Elitele conduc lumea prin magie neagră


Motto: „Individul suferă de un handicap venind față în față cu o conspirație atât de monstruoasă pentru că el nu poate crede că așa ceva poate exista.” Edgar Hoover

Conform unor largi serii de dezvăluiri care au ajuns în spațiul public, multe dintre cele mai graveblack ritual probleme ale societății noastre sunt provocate și întreținute intenționat. Ne putem referi în acest sens la focarele de război menținute continuu, la înscenarea terorismului internațional, la otrăvirea lentă a populației prin chemtrails, aditivi alimentari, organisme modificate genetic și vaccinuri toxice, la iradierea populației prin câmpuri electromagnetice distructive, la implementarea în subconștientul colectiv prin mass-media a unor simboluri și sugestii subliminale malefice, la politicile de suprimare a tratamentelor naturiste și a căilor autentic spirituale, la distrugerea noțiunii tradiționale de familie (bărbat+femeie), la rețelele de pedofilie de la cele mai înalte niveluri ale conducerii statelor, la sacrificiile umane ritualice la care participă mulți dintre înalții demnitari și numeroase altele…

Pentru cei ce au curajul să gândească și să aprecieze în mod lucid dovezile care s-au adunat (și dintre care vom menționa câteva în acest articol), devine evident că toate acestea nu pot fi catalogate în mod simplist ca ciudate „teorii ale conspirației”.

Întrebarea fundamentală care apare este: „Cine ar avea interesul să pună la cale aceste crime împotriva umanității, și mai ales, de ce”?

Ceea ce se știe mai puțin este că „Elita” guvernatoare, ce promovează agenda NWO (Noua Ordine Mondială), îndeplinește atât un rol public extern, aparent foarte respectabil, dar și un rol ascuns față de conștiința publică. Această față ascunsă a „Elitelor” este structurată pe anumite societăți secrete care provin dintr-o lungă descendență de asemenea grupări și care operează nu doar pe plan politic sau militar, ci mai ales pe dimensiunea controlului minții prin magie neagră.

Cea mai puternică dintre aceste grupări secrete este cea a „Iluminaților” masoni, iar exponenții acesteia, veritabili vrăjitori negri satanici, au ajuns în poziții cheie în toate statele. Aceștia sunt cei care trag corzile tuturor strategiilor importante pe plan mondial (implicând crimele în masă pe care le pun la cale), nu politicienii, șefii de corporații, șefii militari, șefii serviciilor de informații sau chiar bancherii internaționali – deși sataniștii dețin și multe dintre aceste roluri.

Astfel, în timp ce mulți magicieni negri satanici sunt în public oameni de afaceri și bancheri, adevărata lor putere de a-i subordona pe ceilalți vine prin metode oculte de satanism. Prin anumite ritualuri negre ei re-orientează forțele creatoare ale oamenilor către un sens ocult care le servește interesele malefice.

Simbolurile conduc lumea

Înțeleptul chinez Lao-Tzu spunea că „Simbolurile conduc lumea, nu regulile sau legile”. Într-adevăr, simbolurile transmit semnificații la un nivel mai profund decât cuvintele, deoarece ele sunt decodate de emisfera dreaptă, intuitivă, a creierului, în timp ce cuvintele sunt descifrate de emisfera stângă, preponderent logică.

Simbolurile sunt capabile să pătrundă mai adânc în subconștientul nostru, și tocmai acesta este motivul pentru care elita este atât de obsedată ca logo-urile guvernamentale și ale corporațiilor să conțină ochi atoate-văzători, piramide, compasul și echerul, 666, pentagrame inversate și altele. O analiză foarte bună a semnificațiilor pe care le au aceste logo-uri și a corelațiilor acestora cu ritualurile masonice poate fi consultată în acest video:

Înainte de a examina mai în detaliu dovezile utilizării de către elită a magiei negre, este necesar să evidențiem un aspect definitoriu al satanismului: inversarea valorilor.

