Armele high-tech americane au început să fie blocate prin tehnologia Keshe


.

Asistăm pe lună ce trece la escaladarea unor tensiuni politice, militare şi economice între SUA şi Federaţia Rusă, primele us-russia-power-chess-game-flagsdouă mari puteri ale lumii. De ambele părţi sunt pregătite exerciţii militare de anvergură, în timp ce reprezentanţii guvernamentali fac publice declaraţii tranşante. În esenţă, mass-media occidentală prezintă dinamica evenimentelor ca pe un abuz continuu de putere din partea Rusiei, spunându-se că din acest motiv coaliţia NATO (mai exact SUA, asistată de UE) urmăreşte cu tot mai mare determinare să restabilească echilibrul şi să asigure pacea. Există însă o serie de date esenţiale pe care canalele oficiale de informare ale Occidentului le ascund faţă de opinia publică referitor la cine şi ce anume determină în realitate raportul de forţe între cele două super-puteri.

Conform unor dezvăluiri ce au apărut în media alternativă, unul dintre motivele principale pentru care SUA şi UE fac presiuni asupra Rusiei este acela că guvernul rus deţine de câţiva ani o tehnologie absolut revoluţionară, care îi conferă printre altele şi un uriaş avantaj militar. Aceasta este, fără îndoială, o situaţie de neacceptat pentru administraţia de la Casa Albă, care de zeci de ani duce o politică de intervenţie autoritară peste tot în lume unde consideră că „trebuie să facă ordine”. Bineînţeles, noua tehnologie folosită de ruşi este deocamdată ţinută top secret, dar există deja informaţii concludente care dezvăluie că este vorba de sisteme de tip „MAGRAV” (bazate pe controlul câmpurilor magnetice şi gravitaţionale) ce au fost puse la dispoziţie de Fundaţia Keshe.

O confirmare clară a acestei situaţii ce pune capăt mândriei guvernanţilor americani a avut loc anul trecut, pe fondul crizei din Ucraina. La data de 10 aprilie 2014 un vas de război aparţinând Marinei americane, USS Donald Cook, a fost trimis în apele neutre ale Mării Negre echipat cu cele mai moderne sisteme de luptă ale NATO. Distrugătorul USS Donald Cook avea la bord 56 rachete nucleare Tomahawk, patru radare foarte puternice, precum şi cel mai recent sistem american de detectare şi distrugere a rachetelor, AEGIS. Pătrunderea vasului american în acea zonă intra însă în contradicţie cu Convenţia de la Montreaux. Conform acestui tratat internaţional, navele de război ale ţărilor non-riverane Mării Negre nu pot staţiona în zonă mai mult de 21 de zile. Moscova şi-a exprimat de mai multe ori preocuparea în legătură cu prezenţa navelor NATO în Marea Neagră şi în acest sens ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a atras atenţia că unele nave militare americane au depăşit deja limita de 21 de zile permise pentru şederea lor în Marea Neagră.

Ca răspuns la pătrunderea distrugătorului USS Donald Cook în Marea Neagră, Moscova a trimis în data de 12 aprilie un bombardier neînarmat, de tip SU-24, care a survolat nava de război americană. Conform ziarului rus Rossiyskaya Gazeta şi declaraţiilor făcute de generalul rus Pavel Zolotarev (director adjunct al Institutului de studii americane şi canadiene al Academiei de Științe a Rusiei), singura dotare a avionului rus a fost doar cu un ,,coș” montat sub fuselaj, ce conținea un dispozitiv de război electronic numit Khibiny. Se pare că ceea ce a urmat a pus în stare de şoc marinarii navei americane. Mai multe surse alternative de ştiri (printre care www.voltairenet.org, www.infowars.com, www.liveleak.com , www.aun-tv.com  , SU-24 www.veteranstoday.com, www.trinfinity8.com) au afirmat că atunci când avionul rusesc s-a apropiat de vasul USS Donald Cook, toate sistemele electronice (radarele, transmiterea informaţiilor, circuitele de control) ale acestuia s-au oprit brusc şi, în pofida eforturilor operatorilor, nu au mai putut fi re-pornite. Spre disperarea americanilor, SU-24 a simulat apoi de 12 ori, timp de 90 de minute, că atacă vasul american care devenise o pradă sigură, fiind incapabil să se mai apere. Sursele citate afirmă că după acest incident USS Donald Cook s-a grăbit să ancoreze în portul românesc Constanţa, unde 27 de membri ai echipajului şi-au depus demisiile spunând că nu au de gând să îşi mai rişte vieţile.

