Uniunea Europeană este o etapă în planul masonic de instaurare a «Noii Ordini Mondiale»


Influența din umbră a așa-zișilor «Iluminați» (2)

Jaful instituţionalizat care a fost operat în România şi la care ne-am referit în articolul anterior se regăseşte ca un fel de pattern în foarte multe alte ţări ale lumii (un alt exemplu cutremurător fiind distrugerea economiei Greciei). Devalizarea naţiunilor a fost efectuată în principal prin intermediul băncilor centrale din fiecare ţară (care au făcut „jocurile” cartelurilor bancare internaţionale), precum şi prin intermediul companiilor multinaţionale (care au falimentat economiile autohtone).

Aceste gen de mecanisme a fost studiat cu atenţie de numeroşi analişti. Concluziile UE for moneyacestora evidenţiază că relaţiile internaţionale din sferele economice şi politice au fost astfel gândite şi puse în practică încât să conducă la crearea anumitor blocuri supra-statale care să subordoneze şi să domine complet ţările membre. Un asemenea exemplu, pe care îl vom prezenta pe scurt, îl reprezintă modul în care a fost concepută şi funcţionează Federaţia statelor europene.

Uniunea Europeană nu este o structură democratică

Uniunea statelor Europei a fost încă de la conceperea sa un mecanism extrem de complicat, a cărui „bucătărie” a fost ţinută secretă. Este foarte semnificativ că Uniunea a fost întotdeauna condusă de oameni pe care nu naţiunile membre i-au ales, dar care au avut mereu puterea să impună legi cu caracter obligatoriu în ţările membre. Legile respective nu au fost dezbătute în statele cooptate, iar cetăţenii Europei nu au avut vreodată nicio posibilitate democratică de a face vreo reclamaţie în vederea unor eventuale modificări legislative. Mai mult decât atât, se poate constata că UE a devenit un dispozitiv prin care au fost efectiv luate măsuri pentru ca marea masă a europenilor să nu mai aibă niciodată controlul asupra guvernării supra-naţionale care le este insidios impusă. Cu alte cuvinte, Uniunea Europeană nu doar că se dovedeşte a fi ne-democratică, ci ea a devenit tot mai vizibil anti-democratică, sau mai bine spus, a început gradat să se comporte ca o veritabilă dictatură.

O declarație cu totul scandaloasă, care trădează caracterul anti-democratic al UE, a venit la sfârșitul lui iunie anul acesta, după Brexit, când Martin Schutotalitar state of UEltz, președintele Parlamentului European a scăpat afirmația că „NU este în filosofia UE ca mulțimea să îşi decidă soarta”.

Ca o confirmare că liderii UE au cu totul alte planuri decât democrația, la câteva zile după aceea a fost prezentat la postul național de televiziune al Poloniei un document care dezvăluie planul ca Uniunea Europeană să devină un stat totalitar în care țările cooptate să renunțe complet la suveranitate, la băncile naționale și la armatele proprii.

După cum arată chiar unul dintre cei mai vechi europarlamentari, danezul Jens-Peter Bonde în cartea sa Transparency, 70% dintre legile adoptate de Parlamentul European, care ajung ulterior să fie impuse statelor membre, sunt de fapt stabilite de nenumărate (peste 300) grupuri secrete ale Consiliului Europei. Dintre aceste legi, doar 15 % mai ajung să fie discutate în şedinţele publice ale Consiliului. Voturile europarlamentarilor ajung astfel să fie cu totul nesemnificative. Mai trebuie spus că documentele Comisiilor Europene şi ale Consiliului Europei, precum şi intrarea şi respectiv ieşirea banilor din departamentele europene nu pot fi controlate de nicio instituţie a vreuneia dintre naţiunile membre. De asemenea, zecile de mii de funcţionari de la Bruxelles nu răspund în faţa guvernelor ţărilor europene şi încasează salarii uriaşe, cuprinse între 7.900 şi 18.200 de euro pe lună, brut.