În viziunea satanică negrul devine alb, răul devine bun, ceea ce este greșit devine considerat corect. George Orwell a punctat foarte bine acest lucru în romanul său „1984” atunci când a descris propaganda clasei conducătoare: „Războiul este pace. Libertatea este sclavia. Ignoranța este tăria”. Chiar și tehnicile de control al minții dezvoltate de CIA, după cum arată numeroase documente declasificate (vezi de exemplu CIA use Hypnosis on Girls in Mind Control Programs sau Image of Original Declassified CIA Document sau mai detaliat în Declassified Documents Disclose CIA Mind Control Programs) folosesc principiile satanice pentru a induce victimelor o stare de confuzie, spunându-le că durerea este plăcere, iar plăcerea este durere, ruinându-le astfel psihicul, care nu mai poate distinge între cele două.

Bohemian Grove, Skull and Bones și alte societăți secrete

Unele societăți secrete au un influent caracter politic și economic, precum Comisia Trilaterală, Consiliul pentru Relații Externe sau Grupul Bilderberg. Acestea caută să convingă lumea despre marile beneficii ale globalizării (conceptul-cheie folosit de elită prin care se urmărește de fapt centralizarea Puterii). Există însă și alte societăți secrete, al căror scop este învăluit într-un mult mai mare mister pentru că acțiunile lor implică magia neagră și ritualul satanic, cum ar fi venerarea unor entități demonice, organizarea de orgii sexuale sau chiar sacrificii umane.

Clubul Bohemian, situat în San Francisco, este un astfel de grup. În fiecare vară multe figuri proeminente ale elitei mondiale se adună în anumite locuri secrete și bine păzite, plasate în pădurile din nordul Californiei. Au participat oameni influenți ai establishment-lui american (precum Henry Kissinger, Richard Nixon, Ronald Reagan, George Bush sau alți președinți americani), dar și președinți, prim-miniștri, miniștri, secretari de stat ai altor țări, precum și șefi ai unor corporații trans-naționale gigant (precum IBM, Bechtel, Halliburton), directori ai marilor bănci, proprietari ai unor mari corporații media, actori foarte cunoscuți, judecători și mulți alții. Există suficiente informații – cum ar fi cele din Bohemian Grove: Cult of Conspiracy – care atestă că în acel cadru consumul masiv de alcool și depravarea sexuală la vedere sunt comportamente obișnuite. Cunoscutul jurnalist Alex Jones a reușit în iulie 2000 să se infiltreze în Grove și a înregistrat video unul dintre ritualurile satanice care au avut loc acolo, cunoscut sub numele de Cremation of Care, la care participanții erau îmbrăcați în robe și au operat un sacrificiu ritualic sub reprezentarea unei bufnițe de 12 metri înălțime.

Pe cealaltă coastă a Americii, la Universitatea Yale din Connecticut, se află o veche societate secretă înființată în 1832 de William Huntington Russell și Alphonso Taft, cunoscută sub numele de societatea Skull ‘n’ Bones (Craniu și Oase). Printre cei mai cunoscuți membri se numără George H. W. Bush, George W. Bush, John Kerry, membri ai familiilor Taft, Rockefeller, Pillsbury.

Așa cum arată istoricul Antony Sutton în lucrarea sa America’s Secret Establishment: An Introduction to the Order of Skull & Bones, „Membrii acestei societăți au penetrat aproape toate organizațiile importante din domeniul politic, administrație guvernamentală, media, afaceri, justiție, biserică. Evoluția societății americane nu este, și nu a fost în ultima sută de ani, o dezvoltare voluntară care să reflecte opinia individuală, ideile și deciziile electoratului. Dimpotrivă, direcțiile principale au fost create artificial și stimulate de Ordinul Skull and Bones.”