În data de 14 aprilie 2014 Pentagonul a făcut public faptul că a fost deosebit de deranjat de respectivul eveniment, emiţând chiar un protest oficial ce a conţinut un comentariu neașteptat de emoțional. Reprezentantul Pentagonului a caracterizat atitudinea Rusiei în acel caz ca „provocatoare şi neprofesională”, precizând şi că: „Incidentul a demoralizat echipajul navei”. Este de remarcat că deşi Pentagonul s-a ferit să recunoască direct, acest comentariu confirmă totuşi că situaţia i-a depăşit complet pe militarii distrugătorului american. Cu privire la acest incident, mass-media occidentală a continuat – aşa cum era de aşteptat – să elogieze armata SUA, menţionând doar că un avion rusesc a survolat de 12 ori vasul american USS Donald Cook, fără să pomenească absolut nimic despre vreo eventuală blocare a capacităţii de luptă a acestuia.

Este de altfel deja tot mai cunoscut faptul că până şi mass-media din ţările vest-europene e aproape în întregime obedientă intereselor Americii, mulţi jurnalişti fiind chiar agenţi sub acoperire ai serviciilor secrete. Este în acest sens revelatoare mărturia jurnalistului german Ulrich Ulfkotte, fost editor la unul dintre cele mai importante ziare din Germania. El recunoaşte public că asupra lui precum şi a altor mulţi jurnalişti din ţările Europei au fost făcute presiuni cu scopul de a-i determina să mintă, să manipuleze şi să facă propagandă care să incite la război împotriva Rusiei. Puteţi urmări aici mărturia video a acestui jurnalist.

De cealaltă parte, în mediile de informare alternative ruse incidentul legat de disturgătorul USS Donald Cook a fost prezentat explicit, arătându-se că scopul acelei demonstraţii a fost să descurajeze ofensiva americană spre Răsărit şi să arate că Rusia nu doreşte război. Puteţi urmări o astfel de descriere elocventă în videoclipul următor.

Informaţii adiţionale foarte semnificative despre noile sisteme ruse de război electronic au fost prezentate şi de postul de televiziune rusesc http://www.ntv.ru/

Se poate constata că în prezent tot mai mulţi experți militari ruşi (vezi www.sputniknews.com sau video) nu se feresc să declare că această nouă tehnologie – care a făcut posibilă dezactivarea completă a celui mai avansat sistem american de distrugere de rachete – este la ora actuală o armă de ne-egalat în întreaga lume. Gradat, sunt difuzate tot mai multe informaţii despre acest gen de tehnologie pe care o deţine Rusia. Site-ul de ştiri www.ukrainewar.info citează declaraţia unui ofiţer rus care afirmă că armata rusă dispune acum de posibilităţi care pot provoca în tabăra adversă căderea tuturor mijloacelor de comunicaţie sau descărcarea imediată, completă, a bateriilor din vehicule, tancuri şi din alte echipamente (de exemplu din telefoanele mobile şi din staţiile radio). Se afirmă de asemenea că toate circuitele electrice ar fi blocate, toate monitoarele ce folosesc LCD nu ar mai funcţiona şi toate motoarele s-ar opri, iar aceste efecte pot fi produse pe o rază de aproximativ 20 de kilometri.

