Noi rezultate extraordinare în cercetarea piramidelor


 

Începând cu anul 1950 în Rusia au început să se desfăşoare anumite experimente secreterusia 1 având ca obiect de studiu efectele pe care le produc piramidele de mari dimensiuni. La originea acestor experimente s-a aflat un program de cercetare bazat pe studiile renumitului savant rus Nikolai Aleksandrovich Kozyrev. Kozyrev ajunsese încă de atunci la concluzia că piramidele folosesc – privite ca dispozitive tehnologice – aşa-numitul „câmp de torsiune”.

Ulterior, după anul 1990, o echipă din cadrul Academiei Ruse de Ştiinţe, condusă de savantul şi inginerul moscovit dr. Alexander Golod, a început să construiască mari structuri piramidale în Rusia şi în Ucraina. Dr. Efimovich Alexander Golod este o persoană foarte respectată în Rusia, fiind directorul general al NPO Gidrometpribor din Moscova. Până în anul 2001 dr. Golod a construit nu mai puţin de 17 piramide în opt locuri diferite din Rusia şi din Ucraina, iar până în 2010 numărul acestora ajunsese la 150. Materialul utilizat a fost în principal fibra de sticlă.

Cea mai mare piramidă construită de Golod a fost realizată în Rusia, are o înălţime de 44 de metri (cam cât un bloc cu 10 etaje) şi cântăreşte peste 55 de tone. Construcţia ei a durat cinci ani, iar piramida a costat mai mult de un milion de dolari! Ea a fost definitivată în 1999 şi au fost folosite numai materiale ne-conductive, neincluzând niciun element metalic. Golod a descoperit că folosirea oricărui element metalic în cadrul structurii piramidei reduce în mod semnificativ misterioasele câmpuri energetice pe care piramida le poate genera. Acesta este un element important, de care trebuie să ţină cont toţi cei care, eventual, doresc să reproducă experimentele sale. Toate piramidele pe care le-a construit inginerul rus respectă o anumită proporţie între dimensiunile sale şi anume faimosul „raport de aur”. Este semnificativ că acest raport (care are valoarea de 1,618033…) apare permanent în natură, de exemplu în toate tiparele de creştere ale organismelor vii. Modul în care a integrat Golod această proporţie face ca structurile să fie mai ascuţite decât în cazul celor ale Marii Piramide din Egipt, unghiul de la bază al piramidelor ruseşti fiind de aproximativ 700, iar raportul dintre înălţime şi latura bazei să fie de aproximativ două ori mai mare.

Este de subliniat că toate aceste studii şi cercetări au fost realizate de către savanţi de renume din Rusia şi din Ucraina, care au documentat într-o manieră ştiinţifică procesele şi fenomenele care au loc în interiorul piramidelor. Printre aceşti oameni de ştiinţă se numără profesorii Klimenko și Nosik de la Institutul de Virusologie Ivanovskii al Academiei Ruse de Științe, dr. N.B. Egorova de la Academia Rusă de Ştiinte Medicale Mechnikov, profesorul A.G. Antonov de la Institutul rus de Pediatrie, Obstetrică și Ginecologie, dr. Yuri Bogdanov de la Institutul Ştiințific și Tehnologic din Kharkiv – Ucraina, cercetători de la Institutul de Fizică al Academiei de Științe din Ucraina sau cercetători de la Universitatea Chernovitsky, tot din Ucraina. Cercetările au vizat studii de medicină, ecologie, agricultură, fizică, precum şi din multe alte domenii.

În anul 2001 Asociaţia de Cercetare a Piramidelor de la Gizeh, coordonată de doctorul John DeSalvo, a publicat pe site-ul său (http://www.gizapyramid.com/), pentru prima dată în lumea occidentală, rezultatele extraordinare ale acestor studii ruseşti referitoare la piramide.

