Influența din umbră a așa-zișilor «Iluminați» (1)


Ați avut vreodată impresia că mass-media ascunde în mod sistematic adevărurile esențiale? V-ați gândit vreodată că în spatele partidelor care se tot rotesc la guvernare se află aceleași interese pentru care democrația nu este decât o poveste de adormit copiii?

Merită să observăm un paradox care se află de zeci de ani (sau chiar de sute de ani) sub nasul opiniei publice: deși este un fapt recunoscut că diversele societăți secrete influențează într-un mod decisiv evenimentele majore pe plan mondial, acest gen de subiecte nu este niciodată discutat la modul serios în media centrală!

În special datorită dezvăluirilor din media alternativă, se știe însă în prezent că cele mai illuminati030210importante direcții care se implementează la nivel mondial sunt stabilite în spatele ușilor închise la reuniunile unor grupuri precum Bilderberg, Comisia Trilaterală, Comitetul celor 300, Consiliul pentru Relații Externe sau multe altele. Este de asemenea cunoscut că aproape toți politicienii, bancherii sau oamenii din diversele poziții-cheie în stat (în aproape orice țară din lume) sunt afiliați Francmasoneriei mondiale, organizație secretă a cărei implicare în mai toate marile evenimente ale lumii a fost larg recunoscută și amplu documentată.

Mainstream media pretinde că vine mereu cu „informații-bombă” și cu detalii „uluitoare” despre orice eveniment (politic, social, monden, … meteorologic sau de orice alt gen), dar în realitate toată această aparent nesfârșită diversitate nu se dovedește a fi decât o vorbărie extrem de superficială și abil dirijată. Oricâte dezbateri, analize sau talk-show-uri am urmări pe aceste posturi „oficiale”, putem sesiza că niciunul dintre invitați nu ia vreodată în discuție măcar posibilitatea unei influențe dictată de „Elitele” oculte. Faptul că despre aceste societăți secrete care „trag toate sforile” din spatele „scenei” nu se spune absolut nimic (de ca și cum ele nici nu ar exista) arată cu claritate un singur lucru: că toate corporațiile de presă servesc cu obediență anumite interese trans-naționale și nicidecum principiile zornăite de fațadă ca cel de „libertate” sau „transparență” a jurnalismului.

Un exemplu deosebit de elocvent ce demonstrează această stare de fapt îl reprezintă discursul ținut în data de 5 iunie 1991 de către bancherul David Rockefeller, care a exprimat poziția Council for Foreign Relations cu privire la prestația presei față de deciziile luate în cadrul grupului Bilderberg:

„Suntem recunoscători conducerilor publicațiilor The Washington Post, The New York Times, Time Magazine și altor mari publicații ai căror directori au participatbilderberg la întâlnirile noastre și au respectat promisiunea lor de discreție pentru ultimii 40 de ani. Ar fi fost imposibil pentru noi să dezvoltam planul nostru global dacă am fi devenit subiecți ai luminilor presei în toți acești ani, dar lumea este mult mai sofisticată și mai pregătită acum să înainteze spre o guvernare globală…”

Această situație nu este deloc nouă. Acum mai bine de 100 de ani, în țara „cea mai liberă și mai democratică din lume”, Statele Unite ale Americii, un personaj celebru la acea vreme a rostit un discurs memorabil. Este vorba de John Swinton, scriitor și redactor-șef al unor ziare de prestigiu, precum The New York Times sau New York Sun. La o adunare a jurnaliștilor din New York, în care subiectul era „libertatea presei”, John Swinton a spus:

Nu există la această dată în istoria Americii o presă independentă. O ştiţi şi voi şi o ştiu şi eu. Niciunul dintre voi nu îndrăzneşte să-şi exprime părerile în mod cinstit, şi chiar dacă aţi face-o, ştiţi dinainte că n-ar fi publicate.

