Desecretizarea OZN este iminentă (III)


În ultimii ani, în virtutea aşa-numitei „Legi a informării libere” (Freedom of Information Act) tot mai multe informații despreUFO_at_Sunset dosarele OZN au fost scoase din arhivele secrete ale mai multor guverne din diferite țări și au fost date publicității. Legea Informării Libere garantează cetățeanului – cel puțin teoretic – dreptul de a fi informat corect și obiectiv despre chestiunile sociale și guvernamentale fundamentale.

 Au fost scoase la lumină mii de documente ce fuseseră secrete în Statele Unite ale Americii, Rusia, Marea Britanie, Canada, Italia, Brazilia, Spania, Australia, Mexic,  Chile, Suedia,  Peru, Finlanda, dar și din multe alte țări.

 Oficialii britanici de exemplu au făcut publice aproape 8.500 de pagini ale rapoartelor ce au înregistrat apariţii ale OZN-urilor semnalate de către personalul militar sau de către civili încă din 1950 și care până de curând fuseseră strict secrete.  Cele 35 de mari dosare, care au fost accesibile și pe internet, acoperă în principal perioada cuprinsă între 1997 şi 2005, incluzând fotografii, desene şi descrieri ale apariţiilor farfuriilor zburătoare, precum şi scrisori pe care Ministerul Apărării le-a trimis drept răspuns martorilor oculari care au semnalat aceste evenimente. Aceste dosare au  fost disponibile pentru downloadare liberă de pe internet timp de o lună.

 Documentele date publicităţii de Arhivele Naţionale Britanice, conţin zeci de mărturii, schiţe şi procese-verbale ce fuseseră anterior secrete despre întâlniri cu astfel de obiecte misterioase care au avut loc pe teritoriul Marii Britanii. În data de 12 iulie 2012 guvernul Regatului Unit a făcut publică şi cea de-a noua tranşă de fişiere OZN. Într-un mod similar, în SUA, prin Freedom of Information Act au început să fie desecretizate dosare începând cu anul 1977.

 Să nu ne facem însă iluzii. Legea Freedom of Information Act (FOIA) nu publică toate documentele despre OZN-uri, deşi aceasta este impresia pe care oficialităţile vor să o lase. Această lege dă cetățeanului dreptul să ceară dezvăluirea unui act, însă aceasta nu îi obligă automat pe oficiali să o și facă. Dacă oficialii invocă motivul că respectivele dezvăluiri implică expunerea securității naționale la un anumit risc, atunci dosarul cerut de reprezentanții publici nu poate fi accesibil. Sub acest motiv, în realitate doar o foarte mică parte a documentelor despre OZN-uri au fost date publicității și chiar mai mult decât atât, în destul de multe cazuri documentele dezvăluite conțin de fapt pagini negre (cenzurate) în proporție de 75 %.

După cum reiese din documentele dezvăluite totuși prin “Freedom of Information Act”, dar și din alte surse, se evidențiază faptul că începând cu anul 1950 și până astăzi întreaga coordonare a informațiilor în legătură cu OZN-urile a fost preluată de grupul secret ocult Majestic 12.  Comisia MJ 12 avea ca misiune principală (și foarte probabil încă o mai are) coordonarea “din umbră”, cu cea mai mare strictețe, a strategiei de a induce în eroare opinia publică prin explicații banale ale aparițiilor OZN, gen “baloane și sonde meteorologice, meteoriți, planeta Venus, nori de insecte, fulgere globulare, fenomene atmosferice, halucinații etc. Dacă nu existau explicații plauzibile, atunci se trecea la ridiculizarea sau intimidarea martorilor sau chiar la emiterea de declarații false. Și dacă nici această strategie nu era suficientă, atunci se recurgea fără ezitare la eliminarea fizică a celor prea “incomozi”, așa cum a fost de exemplu chiar cazul fostului ministru al Apărării SUA, James Forestall (fapt demonstrat chiar de unul dintre documentele desecretizate ale MJ 12). Această importantă descretizare s-a produs datorită  unui fost agent secret, Tim Cooper, care a oferit o serie de documente ce au făcut senzație și care au fost analizate de către specialiști, confirmându-li-se în final autenticitatea. Informațiile sunt foarte plauzibile și coerente și se înscriu perfect în contextul acelei perioade. O expunere foarte semnificativă a acestor aspecte este realizată în filmul documentar „The Secret” :