Unii membri au recunoscut (vezi de exemplu Last Secrets of Skull and Bones) că au trebuit să se supună unor ritualuri ciudate de inițiere într-un mormânt, iar diferiți martori au auzit urlete și strigăte înfiorătoare provenind din cripta Skull ‘n’ Bones. În videoclipul următor puteți urmări o prezentare sintetică a acestui ordin masonic, în care este inclusă și o rară înregistrare video ce conține un fragment ritualic de magie neagră:

Dacă vă gândiți că în aceste societăți secrete s-au nimerit pur și simplu și un număr de oameni perverși, merită să vă puneți câteva întrebări: de ce elitele, mulți dintre cei obsedați de putere, sunt mai mereu implicate în așa ceva? De ce s-ar angaja ei în astfel de ritualuri de magie neagră dacă nu ar primi ceva în schimb? Oamenii aceștia controlează presa din întreaga lume și majoritatea au mai mulți bani decât ar putea cheltui vreodată. Pentru ei banii nu sunt decât un mijloc auxiliar de a-și îndeplini scopurile. Ceea ce își doresc cu adevărat este o și mai mare Putere, iar participarea lor constantă la acest gen de ritualuri de magie neagră constituie în sine o dovadă că în felul acesta ei chiar obțin o anumită putere, mai exact o putere ocultă dată de legătura cu anumite entități demoniace.

Credeți că a fost doar o coincidență faptul că în alegerile prezidențiale americane din 2004, în care au candidat în final George Bush Jr. și John Kerry, ambii erau Bonesmen?  Skull ‘n’ Bones este o societate secretă cu un total de aproximativ 300 de membri, iar SUA este o țară cu mai mult de 300 milioane de oameni! Ascensiunea membrilor Skull ‘n’ Bones în societatea americană este cu atât mai suspectă dacă ne gândim că de la înființarea ei sute de bonesmani au ajuns în funcții-cheie ale statului. Mai mult decât atât, mulți dintre jurnaliștii care au pus prea multe întrebări despre Skull ‘n’ Bones au fost dați afară sau chiar omorâți, așa cum a fost cazul moderatorului de televiziune Tim Russert, cel care a scos în evidență că Bush și Kerry făceau parte din aceeași societate secretă. În interviurile din videoclipul următor, Tim Russert, gazda show-lui „Meet The Press”, îi întreabă pe fostul președinte George W. Bush Jr. și pe senatorul John Kerry despre apartenența lor la societatea Skull & Bones și ce înseamnă aceasta pentru America. Ambii candidați au refuzat să discute și au schimbat rapid subiectul. Mai multe indicii sugerează că moartea lui Tim Russert, câțiva ani mai târziu, nu a survenit din cauze naturale, ci a fost mai degrabă un asasinat pus la cale de gruparea Illuminati.

Kubrick, Cu ochii larg închiși, magie neagră sexuală și sacrificii umane

O persoană obișnuită nu va fi niciodată inițiată într-o societate secretă satanică și nici măcar nu se va apropia vreodată suficient pentru a asista la ceea ce se întâmplă cu adevărat acolo. Este așadar foarte interesant atunci când cineva care se apropie de acea lume stranie decide să „verse fasolea” și să arate lumii ce se face acolo. O astfel de persoană a fost Stanley Kubrick, ultimul mare producător de filme, pe care mulți îl suspectează (cu dovezi puternice, vezi de exemplu Moon Landing 1969 vs Scientific Evidence sau How Faking the Moon Landings Nearly Cost Stanley Kubrick his Marriage and his Life) că a făcut parte din înscenarea aselenizării navetei Apollo 11 a guvernului SUA din 1969. Foarte probabil Kubrick a făcut o înțelegere cu Elitele satanice că va înscena o aterizare lunară în schimbul acceptării ultimului său film „Eyes Wide Shut” (Cu ochii larg închiși). Cu toate acestea, el a fost găsit mort patru zile după încheierea filmărilor, în urma unui așa-zis „atac de cord”, în ciuda faptului că cei apropiați au spus că avea o stare de sănătate bună și nu se confruntase vreodată cu probleme cardiace. Cu privire la chestiunea aselenizării, ea cu siguranță a avut loc, dar nu așa cum a fost prezentată publicului. Este „la mintea cocoșului” că umanitatea este ținută în cea mai crasă ignoranță cu privire la acest subiect, altfel de ce s-a așternut o neverosimilă tăcere cu privire la alte eventuale aselenizări și, chipurile, din 1972 nu s-a mai dus nimeni pe Lună, deși tehnologia a progresat enorm de atunci?