Eu primesc un salariu săptămânal ca să-mi ţin părerile cinstite în afara ziarului pe care-l scriu. Voi, ceilalţi, sunteţi plătiţi ca să faceţi la fel, şi oricare dintre voi ar face nebunia să-şi scrie părerile în mod cinstit ar fi imediat expediat pe stradă, căutând de lucru. Dacă mi-aş permite vreo părere cinstită într-unul din numerele ziarului meu, slujba mea ar dispărea în 24 de ore.

Treaba jurnalistului e să distrugă adevărul; să mintă sfruntat; să pervertească; să denigreze; să lingă cizmele lui Mamon şi să-şi vândă ţara şi neamul pentru pâinea cea de toate zilele. O ştiţi şi voi, o ştiu şi eu. Şi atunci de ce să închinăm pentru presa independentă? Suntem uneltele supuse şi slugile bogătaşilor din culise. Suntem Hopa-Mitică; ei trag sforile şi noi dansăm. Talentele, posibilităţile şi vieţile noastre aparţin altor oameni. Suntem doar nişte prostituate intelectuale”.

Mass-media a ajuns demult să nu aibă alt rol decât acela de a hipnotiza populația cu Corporate_Media_Propaganda__Lies_EXPOSED__177533ceea ce vor deținătorii corporațiilor ca aceasta să creadă și să facă. Principalul lucru pe care păpușarii din umbră nu îl doresc este ca marea masă de oameni să gândească mai larg decât țarcul în care este îngrădită mental.

Tocmai de aceea vom observa succint în continuare câteva realități concrete deosebit de elocvente pe care mass-media evită să ni le prezinte, dar care se vor dovedi a fi foarte utile în a devoala adevărata natură și orientare a acestor societăți secrete.

2. Să începem cu o rapidă vedere de ansamblu despre situația din România.

Potrivit unui studiu realizat de Academia militară română, după atât de blamatul regim comunist, România a fost cu sălbăticie prădată, prejudiciul ridicându-se la peste 1500 miliarde de dolari. Aceasta înseamnă cam de trei ori mai mult decât toate pierderile suferite de acest popor în timpul celor două războaie mondiale la un loc. Un asemenea prăpăd cumplit a avut așadar loc pe timp de pace, în condițiile în care România a fost singura țară din lume care în 1989 își plătise integral datoriile externe. După 26 de ani, dintr-o țară cu o economie autonomă  și prosperă, România a ajuns un fel de colonie a unor carteluri bancare internaționaliste, cu  aproape toate marile resorturi economice distruse și o datorie externă de 90 miliarde de euro. Guvernul Ponta, de exemplu, a contractat datorii de 19 miliarde de euro în doar trei ani. Și cine a fost garantul de145424-isarescu neclintit al tuturor acestor împrumuturi înrobitoare, cel care din 1990 a rămas de neînlocuit din postul de guvernator al Băncii naționale? Masonul de grad 33 Mugur Isărescu, membru recunoscut al Comisiei Trilaterale și al Clubului de la Roma! Nicăieri în lume un șef de bancă centrală nu mai ocupă acest post de 26 de ani, ceea ce este cu atât mai bătător la ochi cu cât țara a mers în tot acest timp pe un drum ce a dus-o la dezastru. Este, printre altele, de notorietate faptul că Mugur Isărescu a intermediat scoaterea frauduloasă a zeci de tone de aur din țară, care făceau parte din tezaurul României. Ca și mulți alți masoni, Isărescu apare în foarte multe fotografii difuzate de mass-media transmițând semnale masonice, așa cum se vede și în imaginea alăturată.