Foarte pe scurt, s-a constatat că piramidele armonizează extraordinar de eficient toate procesele din mediul ambiant, reduc agresivitatea oamenilor, elimină stressul, îmbunătăţesc vizibil puterea sistemului imunitar sau au efecte intense şi remanente de încărcare cu energii binefăcătoare asupra oricărui tip de materiale (alimente, apă, medicamente, piatră, metale, produse radioactive, etc.).

Dr. Alexander Golod a petrecut peste 20 ani în construirea şi cercetarea piramidelor. Pentru o perioadă Golod a lucrat în parteneriat cu o companie canadiană numită „Piramida vieții”, care a fost fondată de inginerul și inventatorul Edward Gorouvein. În ultimii treizeci de ani colaborarea dintre savanţii ruşi şi compania canadiană a condus la construirea pe baza principiului secţiunii de aur a peste 150 de piramide în întreaga lume.

Puteţi urmări în continuare o succintă prezentare video postată pe site-ul http://www.pyramidoflife.com a aplicaţiilor bazate pe noile descoperiri ale efectelor constatate în piramide.

Ce se ştia despre efectul de piramidă

Înainte de a detalia noile descoperiri ale fenomenelor ce au loc în piramide, să amintim că încă de la începutul secolului trecut fuseseră deja observate şi destul de popularizate câteva efecte foarte interesante ale piramidelor. Prin anul 1930 radiestezistul francez Antoine Bovis a constatat faptul că structurile biologice se conservă mult mai bine în piramide, în special în punctul focar al acestora (raportat pe axul vertical al piramidei, la o treime de bază). Bovis a observat că orice structură biologică menţinută chiar perioade îndelungate în piramidă nu se descompune, ci doar se deshidratează. El a fost frapat că mostrele identice care fuseseră plasate în afara piramidei au putrezit rapid. Experimentul a fost refăcut şi confirmat în anii ’50 de dr. Karel Drbal, un inginer de telecomunicaţii din Praga. Acest inginer a demonstrat că forma piramidei influențează procesele fizice care au loc în interiorul său, fiind vorba de o formă de energie pe care el a numit-o „necunoscută” (ulterior această energie a fost denumită „energie de formă”).

Dr. Drbal a mai descoperit că lamele de ras plasate în piramidă, dacă sunt orientate exact pe direcţia Nord-Sud, îşi recapătă singure, în câteva ore, ascuţirea. În anul 1959 el a primit chiar un brevet de invenţie pentru un dispozitiv care ascuţea pe baza acestui principiu lamele de ras. Drbal şi-a denumit dispozitivul „Keops Pyramid Razor Blade Sharpener”. Totul funcţiona atât de bine, încât la scurt timp după aceea, o fabrică a început să producă piramide de carton în miniatură, iar din anul 1973, micile piramide au fost confecţionate din polistiren.

Noile rezultate experimentale

Revenind acum la noile cercetări care au avut loc în ultimele decenii în Rusia, este de remarcat că oamenii de ştiinţă ruşi au efectuat peste 1.000 de experimente care s-au dovedit a fi de-a dreptul extraordinare. Iată o consemnare oficială a acestora într-un comunicat de presă emis de Giza Research Association: http://www.rense.com/general17/pyramidpowersdis.htm

Pentru un om neavizat, unele dintre aceste experimente pur şi simplu sfidează logica. În unul dintre ele, de exemplu, s-a constatat că iarna, pe o vreme geroasă, în interiorul piramidei apa nu îngheţa, deşi nu era prezentă nicio sursă de încălzire. Cercetătorii au plasat mai întâi apă distilată în vase de plastic. Apa nu s-a congelat, păstrându-şi fluiditatea chiar şi la -38°C! Acelaşi fenomen a avut loc în cazul apei minerale depozitată în sticle de plastic. Faptul uimitor însă este acela că atunci când sticlele au fost puţin agitate, apa a început imediat să se cristalizeze şi în scurt timp apa s-a transformat în gheaţă!