Sursele de informare alternativă citate anterior afirmă că dispozitivul Khibiny – folosit împotriva distrugătorului american USS Donald Cook – are la bază tehnologia Magrav pusă la punct şi provenită de la Fundaţia Keshe. Această tehnologie permite bruiajul radio-electronic al inamicului şi, în plus, s-a precizat că de exemplu dacă USS Donald Cook ar fi lansat o rachetă împotriva avionului rus Su24, dispozitivul Khibiny ar fi deviat-o și ar fi trimis-o înapoi la cei care au lansat-o. Aşa cum precizam şi într-un articol precedent (https://armoniacosmica.wordpress.com/2014/07/30/tehnologia-keshe-o-posibila-cale-de-a-revolutiona-umanitatea/), savantul iranian care a pus la punct această tehnologie preciza că un astfel de sistem este construit special pentru a descuraja din start pe oricine are de gând să iniţieze un atac.

Rusia nu este însă singura ţară care deţine tehnologia Magrav. Un incident recent a dovedit că şi Franţa a primit această tehnologie. În data de 2 martie 2015, în cadrul unor exerciţii militare tactice desfăşurate în largul coastelor Floridei, submarinul francez Saphir a pus într-o totală Saphirinferioritate marele portavion american USS Theodore Roosvelt şi întreaga sa escortă. Comentatorii militari arată că în condiţii de război această situaţie ar fi însemnat scufundarea certă a tuturor vaselor respective. Evenimentul a fost consemnat de agenţia de ştiri rusă www.sputnicknews.com, care a specificat că exerciţiul tactic în care a fost implicat portavionul american a fost menit să testeze noile capacităţi de luptă ale marinei SUA şi că în aceste capacităţi s-au investit în ultimii patru ani peste 2,6 miliarde de dolari. Este uşor de înţeles că insuccesul înregistrat de USS Theodore Roosvelt a fost considerat foarte usturător în privinţa justificării alocării uriaşelor fonduri financiare. Site-ul de ştiri alternative www.whatdoesitmean.com afirmă că surse acoperite din cadrul Ministerului Rus al Apărării precizează că eficienţa submarinului nuclear francez Saphir provine tocmai din faptul că este echipat cu unul dintre noile sisteme Magrav folosite deja de armatele rusă şi iraniană.

Un alt incident care a dovedit din nou ineficienţa tehnicii militare americane în faţa noilor arme de război ce utilizează tehnologia Magrav a avut loc în apele Mării Baltice. Cu această ocazie portavionul USS Theodore Roosvelt a fost din nou făcut „şah mat”. Trebuie spus că acest portavion este considerat unul dintre cele mai mari şi mai puternice vase de război ale Marinei americane, având 100.000 de tone şi 5.000 de marinari la bord. Şi totuşi, în data de 23 martie 2015, USS Theodore Roosvelt a fost „scufundat” de trei submarine ruseşti în cadrul unor exerciţii tactice. Site-ul www.eutimes.net informează că un raport al Ministerului Apărării din Rusia precizează că submarinele ruseşti l-au determinat pe USS Theodore Roosvelt să „fugă în teroare” din apele Mării Baltice spre apele Regatelor Unite ale Marii Britanii. Este semnificativ că la câteva ore după ce Ministerul rus al Apărării a raportat incidentul, presa britanică a anunţat că portavionul soseşte în apele UK, spre uimirea a mii de curioşi care s-au îngrămădit să îl vadă. Din articolele publicate de presa engleză (de exemplu www.dailymail.co.uk) se subînţelege că evenimentul nu fusese programat.

