Desecretizarea OZN este iminentă (II)


 

 Odată cu începerea misiunilor în spațiul cosmic, astronauții au constatat imediat și cu regularitate prezențaUFO near Earth unor obiecte zburatoare neidentificate (OZN) în jurul Pământului. Aceste observații sunt mult mai numeroase decât s-ar crede. Ele au fost făcute atât de către primii cosmonauți ruși (Iuri Gagarin și Gherman Titov cu navetele Vostok), cât și de către primii cosmonauți americani (navetele Mercury). NASA (National Aeronautics and Space Administration) a ascuns și încă mai ascunde opiniei publice internaționale numeroase întâlniri pe care astronauții le-au avut cu obiectele zburatoare neidentificate. 

 Sunt deosebit de semnificative în acest sens uimitoarele relatări despre extratereştri făcute de mai mulți astronauți faimoși printre care Neil Armstrong, Edwin Aldrin, Ed White, James McDivitt, Gordon Cooper,  Edgar Mitchell, Scott Carpenter sau Buzz Aldrin.

 De exemplu Scott Carpenter spunea printre altele că ”Niciodată, atunci când au ieșit în spațiu, astronauții noștri nu au fost singuri. A existat o constantă supraveghere din partea OZN-urilor.” Foarte edificatoare sunt și dezvăluirile cosmonautului american Edgar Mitchell, fost component al echipajului navetei spaţiale Apollo 14. În sinteză, el a afirmat că extratereştrii au contactat deja guvernele principalelor puteri ale lumii, însă acestea ascund adevărul de peste 60 de ani. Edgar Mitchell a lucrat pentru NASA și convingerea sa despre aceste prezențe extraterestre este aceea că „Dacă ei ar fi fost cu adevărat ostili, noi am fi dispărut de mult timp”.

Există mai multe mărturii (cum ar fi cea a fostului oficial NASA, Christopher Kraft) și chiar înregistrări audio care au fost postate neoficial pe internet, care arată că astronauții care au fost pe Lună au raportat uluiţi prezențe extraterestre absolut evidente.  Sunt cunoscute, în acest sens, declarațiile lui Neil Armstrong, Buzz Aldrin, Charles Duke, John Young sau Thomas Mattingly, care au văzut obiecte uriașe mișcându-se în craterele lunare și chiar au reușit să le filmeze. Înregistrările audio ale misiunilor indică faptul că aceşti astronauţi au raportat observaţiile lor uimitoare Centrului de control de la Houston, însă niciuna dintre ele nu a fost făcută publică.

Astronaut on the Moon Există de asemenea mărturii concludente conform cărora misiunile Apollo 11 şi Apollo 12 au remarcat că la aselenizarea modulelor lor s-a produs o undă de rezonanţă care a făcut ca Luna să emane un sunet „ca de clopot” (după descrierea unui om de ştiinţă al NASA) timp de aproape o oră. Ca urmare, după cum descrie și cercetătorul rus Vladimir Azhazha, oamenii de ştiinţă au bănuit că Luna ar putea fi goală pe dinăuntru şi pentru a studia mai bine efectele acestui fenomen au intenţionat să producă o undă seismică mai puternică. Pentru aceasta, misiunea Apollo 13 a urmărit să detoneze o mică bombă nucleară cu plutoniu pe suprafaţa Lunii. În apropierea Lunii însă, la bordul modulului s-a produs o explozie care a distrus panoul de comandă. Se pare că această explozie a fost provocată de o misterioasă rază de puls magnetic care provenea de la un OZN venit de pe Lună.

Există şi alte tipuri de dovezi care indică faptul că pe Lună există baze extraterestre în legătură cu care autorităţile menţin un secret absolut. Sunt deosebit de edificatoare în acest sens filmările şi fotografiile realizate de către Jose Escamilla (vezi UFO-The Greatest Story Ever Denied sau Celestial).

 Nu doar astronauții au făcut dezvăluiri de acest gen, ci și numeroși alți oameni foarte calificați (piloți, tehnicieni, militari, etc), în ciuda faptului că prin asemenea rapoarte ei au riscat să-şi atragă compromiterea imaginii lor publice și nu de puţine ori chiar concedierea.