În videoclipul următor îl putem urmări pe dr. Alexander Golod în una dintre piramidele construite după principiul secţiunii de aur. Temperatura este foarte scăzută (se văd aburii provocaţi de respiraţia sa) şi el ţine în mână o sticlă de plastic în care apa rămâne încă în stare lichidă, fără să îngheţe. La un moment dat Golod loveşte sticla cu mâna, ca şi cum i-ar aplica o lovitură de Karate, şi apoi brusc, cam în opt secunde – se poate vedea clar aceasta – apa îngheaţă! Concluzia: câmpul energetic al acelei piramide pur şi simplu împiedică apa să îngheţe atâta timp cât echilibrul nu este cumva perturbat!

O altă prezentare a fenomenului poate fi urmărită la adresa

http://www.youtube.com/watch?v=A9yrz1RtNDg

Să vedem în continuare şi alte rezultate extraordinare ce au fost constatate.

A fost detectată o puternică activitate electrică în vârful piramidelor. Ca o aplicaţie, se poate pune un transformator în vârful piramidei şi să se alimenteze în felul acesta cu curent electric întreaga construcţia piramidală. Iată şi un videoclip ce prezintă un asemenea experiment:

Să menţionăm că astfel de teste a făcut şi un fost profesor universitar român, Constantin Bursuc. După cum precizează site-ul http://www.ghidelectric.ro/stire-1528-Productia-de-energie-electrica-gratuita-prin-efectul-de-piramida.html, din calculele profesorului Bursuc, rezultă că pentru a alimenta cu energie electrică gratuită o locuinţă cu patru camere, o baie şi o bucătărie, ar fi nevoie de o piramidă cam de 15 metri înălţime.

În Rusia, lângă o sondă de petrol a fost instalată o piramidă. După câteva zile s-a constatat  că vâscozitatea petrolului a scăzut cu 30%, mărindu-se astfel  capacitatea de extracţie a ţiţeiului. S-a observat că şi compoziția uleiului a fost modificată. Mai multe asemenea constatări şi experimente au fost efectuate de Academia Gubkin de Petrol și Gaze din Moscova.

Rezultate extraordinare au fost obţinute şi în domeniul agriculturii. Este vorba despre îmbunătățiri impresionante a recoltelor rezultate din simpla depozitare a semințelor iniţiale într-o piramidă, pentru un timp cuprins între una şi cinci zile. Astfel, mai mult de douăzeci de culturi au fost semănate pe o suprafaţă de zeci de mii de hectare de teren. În fiecare caz randamentul culturilor crescut cu 30% până la 100%. Mai mult, culturile au fost mult mai rezistente la secetă, mai sănătoase, și au prezentat un nivel de toxicitate mult mai scăzut. În mod uimitor, rezultate similare au fost apoi obținute doar prin simpla delimitare a culturilor respective cu roci care fuseseră ţinute o anumită perioadă de timp într-o piramidă.

În anul 1997 inele de granit şi cristal care fuseseră supuse în prealabil efectului de piramidă, au fost răspândite în toată regiunea Moscovei. Timp de doi ani, până în  anul 1999, s-au făcut aproximativ 40 de inele de acest tip, fiecare având între 50 şi 300 de roci, cu greutatea de la 20 până la 200 kg. Se estimează că şansele de apariţie a unei epidemii în regiunea Moscovei  sunt minime tocmai datorită protecţiei acestor inele. 

Într-un alt experiment, efectuat în districtul moscovit Ramenskoe, s-a144ft_russian_pyramid verificat că o piramidă cu o înălţime de numai 12 metri a permis creşterea recoltelor de grâu din zonele înconjurătoare cu 400%.

Un alt experiment a fost realizat în regiunea Arhanghelsk din Rusia, unde apa era contaminată cu stronţiu şi cu alte metale grele. Administraţia municipală a fost de acord cu construirea unor piramide în zonă, iar în scurt timp s-a constatat că apa a redevenit pură şi şi-a păstrat după aceea puritatea. Acelaşi fenomen s-a petrecut în oraşul Krasnogorskoe de lângă Moscova, unde o singură piramidă a purificat complet apa de sărurile nocive pe care le conţinea. În toate aceste cazuri s-a observat că efectele sunt cu atât mai puternice cu cât piramida este mai mare în dimensiune.