Toate marile corporații internaţionale efectiv „iubesc” UE pt că Uniunea creează reglementări prin care companiile mai mici din naţiunile membre sunt din start defavorizate. Se poate spune în aceste condiţii că însăşi Uniunea Europeană este cea mai mare amenințare pentru competitivitatea economiilor naţionale. Totodată, UE beneficiază de o susţinere substanţială în ţările membre prin faptul că oferă cu mare generozitate bani principalelor instituții publice din toate statele pentru a le menține loiale (ONG-uri, universități, muzee, autorități locale, grupuri de campanie, grupuri de artă, etc.). Aceste principale instituţii publice din ţările membre fac astfel lobby în favoarea „mărinimoasei” Uniuni Europene.

O analiză detaliată a manevrelor abile la care recurg conducătorii UE pentru a subjuga statele membre a fost prezentată de televiziunea engleză Wag TV prin filmul BREXIT – Why Britain should leave the EU:

Datorită unor scurgeri recente de informaţii, o tranşă explozivă de documente ale unor negocieri secrete între Uniunea Europeană şi SUA a fost făcută publică de grupul Greenpeace Olanda. Negocierile se referă la aşa-numitul Parteneriat Transatlantic pentru Comerţ şi Investiţii (TTIP) şi vizează preluarea puterii de către marile corporaţii multinaţionale în detrimentul statelor semnatare. Acordul prevede ca marile corporaţii să anuleze legile care statuează drepturile fundamentale ale cetăţenilor (privind protejarea sănătăţii, a locurilor de muncă, siguranța alimentară, drepturile la intimitatea online, etc), afectând astfel în mod agresiv însăși orânduirea socială a Europei. Accesul la respectivele documente era permis numai anumitor „eurocrați” cu funcții-cheie. Aceștia le puteau consulta numai într-o cameră izolată, în condiții de maximă securitate. Mai multe detalii pe acest subiect găsiţi pe site-ul german Deutsche Welle sau pe pagina Uniţi Luptăm pentru România.

Caracterul dictatorial către care se îndreaptă UE este reflectat şi de un decret ce a fost adoptat recent. Respectivul decret avea un caracter ne-public, dar el a fost totuși deconspirat. Directiva stabilește că „Agenţii instituționali ai Parlamentului European trebuie să aibă capacitatea de a acționa cât mai rapid, într-un mod pertinent și la țintă, în mod anonim, spre a influenţa în favoarea noastră conversațiile pe rețelele sociale.“ Documentele confidenţiale recomandă acordarea unei „atenții deosebite țărilor care au cunoscut o creștere alarmantă a euroscepticismului“, urmărindu-se, în felul acesta, impunerea în astfel de țări a unei atitudini și a unui comportament de tipul „pro-Europa“.

Este de asemenea un fapt constat că tehnocrații de la Bruxelles nu au niciun respect pentru valorile morale ale națiunilor. Sub pretextul apărării drepturilor minorităților, ei au impus acceptarea oficială a unor tendințe profund anticreștine şi degradante. României, de exemplu, i s-a impus să legifereze homosexualitatea pentru a adera la Uniunea Europeană.

Cine se află de fapt în culisele Uniunii Europene

În ultimii ani au început să apară dovezi copleșitoare că Uniunea Europeană a fost încă de la conceperea sa o uriașă înșelătorie pusă la cale de diferite servicii secrete controlate de organizaţii masonice. Cotidianul The Telegrapf a publicat în 27 aprilie 2016 articolul The European Union always was a CIA project (UE a fost dintotdeauna un proiect CIA), în care arată că administrațiile de la Washington au orchestrat formarea UE și a NATO încă din anii ‘40. În această direcţie media alternativă şi chiar anumite cărţi oferă argumente extrem de concludente, bine documentate, prin care arată că în spatele constituirii Uniunii Europene nu a stat doar CIA, ci mai ales importante organizaţii masonThe Great Deception - A Secret History of the European Unionice.