 De asemenea, există dezvăluiri și din rândul oamenilor implicați în structurile militare sau guvernamentale de vârf, care prin activitatea lor au fost într-un anumit mod direct implicați în situațiile unor apariții OZN.

Iată în continuare câteva exemple edificatoare de asemenea declarații ce vin din partea unor oficiali de rang înalt din cadrul personalului militar sau guvernamental :

Locotenentul Walter Haut, ofițer de la biroul de presă al Roswell Army Air Base: „Eram efectiv în posesia unui disc zburător, a fost găsit într-un ranch la nord de Roswell. Informația mi-a fost transmisă de colonelul Blanchard. Acoperirea a fost orchestrată foarte eficient și rapid de la Washington prin diferite canale. Trebuia să spunem că era totul fals, că era doar un balon meteorologic”.

 Lordul Hugh Dowding, ofițer, comandant al Royal Air Force în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, declara în 1954 : „Cu siguranță, OZN-urile sunt reale și sunt de origine interplanetară. Dovezile acumulate cu privire la existența lor sunt o mulțime, iar eu accept realitatea existenței lor. Peste 10.000 de apariții OZN au fost raportate, majoritatea neputând fi explicate făcând apel la vreo explicație științifică și nici utilizând faptul că au fost halucinații, reflexii, meteoriți, roți căzute din avioane și alte asemenea. Aceste OZN au fost semnalate pe ecranele radarelor, iar vitezele observate erau de peste 14.000 km/oră. Sunt convins că aceste obiecte există și că nu au fost fabricate de națiuni de pe Terra. Eu nu văd altă alternativă decât acceptarea faptului că sunt de natură extraterestră.”

Vice-Amiralul R.H. Hillenkoetter, Comandant al Intelligence-ului în Pacific, în timpul Celui de-al Doilea Război Mondial, și ulterior șef al CIA declara în 1960: „În culise, ofițerii de rang înalt din Air Force sunt serios îngrijorați în ceea ce privește OZN-urile. Dar printr-o politică oficială de secretizare și ridiculizare, mulți cetățeni sunt înclinați să creadă că OZN-urile ar fi niște prostii.”

Colonelul Hayashi, comandant al Air Transport Wing din cadrul Air Self-Defense Force a Japoniei din anii ’60, declara : „Existența OZN-urilor este imposibil de negat. E foarte ciudat că n-am reușit să le identificăm originea după 20 de ani de cercetări”.

Jimmy Carter, președinte SUA: „Sunt convins ca OZN-urile există deoarece am văzut eu însumi unul. Era lucrul cel mai straniu pe care l-am văzut vreodată, era enorm, foarte luminos și își schimba culoarea. Un lucru e sigur: nu voi mai glumi niciodată pe seama celor care spun că au văzut un OZN pe cer”.

 Michail Gorbaciov, ultimul președinte al URSS, declara în 1990 că „Fenomenul OZN este real și trebuie tratat cu seriozitate”. De altfel în URSS au existat programe secrete de studiu al OZN-urilor. În 1978 a existat un asemenea program numit „Reţeaua”, apoi în 1980 un altul numit „Galaxy”, iar în anul 1985 acesta a fost redenumit „Horizon”.

3 comentarii la “Desecretizarea OZN este iminentă (II)

  1. Multa lume simte ca momentul este aproape.
    Întrebarea care se pune firesc este, vin ei, cu gânduri bune? Sunt ei, cei care au „plantat” sămânța inteligenta in Homo Sapiens??

  2. Printre multi altii,am fost si eu fericitul destinatar care am primit info-pe care la randul meu o trimit mai departe-ca putem vedea pe cer ,chiar si in timpul zilei ,la cerere, navele lor deoarece daca ,la nivel de suflet esti pregatit ei se vor arata. In ultimii ani au batut la usile tuturor presedintilor si guvernelor tarilor puternic dezvoltate si au fost mereu amanati in dorinta de a-si face in mod treptat aparitia pentru omul simplu dar au fost in mod amiabil refuzati,asa ca prin acest mesaj ce vi-l fac si voua cunoscut ,au decis sa se arate in mod individual fiecarui traitor de pe Pamant cu conditia ca sa o doreasca din toata inima luminata de iubire neconditionata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s