În alte experimente au fost stocate în piramide diferite substanţe chimice care erau toxice pentru organismul uman. S-a observat că după un timp substanţele respective şi-au modificat structura moleculară şi au devenit ne-toxice! S-a mai constatat de asemenea scăderea indicelui de radiaţie al unor deşeuri radioactive. Semiconductorii menţinuţi în piramide şi-au îmbunătăţit net proprietăţile!

Au fost făcute şi experimente pe cobai. S-a observat că vitalitatea cobailor crescuţi în piramide a devenit mult mai mare. Aceştia au rezistat cu bine unor factori agresivi (şocuri electrice) care în mod obişnuit i-ar fi omorât pe 60% dintre ei. Ei bine, 94% dintre şoarecii crescuţi în piramidă au supravieţuit.

Rezultate excepţionale au fost obţinute în ajutorarea copiilor născuţi prematur, care aveau o şansă de viaţă foarte mică. Cercetătorii au luat apă (obişnuită) care fusese depozitată într-o piramidă şi au dat să bea câte 1 litru din această apă fiecăruia dintre aceşti copii născuţi prematur. Din fericire, copiii au trăit şi s-au dezvoltat apoi pe deplin sănătos!

Într-un alt experiment a fost luat un produs antiviral obişnuit şi a fost stocat o perioadă în piramidă. El a devenit de 1.000 de ori mai eficient în distrugerea viruşilor. Iată deci că dacă aceste lucruri ar fi dezvăluite ele ar deveni o mare ameninţare pentru industria farmaceutică. De aceea nu auzim nimic despre aceste descoperiri! Pentru că farmacia modernă alopată a devenit extrem de superficială şi ineficientă. Ea acum se bazează doar pe suprimarea durerii şi pe intervenţii chirurgicale care oricum sunt în general catastrofale pentru sănătate.

De asemenea, au pus oameni puternic drogaţi în piramidă, care aveau mintea foarte înceţoşată. Aceştia au trecut foarte repede la o stare de luciditate excelentă.

Rezultate mai mult decât semnificative au fost observate cu aproximativ 5000 de deţinuţi din închisorile din Rusia. Acestora fie le-au fost oferite sare şi piper ţinute câteva săptămâni în piramide, fie au fost construite celule la care s-au folosit materiale de construcţie depozitate anterior în piramide. Rezultatul a fost că după aproximativ 11 luni un număr foarte semnificativ de deţinuţi s-a reabilitat după accese de alcool, droguri sau violenţă. S-a schimbat complet comportamentul oamenilor şi ei au devenit mai iubitori şi au găsit un scop pentru care să trăiască şi să fie fericiţi. Academia Naţională Rusă de Ştiinţe a confirmat faptul că energia piramidelor poate reduce comportamentul criminal şi poate amplifica starea de pace şi de iubire pe care o simt oamenii. (Pe de altă parte, dacă petreci foarte mult timp într-o cameră pătrată, cubică, obţii efectul opus. Aceasta ne arată că trebuie să ieşim din cutiile în care trăim!).

Cercetătorii ruşi au comparat numărul cutremurelor ce au avut loc în zonele în care au rusia tvamplasat piramidele înainte şi după construirea acestora. De-a dreptul uluitor, cutremurele mari şi puternice au fost înlocuite de sute de cutremure minore, care au fracţionat stressul geotectonic şi nu au mai produs nici un fel de pagube. De asemenea, câmpul energetic enorm al unei piramide studiate a deviat furtunile şi a dezamorsat alte fenomene climatice dezastruoase din zona înconjurătoare. S-a constatat că pe o rază de 150 km în jurul piramidei ionizarea aerului era net crescută. Cu trecerea timpului, numărul izvoarelor descoperite în zonă a devenit din ce în ce mai mare, iar unele specii de flori considerate dispărute pentru totdeauna au reapărut!