Astfel de informaţii sunt dezvăluite de exemplu în lucrarea publicată în anul 2003 de Christopher Booker şi Richard North, The Great Deception – A Secret History of the European Union (Marea Amăgire – Istoria secretă a Uniunii Europene). Autorii evidențiază că aşa-numitul „părinte al Uniunii Europene”, Jean Monnet, a fost în realitate reprezentantul oficial la Paris al bancherului american J. P. Morgan, membru al grupului Bilderberg şi al altor societăţi secrete preocupate de dominarea întregii planete.

Un alt articol deosebit de documentat pe această temă este The Bilderberg Group and the project of European unification. Autorul evidenţiază că la originea formării UE s-au aflat grupurile masonice Council on Foreign Relations (CFR), Trilateral Commission şi Bilderberg.

Site-ul www.PrisonPlanet prezintă chiar documentele desecretizate ale unei şedinţe Bilderberg din anul 1955, în care se făceau planurile concrete despre cum să fie creată o federaţie europeană care să aibă o monedă comună. Bilderbergii concluzionau atunci că „Este mai bine să favorizăm crearea printr-un tratat a unei pieţe comune decât să instituim o nouă înaltă autoritate”. Şi, într-adevăr, exact aşa cum au hotărât membrii Bilderberg, nu a durat mult şi în data de 25 mai 1957 a fost semnat Tratatul de la Roma prin care a fost inaugurată Piaţa comună europeană, moment care a constituit practic naşterea oficială a Uniunii Europene.

Masoneria internaţională a creat şi apoi a condus din umbră Uniunea Europeană şi continuă să o facă şi astăzi. În prezent însă, din ce în ce mai mulţi politicieni sau diferite organizaţii nu se mai sfiesc să afirme făţiş că Uniunea are cu totul alte scopuri decât bunăstarea popoarelor. Unii dintre reprezentanţii statelor Europei au început să demaşte public că în realitate UE nu este decât o etapă în demersurile făcute de „Oculta Mondială” pentru instaurarea Guvernării Globale, sau aşa cum le place francmasonilor să spună, a „Noii Ordini Mondiale”.

Cine sunteți dvs. și pe cine reprezentați, domnule Herman van Rompuy?”. Aceasta a fost întrebarea directă pe care i-a adresat-o președintelui Consiliului Europei liderul mișcării anti-UE din Marea Britanie, Nigel Farague, în plenul unei ședințe a Parlamentului European. Farague a subliniat cu multă îndrăzneală că omul care a devenit conducătorul politic a 500 de milioane de cetățeni ai UE nu a fost ales printr-o procedură democratică, nu a fost votat de nimeni și este un personaj absolut obscur pentru cetățenii UE. Farague mai observa că în condițiile în care statele Europei au ajuns să fie supuse obligatoriu la măsuri anti-democratice, nu mai are nicio îndoială că intenția lui van Rompuy este aceea de a fi un asasin tăcut al democrației europene și al statelor naționale europene.

Într-o altă alocuţiune din Parlamentul UE, Nigel Farague subliniază că obsesia liderilor Uniunii de a crea cu orice preţ statul UE conduce la distrugerea plină de cinism a democraţiei şi la condamnarea a milioane de oameni la şomaj şi sărăcie. Farague le spune în faţă liderilor UE că sunt oameni „foarte, foarte periculoşi” şi îi întreabă din nou: „Cine naiba vă credeţi?

Un răspuns la întrebarea „Cine este cu adevărat Herman Van Rompuy și pe cine reprezintă el?” este dat tot de media alternativă. Site-ul www.nwoobserver a publicat un articol în care dezvăluie că van Rompuy este membru al grupului masonic Bilderberg. Această apartenență a fost sesizată public și de un europarlamentar italian, Mario Borghezio, care a subliniat lipsa de transparență a unor astfel de numiri, de către „grupuri oculte ce iau decizii în spatele ușilor închise, peste capul oamenilor”.