În filmul Eyes Wide Shut, Kubrick descrie o scenă de magie neagră în care mai multe femei sunt așezate în cerc în jurul unui lider, apoi își scot hainele și rămân goale, după care urmează o orgie sexuală în care toți participanții poartă măști pentru a-și ascunde adevărata identitate. Kubrick indică în film că acest ritual de magie neagră satanică-sexuală implică și sacrificarea și uciderea, sugerând că una dintre femei/prostituate a fost ucisă în timpul sau la sfârșitul ritualului.

În centrul magiei negre se află posesiunea demoniacă

Lumea este făcută din energie, materia însăși este o energie condensată, iar energia se mișcă în valuri care au diferite frecvențe. Ritualurile satanice sunt destinate să conecteze bio-frecvențele energetice ale participanților cu cele ale unor entități întunecate, astfel încât să apară o punte vibrațională. Odată ce se stabilește o astfel de rezonanță – care poate fi chiar blocată temporar pe acea frecvență – se poate produce un anumit transfer subtil de energie, intenție sau informații. Toate acestea pot fi transferate de la o entitate, dintr-un loc, sau dintr-o anumită dimensiune, către persoana ce participă la ritual. Dar acest transfer funcționează în ambele sensuri: persoana devine posedată și primește informații de la acea entitate întunecată, în timp ce și entitatea ia, de asemenea, anumite fluide subtile și energii psiho-mentale de la acea persoană. Această temă a posesiunii demoniace iese la suprafață din nou și din nou atunci când este expusă masoneria mondială, iar această conectare a lor la lumile întunecate durează de foarte mult timp.

Fenomenul copiilor răpiți și abuzați de instituțiile statului

Fenomenul copiilor răpiți în mod deliberat și sistematic prin instituții controlate de elită – inclusiv guverne, biserici și operațiuni ale ONU așa-zise de „menținere a păcii” – cunoaște o evidentă extindere în ultimii ani. Pentru o examinare detaliată a unor dovezi în acest sens consultați articolul „Dovezile privind pedofilia organizată și traficul de copii implică guverne, mass-media, biserici și organizații caritabile”. Sunt destul de cunoscute în România cazurile unor familii de români care au emigrat în unele țări nord-europene și au ajuns în situația că autoritățile statului respectiv le-au răpit copiii. Amintim aici cazul celor cinci copii ai familiei Bodnariu răpiți de Barnevernet în Norvegia, cazul celor doi copii ai doctoriției Camelia Smicală răpiți de autorități în Finlanda sau cazul celor doi copii ai familiei Barbu răpiți de autoritățile din UK. 

Iată și un apel imperativ de stopare a acestor practici făcut într-o sesiune a Parlamentului UE, în care se prezintă situația răpirilor de copii din UK de către instituțiile statului:

Scopul murdar al acestor răpiri de copii este distrugerea noțiunii tradiționale de „familie”, sau în cazuri și mai grave, respectivii copii sunt traficați în rețele organizate la nivel global unde sunt supuși unor operațiuni de control al minții (vezi de exemplu articolul CIA Mind Control Experiments. Declassified Documents Reveal Sex Abuse, More), sunt abuzați sexual în rețele ce ajung până la cele mai înalte nivele ale administrației statului (vezi Discovery Channel Documentary Conspiracy of Silence Reveals Major Child Sex Abuse Ring ), iar unii dintre ei sunt chiar sacrificați în ritualuri satanice (vezi Anonymous Leaks Satanic Cult Member Names, Places, Phone #s sau Geoffrey Dickens MP on satanic ritual abuse, babies murdered).