Cercetătorii ruşi şi chiar forţele aeriene armate ale Rusiei au descoperit ulterior pe baza măsurătorilor de tip radar că deasupra celei mai mari dintre piramidele construite de dr. Golod s-a format o coloană de „energie necunoscută” cu un diametru de aproximativ 500 de metri şi o înălţime de 2 km. Se pare că tocmai această coloană a ajutat decisiv să se refacă (închidă) stratul de ozon de deasupra Rusiei (care fusese afectat de poluare), la doar două luni după construcţia piramidei.

Mai multe detalii despre toate acestea pot fi consultate la

http://blog.world-mysteries.com/science/ancient-pyramid-technology-for-the-golden-age/

sau în expunerea făcută de David Wilcock la http://www.youtube.com/watch?v=fDWmQCAr7bE

Sute de mii de oameni din întreaga lume, printre care s-au numărat actori şi cântăreţi faimoşi, sculptori, militari, călugări din Japonia, Coreea sau Tibet sau chiar preşedinţi de state au vizitat o parte dintre piramidele ruse.

Unele informaţii (destul de superficiale, privite mai mult ca şi curiozităţi) despre aceste piramide au fost prezentate de posturi de televiziune importante, cum ar fi CNN, BBC, ABC, sau de ziare cunoscute ca „The New York Times” sau „Boston Globe”.

Este uşor de înţeles că implicaţiile acestor descoperiri sunt uluitoare! Rezultatele aplicaţiilor experimentale de genul acesta ar trebui să fie pe prima pagină a ştirilor! Şi totuşi, nicio redacţie ştiinţifică importantă nu a fost dispusă să publice rezultatele acestor cercetări, în pofida utilizării deosebit de meticuloase a unor standarde ştiinţifice deosebit de stricte. Faptul că după atâta vreme aceste informaţii continuă să fie neglijate şi extrem de puţin folosite este de-a dreptul criminal, ţinând seama de numărul vieţilor care ar fi putut fi salvate în acest interval de timp prin construirea de piramide în toată lumea. În realitate, principalul motiv pentru care aceste lucruri nu sunt popularizate la modul serios este acela că diferite grupuri de interese se simt ameninţate de revoluţionarele posibilităţi tehnologice care decurg din asemenea descoperiri.

Câteva chei ale principiilor de funcţionare

Este interesant să ne punem problema cum de „ştie” piramida să facă toate acestea. Un prim pas pentru a oferi un răspuns l-au constituit studiile lui Nikolai Kozyrev despre „câmpul de torsiune”. Kozyrev a făcut descoperirea că undele câmpului de torsiune curg exact după forma unei spirale armonice descrisă de numărul de aur. El a mai sesizat că forma piramidală captează în mod natural undele de torsiune emanate de pământ şi totodată le amplifică. Ulterior s-a observat că aceste câmpuri de torsiune sunt conexe cu ceea ce a fost denumit ca „a cincea forţă”, adică forţa de unificare a celor patru interacţiuni fundamentale cu care se operează în fizica clasică. În anii ’70 dr. Halputto a dezvoltat tot mai mult noţiunile de „câmpul de energie zero”, „câmpul cuantic” sau „vidul cuantic”. Mai recent, un celebru om de ştiinţă american, David Wilcock, a numit acest câmp unificat ca fiind „Câmpul Sursă”, considerând că din acesta provin materia, energia, spaţiul, timpul, gravitaţia, conştiinţa şi apoi paternurile biologice.

David Wilcock a explicat de exemplu că cei mai mulţi oameni cred că gravitaţia este un flux generat din interiorul unui corp. Dar în realitate gravitaţia este ca un fel de râu de energie, care se aseamănă foarte mult cu un tunel. Trebuie doar să creezi un vortex ce are un grad ridicat de spin (de rotaţie) ca să creezi gravitaţie. Wilcock afirmă că şi conştiinţa face parte din acest câmp unificat şi ea nu este doar închisă în corpul uman şi în creier, ci interacţionează cu materia şi cu energia din jurul nostru. Aceasta arată, spune Wilcock, că anticii ştiau că energia însăşi este o formă de conştiinţă.