O altă dezvăluire explozivă a fost făcută chiar de un ziar al presei centrale din Belgia. The Brussels Journal a publicat în data de 17 aprilie 2008 un articol intitulat Masonic Influence in the EU, în care a citat un comunicat de presă emis de Federația Franceză a Drepturilor Omului, o organizație masonică declarat anti-creștină.  În acest comunicat se spunea că Președintele Comisiei Europene, José-Manuel Barroso, s-a întâlnit cu mai mulți importanți lideri masoni și recunoştea că acea întâlnire „a constituit un eveniment major ce evidențiază rolul francmasoneriei în construcția Europei”.

Unul dintre cei mai „reputaţi” profesori de „Studii Europene”, profesorul Didier Doucet, care este în acelaşi timp şi membru al Marii Loji Naţionale Masonice a Franţei, a recunoscut public, plin de mândrie, că parlamentarii fac uneori (a se citi „deseori”, n.n.) legi al căror conţinut a fost elaborat în interiorul lojelor„. Aşadar, atenţie! Cu ce putere au ajuns masonii să elaboreze legi care să fie apoi promulgate de parlament? De când e masoneria un for superior Parlamentului? Iată deci o altă dovadă clară a implicării ilegale în politică şi administraţie a masoneriei.

O poziție foarte fermă faţă de liderii masoni ai UE a adoptat cu câteva luni în urmă şi premierul Ungariei, Viktor Orban. Într-un discurs ținut de ziua națională a țării sale, Orban a scos cu mult curaj în evidenţă că există anumite organizații care doresc să preia controlul Europei: „Forţe mondiale ascunse, fără chip precis, vor să elimine tot ce este unic, autonom, tradiţional şi naţional în Europa. (…) Sarcina care revine poporului maghiar, naţiunilor central-europene, celorlalte naţiuni europene care nu şi-au pierdut încă bunul simţ este să înfrângă, să rescrie şi să transforme soarta care ne este hărăzită pe ascuns.” Referindu-se la valurile de imigranți care au invadat Europa, Orban a spus că „Este astăzi interzis (de către reprezentanții UE, n.n.) să arăţi că nu este un lanţ accidental şi neintenţionat de consecinţe, ci o operaţiune planificată şi orchestrată dinainte”. De altfel, în prezent Ungaria a dat deja afară din țară bancherii FMI, și-a plătit anticipat datoriile și a reușit astfel să își redreseze economia.

Cu privire la uriaşul flux de imigranţi ce a invadat în ultimul an Europa, pentru cei mai mulţi dintre noi a devenit deja evident că această acţiune a fost planificată  cu scopul de a destabiliza statele europene, făcându-le astfel mai uşor de supus unor măsuri coercitive. Este deja un fapt recunoscut (vezi de exemplu Evenimentul zilei sau Active News) că migraţia a fost finanţată de George Soros, membru al grupului masonic Bilderberg. Prin veniraea milioanelor de arabi se creează comunităţi masive care divid naţiunile Europei, le şterg gradat identităţile şi le minimalizează valorile morale, ce sunt fundamentate în special pe bazele religiei creştine. Exact acestea au fost obiectivele stabilite încă din 1922 de masoneria mondială (şi în special de gruparea B’nai B’rith) pentru a fi puse „la momentul potrivit” în acţiune prin Planul Kalergi. În plus, aşa cum deja multe surse din media alternativă au dezvăluit, venirea musulmanilor creează pretextul înscenării de către serviciile secrete a tot mai multe „atentate” care să fie puse pe seama extremiştilor islamişti. Înscenarea plină de cruzime a atentatelor are în realitate scopul de a crea (după modelul „9/11″) oportunităţile pentru a creşte exponenţial măsurile de supraveghere şi control al populaţiei.

