Mafia «Iluminaţilor» se pregăteşte să atace Rusia


.

În spaţiul public occidental a devenit aproape imposibil vreun dialog în care să mai fie susținut un punct de vedere favorabil Rusiei. Autorităţile şi mass-media din mai toate țările UE, şi mai ales din SUA, adoptă o poziţie tot mai acuzatoare la adresa Federaţiei Ruse, descriind-o ca pe o ameninţare majoră la adresa securităţii mondiale. Dar oare unde este logica acestor discursuri care efectiv împânzesc media vestică? Oare cine a început să construiască baze de rachete chiar la graniţele Rusrussia-wants-war-us-bases-sarcastic-mapiei? Oare cine a invadat Irak, Afganistan, Libia și multe alte state în numele unei „democrații” care de fapt a adus milioane de morți și haos în respectivele țări, conducând și chiar susținând apoi formarea unor ample coaliții „teroriste”? Aici este vorba despre fapte verificabile, nu despre interpretări subiective.

Lipsa de logică a acestei propagande a Vestului împotriva Rusiei este satirizată de comentariul de sub imaginea alăturată, în care sunt rezumate „argumentele strategice” ale NATO: „Priviți ce aproape și-au pus țara de bazele noastre militare!”.

În conferința de presă de final de an susținută de Vladimir Putin în fața jurnaliștilor veniți din întreaga lume, în data de 18 decembrie 2014, președintele rus a răspuns unei întrebări adresată de jurnalistul John Simpson, de la postul de televiziune BBC. La reproşul jurnalistului din Marea Britanie că Rusia ar duce o politică agresivă și ar invada alte țări, Vladimir Putin îi răspunde, printre altele: „Suntem noi cei care ne-am adus armata la graniţa Statelor Unite? Cine mută bazele NATO și alte infrastructuri militare din ce în ce mai aproape de noi? Și dumneavoastră îmi spuneți mie că noi avem o politică agresivă?

Acuzaţia din partea oficialilor NATO că Rusia ar fi invadat Crimeea în anul 2014 este în primul rând plină de ipocrizie. Din punct de vedere istoric, Ucraina a fost o binecunoscută parte a Rusiei. Primul stat rus s-a format pe un teritoriu care cuprindea Ucraina de azi şi avea capitala la Kiev. Ulterior, din cauza năvălirii tătarilor și mongolilor, rușii au mutat capitala la Moscova, iar denumirea vechiului teritoriu rusesc a devenit Ucraina, ceea ce în rusa veche înseamnă „la margine”. Este semnificativ că la referendumul organizat în martie 2014, populaţia din Crimeea a votat masiv (în proporție de peste 95%) în favoarea reintegrării în Federația Rusă și nu pentru rămânerea în statutul de provincie a Ucrainei, considerată a fi Republică Autonomă şi care s-a orientat (mai bine zis, a fost orientată) către UE. Rezultatele referendumului pot fi verificate, de exemplu, în știrile difuzate de BBC, de The Guardian sau Russia Today.

Pe de cealaltă parte, să observăm care a fost politica NATO, și în special a SUA, în ultimii 15 ani. A avut loc o ingerință distrugătoare în Orientul Mijlociu, care a condus la destabilizarea zonelor respective, la o enormă suferință și la peste patru milioane de morți din rândul civililor nevinovați. Afganistanul a fost invadat în anul 2001, Iraq-ul în 2003, Libia în 2011. Peste tot s-a intrat cu sloganul de „Războiul împotriva terorismului”, dar în consecință, ce s-a petrecut? După cum arată site-ul Prepare for Change, rata terorismului a explodat efectiv în aceste țări la incredibila cotă de 6500%, nivelul de trai a scăzut dramatic, iar nenumărați oameni se sinucid zilnic din disperare.

Cu toate acestea, pornind tocmai de la aşa-zisa „invazie a Rusiei în Crimeea”, politicienii şi jurnaliştii occidentali repetă în cor că factorul destabilizator la nivel mondial este… Federaţia Rusă! Iar Prinţul Charles şi Hilary Clinton l-au comparat public pe Vladimir Putin cu Adolf Hitler.

Însă lucrurile sunt mult mai grave decât atât, pentru că există dovezi clare că protestele sângeroase din Ucraina, din 2013-2014 au fost în realitate înscenate şi provocate de puterile vestice!

Joachim Hagopian, jurnalist la Global Research, afirma în articolul The truth behind the crises in Ukraine. US covert manipulation, publicat în martie 2014, că SUA a cheltuit peste 5 miliarde de dolari pentru a răsturna guvernul lui Victor Ianukovici, deşi acesta fusese ales preşedinte în mod democratic în Ucraina. Intenția intereselor străine a fost de a izola și slăbi Rusia din punct de vedere geopolitic. Hagopian, dar și BBC sau site-ul www.leaksource, care deconspiră anumite interceptări telefonice, au arătat că SUA a angajat demonstranți și mercenari ca să împuște fără discriminare oameni din mulțimea ce protesta pe Maidanul (piață, în limba ucraineană) din centrul Kievului, pentru a se asigura astfel că protestele vor degenera într-un război civil, şi că în felul acesta se va deschide larg uşa pentru intervenţia americană în „coastele” Rusiei.

O altă dovadă că aceste „proteste revoluţionare” au fost provocate din afara ţării este şi aceea că însuşi secretarul de stat adjunct american pentru afaceri europene şi asiatice, Victoria Nuland, a recunoscut oficial, încă din decembrie 2013, implicarea SUA în treburile interne ale Ucrainei. Nuland a spus textual că „SUA au investit cinci miliarde de dolari pentru a da Ucrainei viitorul pe care ea îl merită”. Cu ce drept decid însă guvernanţii din SUA să se amestece într-o altă ţară şi să îi traseze viitorul?