Deși la referendumul din 2009 peste 80% dintre români au cerut un parlament cu 300 de membri, România are în prezent un număr aproape dublu, mai exact 588 de parlamentari, fiind a doua țară cu cei mai mulți aleși pe cap de locuitor din lume. Chiar dacă și Curtea Constituțională a sesizat ilegalitatea faptului că voința poporului nu a fost respectată, parlamentarii sunt prea puțin interesați de aceasta. Și știm și de ce. Pentru că majoritatea dintre ei sunt masoni și prin votul lor înclină întotdeauna balanța așa cum li se dă ordin, într-un stil de gașcă mafiotă. S-a ajuns până la situația absurdă în care atunci când se cere ridicarea imunității unuia dintre ei, pentru a fi cercetat penal, ceilalți „fac zid” în jurul lui și nu aprobă nici măcar faptul de a fi cercetat într-o anchetă oficială (chiar dacă și acestea sunt în cea mai mare parte măsluite). În urmă cu mai mulți ani, Dan Amedeo Lăzărescu, fost Suveran Mare Comandor al masoneriei din  România şi totodată vicepreşedinte al PNL, recunoştea  că „90% dintre membrii Parlamentului României sunt masoni”. 

La ora actuală în România sunt peste 10.000 de masoni, organizaţi în loji care se află în fiecare oraş al ţării și care îşi desfăşoară întrunirile în cel mai mare secret. După cum arată chiar un raport al SRI ce a ajuns pe internet, aceşti masoni sunt infiltraţi la vârful ierarhic al tuturor instituţiilor statului român. Mai mult decât atât, masoneria (mai exact Marea Lojă Națională din România, MLNR) este declarată în România ca „asociaţie de utilitate publică”, ceea ce este foarte straniu din moment ce ea este o organizație ne-guvernamentală ce are un caracter secret și  despre a cărei „utilitate” nici măcar nu se discută public. Și totuși masoneria are la noi dreptul de a primi terenuri, imobile şi resurse provenite din bugetul de stat! De asemenea, masoneria este sponsorizată foarte generos chiar de către Banca Naţională a României.

Deosebit de edificatoare în ceea ce privește influența criminală a francmasoneriei din România este o dezvăluire fulminantă  făcută în anul 2007 de către fostul senator PSD, Antonie Iorgovan. Din păcate, el a plătit cu viața pentru îndrăzneala de a își exprima public poziția critică față de masonerie.

Mulți români se lasă în prezent amăgiți de refrenul intens mediatizat că „Direcția Națională Anticorupție (DNA) face dreptate”. Dacă nu v-ați convins încă de faptul că și aceasta este o patetică manipulare, merită să vă amintiți de evoluția dosarului Dosarul-MICROSOFT-580x326Microsoft. Prin 2004 se anunțase public că a fost identificată cea mai nebunească afacere de corupție din România, fiind implicate sute de nume grele care făcuseră afaceri între partide timp de mai multe guvernări. Prejudiciul adus țării s-a ridicat la o sumă uriașă cuprinsă între 100 milioane și un miliard de euro, banii furați fiind în cea mai mare parte imposibil de recuperat. Și iată, în martie anul acesta dosarul a ajuns la final: au fost doar patru persoane condamnate (niciuna dintre cele mai importante anunțate inițial), iar pedeapsa maximă a fost de 3 ani închisoare, din care probabil se va executa doar jumătate. Comparativ, este util să știm că tot anul acesta o bătrână de 72 de ani din Focșani a fost condamnată la 4 ani de închisoare cu executare, pentru că ar fi dat mită o găină și suma de 1.000 de lei pentru a-i fi angajată o rudă într-un spital.

Dacă acest gen de dezastre economice s-ar produce doar în România, am putea crede că se poate vorbi de o incompetență monumentală a tuturor guvernanților români, timp de un sfert de secol neîntrerupt. Dar putem constata că exact același tip de situație s-a produs și în multe alte țări care au ajuns datoare-vândute în urma contractării unor împrumuturi uriașe la Banca Mondială sau la FMI, fiind în același timp invadate de mari corporații internaționale care le-au luat pe nimic resursele naturale și le-au pus pe butuci economiile naționale.

(va urma)

 

Un comentariu la “Influența din umbră a așa-zișilor «Iluminați» (1)

  1. Pingback: Scurtă vedere de ansamblu despre influența din umbră a așa-zișilor «Iluminați» (1) | Noua Era

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s