Media alternativă dezvăluie de asemenea că pentru a contracara efectele armelor ruseşti ce folosesc Magrav, US Air Forcetechnical-tests-of-natos-war-on-eus-skies-990x260 au recurs la începutul anului acesta la testarea unui sistem militar numit High Energy Liquid Laser Area Defense System (HELLADS), sistem ce vizează detectarea rachetelor din atmosfera terestră operând pentru aceasta cu viteza luminii. Exercițiile adoptate de US Air Force au urmărit în luna martie să doboare o țintă de reintrare în spațiul aerian, ICBM (rachetă balistică intercontinentală) ce simula un atac nuclear al Federației Ruse. Mai mulţi experți susțin însă că efectele utilizării HELLADS pentru o rază lungă de acţiune tind să se răspândească în întreaga atmosferă şi astfel afectează totul în calea lor. Este mai mult decât concludent că – după cum arată şi site-ul de ştiri www.rt.com – numeroşi controlori ai traficului aerian din Germania, Cehia, Slovacia sau Austria au raportat perturbarea radarelor în timpul exerciţiilor tactice aeriene desfăşurate de NATO. Conform www.whatdoesitmean.com, Ministerul rus al Apărării a declarat că „rapoartele Flotei de Nord a Rusiei indică faptul că prăbușirea zborului 4U9525 – Germanwings din sudul Franței, în data de 24 martie 2015, în care au murit 150 de persoane a fost „rezultatul direct” al eșuării unui test al US Air Force cu sistemul HELLADS, care în loc să distrugă racheta balistică ICBM, a distrus un avion civil”. Această explicaţie este, bineînţeles, mult mai plauzibilă decât cea lansată de presa occidentală care a mediatizat versiunea puerilă că prăbuşirea s-a datorat unei depresii a co-pilotului, care s-a încuiat în cabină şi din dorinţa de a se sinucide a omorât şi toţi pasagerii avionului. De altfel, consultând Manualul de operare al echipajului de zbor  se poate verifica faptul că o asemenea blocare pe dinăuntru a copilotului nici nu ar fi fost posibilă deoarece uşa putea fi deschisă de membrii echipajului dacă aceştia tastau un anumit cod: „When the flight crew does not respond to requests for entry, the door can also be unlocked by the cabin crew, by entering a two to seven-digit code (programmed by the airline) on the keypad, installed on the lateral side of the Forward Attendant Panel (FAP).” În videoclipul prezentat de site-ul www.theguardian.com este chiar explicată procedura de deschidere a uşii în situaţii de urgenţă:  De asemenea, ceea ce nu s-a făcut public este faptul că acel avion de pasageri putea fi pilotat în caz de urgenţă şi din afara lui, controlul putând fi preluat printr-un sistem „fly-by-wire” ce a fost instalat ca urmare a măsurilor de prevenţie adoptate după evenimentele din 11 septembrie 2001. Informaţia este detaliată de www.veteranstoday.com sau  http://sitsshow.blogspot.ro

Rapoartele Ministerului rus al Apărării conduc aşadar la concluzia că iniţiativele armatei americane de a testa noi tipuri de arme – cum ar fi sistemul HELLADS – vin ca o tentativă de a dezvolta contra-măsuri împotriva tehnologiei Magrav.

Este de remarcat că în data de 23 aprilie 2012 preşedintele Barack Obama a semnat un decret prin care tehnologia Magrav dezvoltată de Fundaţia Keshe a fost interzisă în SUA, fiind asociată cu „terorismul”. Se pare că situaţia care a determinat administraţia Casei Albe să ia foarte în serios tehnologia Keshe a fost capturarea de către iranieni în decembrie 2011 a unei drone ce folosea cele mai sofisticate sisteme militare americane. Guvernanţii de la Washington erau absolut siguri că datorită tehnologiei high-tech de „ultimă generaţie” (pe care o considerau imbatabilă), drona lor de spionaj nici măcar nu ar putea fi detectată de inamici. Cu toate acestea iranienii le-au capturat drona din zbor, la o înălţime de aproximativ 6 kilometri, şi au adus-o la sol fără nici cea mai mică zgârietură! Evenimentul a fost pe larg prezentat de televiziunile iraniene. Puteţi urmări în continuare un scurt exemplu de asemenea ştire difuzată de o televiziune iraniană:


Deşi iniţial mass-media occidentală a catalogat informaţia despre capturarea dronei ca fiind un fals, în cele din urmă situaţia a fost recunoscută oficial, inclusiv de către preşedintele Obama, care a cerut public iranienilor drona înapoi (vezi de exemplu acest video). Arătând că nu se tem de americani, iranienii au refuzat totuşi să returneze nava-spion. Este semnificativ să observăm că în pofida tendinţelor sale belicoase, administraţia Casei Albe s-a abţinut ulterior să mai iniţieze atacuri de orice fel împotriva Iranului.  