O altă dezvăluire care a ieşit între timp la iveală este aceea că așa-zisa „Revoluție din Ucraina” a fost pusă la cale de „mașina de produs revoluții” a masonului George Soros, care acționează în cârdășie cu familiile masonice Rotschild. Site-ul Zero Hedge a publicat recent o serie de documente interceptate de grupul de hackeri CyberBerkut, care evidențiază cu claritate ceea ce se spunea oricum, încă de la izbucnirea conflictului din Ucraina: că Soros este omul care trage toate sforile în fosta republică sovietică. De altfel, oamenii controlați de Soros și de celelalte structuri masonice au mai proiectat, finanțat și organizat așa-zise revoluții și în țări precum Iugoslavia, Georgia, Turcia sau Egipt (detalii în articolul Top 5 Revolutions Backed by George Soros). Tot Soros a orchestrat şi așa-numitele „primăveri arabe” (detalii în articolul The Arab Spring: Made in the USA sau în Primăvara arabă şi alte primăveri ale istoriei) şi a avut o influenţă decisivă inclusiv în „Revoluția” din 1989 din România (detalii în articolul Revoluţia Română: Cine răspundea la numele de cod „Marcel”?).

Există acum suficiente dovezi că amplele demonstrații de stradă care au condus la „revoluțiile” din toate aceste ţări s-au bazat pe intervenţii de culise din afara graniţelor respective. Agenţii efectivi de propagandă au fost „studenții activiști”, care de fapt au fost antrenați în tactici de rezistență non-violentă de o coaliție de consultanți profesionali sprijiniți de o serie de guverne și agenții non-guvernamentale străine. Ziarul The Guardian, de exemplu, a identificat că în Ucraina campania agenţilor a fost finațată și organizată de mai multe agenții americane, cum ar fi Departamentul de Stat American și US AID.

Asemenea „revoluții” complet regizate și finanțate au avut scopul de a instala guverne obediente SUA și UE, acestea două fiind structurile principale prin care se pun în practică planurile masoneriei internaţionale. Principiul după care s-a acționat în toate aceste ţări a fost cel al operațiunilor de tip „steag fals”, fiind create pe rând etapele Problemă-Reacție-Soluție. Mass-media vestică a avut rolul de a crea o uriaşă spălare a creierelor” la nivelul opiniei publice din UE şi SUA.

Şi în cazul Rusiei media a avut (şi are), în mod evident, scopul de a justifica şi masca acţiunile grăbite ale „Elitelor” masonice, care se pregătesc acum să atace Federaţia Rusă. De ce se intenţionează aceasta?

Dacă ne gândim că Rusia şi-a demonstrat puterea militară decimând extrem de rapid 40% din ISIS în războiul din Siria, că Putin a declarat public că ISIS este finanţată de 40 de ţări între care şi membri ai G20,  sau că în Rusia sunt demascate public, pe posturile naţionale, planurile masonice de instaurare a Noii Ordini Mondiale, atunci… înţelegem de ce.

Unul dintre documentarele difuzate la ore de maximă audiență, care au avut un uriaş impact în Rusia, este cel la care au participat David Wilcock şi Benjamin Fulford. Având titlul Cabal Defeat is Looming (Se întrevede înfrângerea Cabalei), documentarul a fost vizionat de cel puţin 20 de milioane de spectatori doar în vara lui 2014, pe postul rusesc de televiziune REN TV.

(pentru a vedea subtitrarea în limba engleză apăsaţi butonul CC)

Documentarul reprezintă un apel la întreaga omenire de a se trezi şi de a deveni conştientă de conspiraţia planetară a forţelor malefice care conduc din umbră destinul întregii umanităţi. Se fac dezvăluiri  despre Noua Ordine Mondială, despre bazele subterane ale „Elitelor”, precum şi despre intenţia masonilor de a ucide mare parte din populaţia planetei pentru a instaura un sistem de sclavie mondială. Manevrele masoneriei sunt expuse una câte una, cu lux de amănunte, de la războaiele şi strategiile financiare puse la cale pentru a subjuga popoarele şi până la dezastrele care se credea că au fost naturale, dar care au fost în realitate provocate de acești scelerați, care se cred „iluminaţi”.

Rusia a deconspirat, de asemenea, şi planurile criminale ale „Elitelor” mondiale de a otrăvi populaţia12509032_1546411728831866_8645220590308778031_n globului prin alimente modificate genetic, prin alimente ce conţin aditivi, sau prin medicamente şi vaccinuri toxice. După cum puteţi citi în articolul Black Friday’ For GMO in Russia, Rusia chiar a interzis aceste produse pe teritoriul său, ceea ce a constituit o lovitură majoră pentru interesele companiilor multinaţionale precum Monsanto sau Big Pharma.

Preşedintele rus a vorbit (conform Putin: Human Evolution Under Threat), despre riscul grav pe care îl reprezintă pentru evoluţia omului, ca specie, aceste acţiuni făcute intenţionat de puterile globaliste, care distrug fizic şi intelectual populaţia Vestului, adăugând că Rusia trebuie protejată de toate acestea „cu orice preţ„.

Rămâne acum, eventual, să îşi răspundă fiecare la următoarea întrebare: preferaţi să vă lăsaţi în continuare manipulaţi de minciunile masoneriei mondiale controlată de Israel şi America sau alegeţi să analizaţi situaţia cu propriul cap şi să verificaţi argumentele pe care le aveţi în faţă?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s