Cercetările realizate de savanţii ruşi confirmă teoria susţinută de Wilcock, dovedindu-se că piramidele au prin câmpul de energie care le înconjoară un efect net asupra tuturor acestor derivate (ale Câmpului-Sursă) enumerate mai sus, inclusiv asupra gravitaţiei, spaţiului, timpului şi conştiinţei. Piramida conduce toate energiile pe care le integrează (în ea şi din zona ei de influenţă) la o anumită stare de coerenţă, armonie. Mai exact, piramida conduce la o punere în rezonanţă cu Câmpul Sursă, care este energia şi conştiinţa de substrat a Totului şi care este eminamente benefic. Ca o concluzie practică foarte simplificatoare, putem spune că piramidele amplifică foarte mult ceea ce este pozitiv (armonic) şi neutralizează ceea ce este negativ (diz-armonic).

Anticii ştiau

Avem astăzi motive foarte concludente să credem că toţi anticii cunoşteau aceste lucruri. Pământul e împânzit de o reţea de mii de piramide care sunt construite după aceeaşi tehnologie. Aceste piramide sunt răspândite pe toate cele cinci continente, sau chiar pe fundul oceanelor. Unele piramide au în mod cert zeci de mii de ani vechime. Astfel, unele piramide uriaşe cum ar fi cele din China sunt deja acoperite de straturi de pământ care s-au depus în mod natural, au pe ele vegetaţie şi chiar aşezări umane. Alte piramide se află scufundate pe fundul unor oceane de 12.000 de ani sau chiar mai mult. Este evident în acest caz că civilizaţiile care le-au construit erau mult mai vechi decât aceste realizări ale lor.

Ca să menţionăm câteva date mai precise, s-a documentat că există aproximativ 250 de pyramid-07piramide în China, 175 de piramide în Egipt, au mai fost descoperite piramide în Grecia, Italia, Bosnia Hertzegovina, Austria, Tahiti, Insulele Mauriciu, Taiwan, zeci de piramide pe insulele Oceanului Indian, în insulele Canare, în Sudan. Cu totul remarcabil în construcţia piramidelor a fost poporul mayaş. Mayaşii au construit mai multe piramide decât toate celelalte civilizaţii la un loc. Astfel, în America Centrală au fost numărate aproximativ 10.000 de piramide răspândite în Bolivia, în Peru, în Teotihuacan (Mexic). Au fost identificate piramide chiar şi în Antarctica.

Dincolo de aspectul numeric, aceste piramide au calităţi şi capacităţi care îi uimesc pe savanţii zilelor noastre. Recent, observaţiile făcute de mai mulţi cercetători (printre care Jacques Grimault, Patrice Pooyard sau Nassim Haramein), au arătat că toate aceste piramide (şi mai sunt şi alte construcţii megalitice la fel de surprinzătoare), sunt într-un anume mod interconectate între ele. Aceste construcţii sunt aranjate într-un ansamblu coerent foarte precis. Modul în care au fost amplasate, precum şi datele lor tehnice, indică fără nicio urmă de îndoială deţinerea unor cunoştinţe avansate în matematică, astronomie, ori în geofizica Pământului. Această concluzie, bineînţeles, contrazice opinia savanţilor convenţionali care mai susţin încă şi astăzi că piramidele au fost construite de oameni aflaţi într-un stadiu cultural şi tehnologic primitiv.

Noile descoperiri ale efectelor de piramidă ne fac astfel să recunoaştem şi mai mult vasta înţelepciune a celor care au trăit cu zeci de mii de ani în urmă pe această planetă. Înţelegem şi suntem recunoscători că această vastă reţea de gigantice piramide existente pe Pământ are şi acum un rol activ, anume acela de a menţine planeta noastră sănătoasă.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s