După evenimentul legat de capturarea dronei, Mehran Keshe a cerut preşedintelui Obama pUS drone captured by iraniansrintr-o scrisoare oficială să coopereze pentru fundamentarea unui climat de pace mondială. Savantul iranian a avertizat totuşi că „Portavioanele SUA nu vor deveni altceva decât simple căzi plutitoare dacă tehnologia noastră Magrav va fi utilizată în mod eficient, iar pistele pline de avioane de luptă F16, F18 și așa mai departe nu vor deveni altceva decât muzee de păsări de fier, deoarece aceste ambarcațiuni nu vor putea să zboare dacă sistemele lor electronice au fost atinse de tehnologia spațială Magrav. Aceste avioane și nave de luptă ar trebui să fie rebobinate de la A la Z înainte să mai poată funcționa vreodată din nou”.

Impactul tehnologiei Keshe a ajuns acum să nu mai poată fi ascuns pentru multă vreme faţă de opinia publică. Această tehnologie revoluţionară determină deja balanţa de putere între statele lumii. Din fericire, cei care o deţin nu doresc războiul, ci tocmai blocarea eforturilor disperate ale unor organizaţii trans-naţionale ce doresc să-şi menţină autoritatea prin forţă şi prin declanşarea artificială a felurite crize la nivel mondial.

Tocmai în direcţia fundamentării unui climat de pace mondială este salutar faptul că în urmă cumagrav trei ani Fundaţia Keshe a anunţat că oferă gratuit tehnologia sa tuturor guvernelor statelor dispuse să o implementeze în scopuri paşnice. Numărul ţărilor care primesc tehnologia Keshe este în continuă creştere. Potrivit acestei liste, ţările care au primit această tehnologie sunt în primul rând cele care fac parte din asociaţia BRICS (Rusia, China, India, Brazilia), dar şi alte ţări cum ar fi Japonia, Australia, Peru, Bolivia, Thailanda, Italia, Polonia sau Cehia.

Având în vedere gradul ridicat de clasificare al informaţiilor legate de acest subiect este impropriu să ne aşteptăm la confirmări oficiale depline sau la date absolut ne-controversate care să provină din mediile alternative. După cum putem însă constata, indiciile care au apărut sunt tot mai numeroase şi ele scot la iveală o realitate care deja a început să schimbe faţa lumii.

 

9 comentarii la “Armele high-tech americane au început să fie blocate prin tehnologia Keshe

 1. Se vorbeste aici de varianta usoara, portabila. Exista si o varianta imobila, mult mai puternica, lucrandu-se la perfectionarea ei in Rusia. Se testeaza puteri tot mai mari, urmarindu-se afectarea unor tari si chiar continente intregi. Atunci se va produce ireparabilul, nu apocalipsa. Nu este o concluzie logica dupa informatia prezentata, nu este o ” profetie ” din motive puierile, omenesti, este ADEVARUL. Am mai postat pe facebook cu mult inaintea evenimentelor prezentate, avertismente in privinta unui nou tip de arma ce apeleaza la energii neconventionale si efectul ei final, ca urmare a depasirii unui prag critic al puterii, din pur orgoliu militar. Amin.