 

 Privind astfel în ansamblu fenomenul OZN, putem sesiza că în realitate se opereaza față de public, de zeci de ani, o inteligentă mişcare de dezinformare care, ca orice astfel de acţiune, este structurată pe mai multe niveluri.
Primul nivel este acela că „fenomenul OZN nu există”. Acest nivel de dezinformare este destinat mai ales celor ignoranţi şi dispusi să creadă serviciul de contrainformaţii şi părerea generală de tip: „eu nu cred în prostiile astea de farfurii zburătoare sau în extratereştri”.

 În jurul acestui strat vine cel de-al doilea, exemplificat prin documentele de tip Majestic-12, care arată că Guvernul şi Casa Albă cunosc adevărul despre OZN-uri, dar îl ascund.

 Al treilea nivel, asupra căreia ne atrage atenţia de exemplu reputatul scriitor în domeniu William Cooper (care dealtfel a plătit cu viața îndrăzneala sa de a dezvălui o serie de informații), susţine faptul senzațional că anumite rase extraterestre sunt aici, pe pământ, de foarte multe mii de ani şi că acești extratereștri sunt de fapt cei care conduc lumea.

 În efortul de a realiza această descretizare a prezenței extraterestre în jurul planetei noastre și chiar pe Pământ, s-au format mai multe organizații ce au adunat prin activitatea lor o imensă cantitate de informații extrem de semnificative. Pentru a menționa doar câteva dintre ele, vom aminti de “The Disclosure Project”, “Mutual UFO Network” (MUFON), “National UFO Reporting Center” (NUFORC), “British UFO Research Association” (BUFORA), “Coalition for Freedom of Information” (CFI), “Centre National d’Études Spatiales” (CNES), “Brazilian Committee of UFO Researchers” (CBU).

stevengreer042910 “The Disclosure Project” este larg considerată a fi cea mai importantă organizație în această direcție. Disclosure Project este un proiect de cercetare non-profit ce urmărește dezvăluirea  în totalitate a chestiunilor legate de OZN-uri, inteligență extraterestră  și sistemele tehnologice secrete deosebit de avansate pentru producerea de energie și a dispozitivelor de propulsie. În cadrul acestui proiect au fost adunate peste 500 de mărturii ale unor persoane foarte importante din domeniul militar sau guvernamental, ce atestă prin experiența lor directă și personală realitatea acestor aspecte. Steven Greer, inițiatorul și conducătorul acestui proiect, a reușit să coreleze foarte multe informații din întâlnirile avute cu diverși șefi de stat, reprezentanți CIA, cu anumiți miliardari și cu unii agenți sub acoperire. Concluzia la care conduc toate aceste mărturii și informații este aceea că secretul prezenței extraterestre este menținut cu încrâncenare de către cei care doresc să instituie obediența populației prin așa-zisa “Nouă Ordine Mondială” și care prin sinistrele lor planuri urmăresc să interzică accesul umanității la contactul cu civilizațiile extraterestre benefice care sunt aici pentru a ne ajuta.

 Iată în continuare o scurtă prezentare a activității acestei organizații condusă de Dr. Steven Greer.

 

 

2 comentarii la “Desecretizarea OZN este iminentă (III)

  1. ….si iata cum totul se leaga. Ca sa vedeti cat de avida este puterea stateleor si a celor ce o detin. In a lor imensa sete de a nu renunta la privilegii si bogatii ameninta,intimideaza si distrug…Prin toate mijloacele incearca sa bage pumnu-n gura celor care indraznesc sa le deranjeze milenarul confort .Sa-i multumim si lui EDWARD SNOWDEN SI SA NE RUGAM LA UNISON PENTRU SANATATEA SI LIBERTATEA LUI.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s