Dacă toate astea vi se par prea greu de crezut, ascultați mărturiile diferitelor victime ale operațiunilor guvernamentale secrete de control al minții, mărturiile unor cercetători sau ale unor foști Illuminati. Câteva exemple concrete sunt: Cathy O’Brien (Jesuits Use MK Ultra MInd Control by Cathy O Brien), Mary Anne (vezi Hillary Clinton is a Satanist – Illuminati Defector Mary- Anne sau Illuminati Defector ‘Mary Ann’ Interviewed by Henry Makow for RBN, Svali (vezi The Life of Svali – an Ex-Illuminati Mind Control Programmer sau Svali – Project Camelot sau Ex-Illuminati Member ‘Svali’ Reveals All), Ronald Bernard (Confesiunile lui Ronald Bernard – insider din lumea marilor finanţe) și mulți alții.

Un uriaș scandal se derulează chiar acum în SUA pe tema ritualurilor sexuale satanice prin care foarte mulți membri ai „Elitei” au abuzat și maltratat copii. Este vorba despre rețeaua de pedofilie intitulată PizzaGate despre care puteți urmări o scurtă prezentare aici:

Concluzie: Concentrați-vă pe cele mai profunde aspecte ale Binelui

 Deși este important să fim avizați și să expunem toate aspectele disfuncționalității în societatea noastră – incluzând corupția mafiotă din politică, manipularea sistematică prin mass-media, dezastrele provocate de câmpurile electromagnetice ale contoarelor inteligente, organismele modificate gentic, aditivii alimentari, vaccinurile toxice, războiul climatic, militarizarea poliției, falsul război împotriva drogurilor, falsul terorism care de fapt este sponsorizat de SUA, războaiele întreținute perpetuu pentru că sunt profitabile, programele false ale ONU, Agenda 21 a ONU, trans-umanismul, agenda microcipării umane și altele – totuși, pentru a transforma toate acestea și a le vindeca este crucial să înțelegem că la un nivel fundamental ele sunt legate. Toate aceste direcții sunt de fapt manifestări ale unui rău anterior care este cultivat în societatea noastră – magia neagră satanică.

Ritualurile secrete care se desfășoară în pădurile din Bohemian Grove (și unde participă cei mai importanți oameni de stat) sau mega-show-urile ultra-mediatizate (care de fapt sunt ritualuri satanice deghizate) ne arată foarte clar cine sunt cei care controlează lumea.

O analiză sintetică a caracterului satanic al show-rilor celor mai în vogă vedete ale muzicii pop puteți urmări în clipul următor:

Dacă umanitatea vrea cu adevărat să se ridice și să depășească răul generalizat care a cuprins-o trebuie să își concentreze atenția asupra rădăcinii răului (nu a ramurilor), iar rădăcina răului este orientarea satanică a „Elitelor”. Tocmai de aceea este necesar să învățăm să invocăm forțele Binelui, forțele angelice și Grația Dumnezeiască pentru a face o lume a păcii, a altruismului și a compasiunii.

Este necesar să continuăm să expunem cele mai grave aspecte ale planurilor malefice puse la cale de societățile secrete masonice. Dar în același timp, trebuie să ne asigurăm că nu lăsăm fluxul gândurilor, emoțiilor și a prețioaselor noastre energii creatoare să fie folosit de „Elite” pentru a crea lumea lor de coșmar. În loc de aceasta, este necesar să folosim acele energii din interiorul nostru pentru a crea printr-o manifestare conștientă și pozitivă o lume a Binelui, Iubirii și Armoniei.

traducere, adaptare și completare după Black Magic: Satanists Rule the World, Not Politicians, Bankers or Military Heads

 

2 comentarii la “Elitele conduc lumea prin magie neagră

  1. Pingback: Elitele conduc lumea prin magie neagră | Noua Era

  2. Pingback: Elita conduce lumea prin magie neagră

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s