 2. Uluitor. Tendinta de a face ecranele radarelor „like a milk” nu este ceva nou. Sovieticii si contiuatorii lor, rusii, demonstreaza ca sunt intr-o permanenta cursa, in scopul realizarii blocarii spatiului electromagnetic in zonele de conflict sau in alte zone de pe glob unde mijloacele lor stategice de survol actioneaza. Ceea ce mi se pare uimitor este aparitia iranienilor in acest joc militar, demonstrand inca odata ca sunt strans legati de Rusi.
  Desi realitatea este destul de clar zugravita, raman multe semne de intrebare, mai ales cand ne gandim la capabilitatile rusilor / fostii sovietici in ceea ce priveste razboiul electronic, etapa hotaratoare intr-un viitor conflict. Cine va castiga aceasta etapa va lua o optiune clara in ceea ce priveste castigarea razboiulu, in ansamblu. Vom vedea, mai ales ca aceasta ciursa a descurajarii este o continuare, fara echivoc, a Razboiului Rece (RR). Ceea ce s-a schimbat in aceasta noua etapa a RR sunt parile angajate, mai ales ca acum vorbim de un NATO extins si de o noua coalitie pe care Rusia incearca sa o stailizeze (lista tarilor la care s-a dat tehnologia aceasta).
  Actiune arata, fara drept de replica, faptul ca expertii militari sunt deja adaptati la caracteristica sec XXI. Din aceasta perspectiva, FA ale Romaniei sunt in sec XIX, din pacate.

 3. In fond este o treaba foarte buna , aceasta tehnologie care odata preluata de cît mai multe tari va anula in mare parte din eficacitatea armelor de dsitrugere in masa bazate pe energii precum cea atomica sau de alta natura , Miile de miliarde investite in actualul armament , mai ales de SUA se vor dovedi niste bani pierduti pe „apa sâmbetei” . Obraznicia americana nu se dezminte . Afirmatia reprez. Pentagonului ca actiunea rusilor a fost „neprofesionala si provocatoare ” denota chiar ceva tembelism din partea lor. De cînd se tine seama oare de vreo conventie sau vreun tratat intre superi puteri atunci cînd este vorba de amenintarea armata ?

 4. Pingback: Tehnologia americană învinsă de Tehnologia Keshe. Portavioanele americane vor deveni simple căzi plutitoare… | Lupul Dacic

 5. SUA impreuna cu toate țările din NATO sa pună la punct un astfel de dispozitiv pentru a dezactiva sistemul nuclear al Coreei de Nord. Dacă i-ar tine în şa pe liderii nord-coreeni în acest mod, ar fi bine, deoarece aceasta este o cale pașnică de prevenire a războiului, de prevenire a distrugerilor, de salvare a planetei. Sa targheteze (tinteasca) bazele militare nord-coreene cu dispozitivele electromagnetice dezactivand / dezarmand pe nord-coreeni, făcând nefunctionale echipamentele lor. Asta trebuie. Vor constata ca echipamentele lor NU mai functioneaza, rachetele nu functioneaza si se vorbească preda. Atunci si populatia nevinovată a Coreei de Nord va scapa de regimului represiv, dar si lumea vade scapa de amenințarea nucleară a regimului de la Phenian. Si așa se vs instaura cu adevarat pacea. Dar pentru asta trebuie ca fizicieni din toată lumea, sa se unească în proiecte ample de cercetare pentru realizarea dispozitivului si guvernele tarilor sa coopereze cu Fundatia Keshe pentru a avea acces si ele la această tehnologie care va pune capăt confruntărilor. Tot cu ajutorul unor astfel de tehnologii similare, extratereștrii au dezactivat / dezamorsat focoase nucleare, rachete nucleare din fosta URSS si din SUA – sunt foarte multe articole pe Internet pe această temă.

  • Dragă domnule Valeriu, dacă nu am cădea în plasa propagandei mediatice am înțelege că lucrurile stau oarecum invers. Coreea de Nord s-a înarmat nuclear pentru că NU a uitat ce a pățit în 1950-1952, când armata SUA a bombardat intensiv țara și a ucis 20% din populație. Americanii au acționat cu o cruzime greu de descris și le-au distrus școli, spitale, fabrici, baraje, le-au înecat orașele și le-au distrus recoltele. Nord-coreenii nu mai vor așa ceva. Dacă nu aveau bombele nucleare ar fi fost invadați de mult, așa cum au pățit-o mulți alții. Contează să vedem cine sunt cu adevărat „băieții buni”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s