Dar obiectivele urmărite de masonii care direcţionează din culise Uniunea Europeană Uniunea-Europeana-creatia-Iluminatilor-480x250nu s-au limitat la mega-fraudele economice care au afectat naţiunile membre. După cum vom arăta mai departe, prin integrarea în NATO şi sub conducerea autoritară a SUA, statele UE au fost târâte în războaie împotriva altor state, în numele unor deziderate mincinoase, de fațadă. Uniunea Europeană este complice alături de NATO la moartea a milioane de oameni nevinovaţi din Irak, Afganistan şi din alte ţări arabe. Statele membre ale UE au fost asociate politicii criminale a SUA pentru invadarea „preventivă“ a Irakului, și respectiv a Afganistanului, sub falsul pretext că aceste ţări ar avea „arme de distrugere în masă“ (motiv care s-a dovedit a fi fost fals) sau sub pretextul la fel de fals al „războiului împotriva terorismului“.

Să mai observăm şi că pentru a forţa aderarea altor state în Uniunea Europeană, „arhitecţii” Francmasoneriei mondiale nu s-au dat în lături să provoace așa-numitele „revoluții interne” în numeroase ţări. Putem da ca exemplu protestele din anul 2014 din Ucraina, ce au condus la revoltele sângeroase de la Kiev, acţiuni ce au fost declanşate tocmai pentru faptul că în calitate de preşedinte, Viktor Ianukovici a refuzat să aducă Ucraina în UE.

Putem afirma ca o concluzie că în realitate Uniunea Europeană nu este altceva decât o etapă în planul de globalizare pe care l-au pus demult la cale conducătorii masoneriei internaţionale. Globalizarea presupune structurarea unui Guvern mondial şi a unui stat dictatorial planetar. Principalele „obstacole” pe care se străduiesc disperaţi să le înlăture aşa-zişii „francmasoni iluminaţi” sunt tocmai identităţile naţionale şi fundamentele moralei creştine.

(va urma)

5 comentarii la “Uniunea Europeană este o etapă în planul masonic de instaurare a «Noii Ordini Mondiale»

  1. Argumentele invocate nu sunt absolut convingatoare.Este foarte posibil sa existe cu adevarat sarlatani de conjunctura insa ideea unui stat federal european nu poate fi catalogata ca o conspiratie globala.In schimb acesta, nu poate fi constituit decit cu lideri nationali autentici si aici este marea problema.

    • Stimate domn/doamnă,
      În primul rând vă mulţumesc pentru comentariu. Aici însă nu este vorba de şarlatani de conjunctură, ci de strategii foarte elaborate, care se înscriu într-un plan coordonat pe multiple direcţii de subjugare a naţiunilor. Este adevărat că această concluzie este greu de digerat şi am prefera să nu fie adevărată, dar… să nu fim naivi. Este mai bine să privim adevărul în faţă pentru că altfel amăgirea ne conduce la o dez-amăgire cu mult mai dureroasă. Bineînţeles, ideea unei Federaţii ar fi minunată atâta timp cât nu ar ascunde intenţii tiranice.

    • Domnule Anonim, se vede ca habar nu aveti pe ce lume traiti. Sunteti hipnotizat (ca sa nu spun „spalat pe creier”), la fel ca marea majoritate a oamenilor, de propaganda insidioasa si inselatoare a mass-mediei aservite (chiar in proprietate) MAFIEI jhidano-sionista-masonica-satanista care a pus la cale aceasta imensa minciuna si capcana sclavagista pentru popoarele Europei.

  2. Pingback: UNIUNEA EUROPEANĂ NE-A ADUS CA ȘI FMI MAI MULT POLITICIANISM, CORECTITUDINE POLITICĂ ȘI SĂRĂCIE… – nevrednicul Radu Iacoboaie, 15 decembrie 2016 | MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s