Tehnologia Keshe – o posibilă cale de a revoluţiona umanitatea


.

Este relativ puţin cunoscut la ora actuală faptul că în ultima sută de ani au existat zeci de inventatori geniali care au făcut descoperiri şi apoi dispozitive practice cu totul extraordinare, care dacă ar fi fost aplicate pe scară largă ar fi putut aduce un salt tehnologic radical pentru întreaga umanitate.

Unul dintre cele mai uimitoare exemple în direcţia aceasta este cel al lui Nikola Tesla, care (printre multe alteTesla-Free-Energy-Generator realizări care nu sunt făcute nici măcar în ziua de astăzi publice) a început în anul 1901 construirea unui turn (denumit „Wardenclyffe Tower”) ce ar fi avut capacitatea să capteze energie electrică în mod gratuit din ionosferă şi să o transmită apoi fără cabluri oriunde pe Pământ. Înţelegând că dezvoltarea acestei tehnologii i-ar ruina profiturile provenite din afacerile cu petrol şi cărbune, bancherul J.P. Morgan a ordonat însă în anul 1917 dărâmarea imediată a turnului construit de Tesla. Deşi acest act reprezenta un atac grav la adresa ştiinţei şi chiar a prosperităţii întregii umanităţi, evenimentul a fost trecut sub tăcere atât de către mass-media, cât şi de către comunitatea ştiinţifică internaţională.

Există de asemenea documente şi mărturii foarte concludente care arată că mai mulţi inventatori au pus la punct prototipuri funcţionale ale unor motoare care foloseau drept combustibil … apa. Câţiva dintre aceştia au fost Rudolf Diesel, Viktor Schauberger, Andrija Puharich, Stanley Meyer, Daniel Dingel sau Phil Stone. Răspândirea acestor motoare – al căror combustibil era atât de accesibil – ar fi şters, bineînţeles, imediat de pe faţa Pământului marea industrie petrolieră care de fapt aduce secătuirea şi poluarea planetei. Având totuşi în vedere doar uriaşele profituri financiare pe care le obţineau, marii industriaşi şi bancheri au fost înfuriaţi de perspectiva dezvoltării tehnologiei motoarelor cu apă. În consecinţă, prin influenţele pe care le aveau, ei au făcut în aşa fel încât această invenţie să nu fie făcută publică, iar toţi acei ingineri geniali să fie discreditaţi, reduşi la tăcere, sau – unii dintre ei – chiar omorâţi.

O situaţie absolut similară a avut loc în ultima sută de ani şi în domeniul medical. În mod asemănător s-au petrecut lucrurile, de exemplu, cu o adevărată pleiadă  Linus Pauling de doctori sau omeni de ştiinţă care au aplicat cu un imens succes tratamente pentru vindecarea cancerului. Să menţionăm mai întâi metodele simple şi eficiente oferite de savanţii Rudolf Steiner sau Linus Pauling (de două ori laureat al Premiului Nobel). De o mare eficienţă s-au dovedit apoi metodele medicilor Max Gerson, Ernst Krebs, Chas Ozias, Emanuel Revici, Josef Issels, Gaston Naessens, Andrew Ivy, Royal Rife, William Coley, William Lane, şi – mai recent – Geerd Hamer sau Tullio Simoncini. Deşi tratamentele lor şi-au dovedit din plin rezultatele – vindecând mii de pacienţi bolnavi de cancer -, toţi aceşti medici au fost ostracizaţi, discreditaţi şi persecutaţi de către sistemul medical oficial şi de către marile concernuri farmaceutice. Terapiile lor au fost interzise, fără a fi nici măcar luate vreodată în considerare pentru evaluări ştiinţifice serioase. O prezentare detaliată a acestor cazuri puteţi viziona în filmul „Cancer – The forbidden cures”, ce poate fi accesat la adresa  http://www.youtube.com/watch?v=gWLrfNJICeM

Toate aceste cazuri revoltătoare sunt susţinute de date cât se poate de concrete, pe care însă mass-media internaţională le-a ignorat de fiecare dată cu o complicitate criminală. Atitudinea mass-media nu pare totuşi decât la prima vedere surprinzătoare pentru că în realitate este cunoscut faptul că toate marile corporaţii media sunt deţinute de anumite grupuri de putere care domină din umbră toate structurile politice, economice sau sociale din majoritatea statelor globului.

În asemenea condiţii nu este de mirare că şi alte invenţii şi realizări excepţionale, care se află în desfăşurare chiar în prezent, nu sunt făcute publice. Acum însă, mai ales datorită mediilor alternative de informare de pe Internet, aceste realităţi ajung să fie cunoscute de tot mai mulţi dintre noi şi ne fac totodată să conştientizăm minciuna şi ferocitatea sistemului în care suntem înlănţuiţi.

Poate cea mai uluitoare tehnologie care se dezvoltă în prezent în folosul libertăţii oamenilor de pe întreaga planetă este cea descoperită şi aplicată de către membrii aşa-numitei „Fundaţia Keshe”. Tehnologia Keshe se anunţă absolut revoluţionară şi ea pare să aibă cu uşurinţă potenţialul de a restructura complet toate domeniile vieţii economice, politice, sociale sau militare. Tocmai de aceea nici nu ne mai mirăm prea mult că în mass-media internaţională informaţiile despre această organizaţie sunt aproape cu desăvârşire absente. Şi totuşi, fundaţia are filiale în zeci de ţări ale lumii, iar site-ul său oficial (www.keshefoundation.org) a înregistrat chiar şi un milion de vizite pe zi. Iată clipul de prezentare al Fundaţiei Keshe:

Fondatorul organizaţiei, savantul iranian Mehran Tavakoli Keshe, susţine că sistemele dezvoltate de Fundaţia Keshe au ajuns la capacitatea de a produce şi controla câmpuri magnetice şi gravitaţionale. Această realizare are în consecinţă sute de potenţiale aplicaţii ce ar putea conduce la rezolvarea celor mai stringente probleme ale omenirii cum ar fi lipsa de energie, de mâncare sau de apă, precum şi la îndepărtarea rapidă şi sigură a poluării mediului. Printre cele mai importante aplicaţii, ar fi de menţionat cele din domeniul transporturilor, în care prin intermediul reactoarelor plasmatice se creează capacitatea de levitaţie şi mişcare ultra-rapidă a vehiculelor şi aeronavelor, indiferent de greutatea lor. În domeniul sănătăţii, se afirmă că metodele Keshe operează direct cu structurile plasmatice şi atomice ale corpului uman, reuşindu-se refacerea stării de sănătate pentru orice tip de boală sau tulburare. De asemenea, printre multe altele, sistemele Keshe pot genera apă curată în orice zonă de pe glob, sau pot crea câmpuri plasmatice din care apoi să fie materializat orice element chimic.

Fundaţia Keshe anunţă că metodele tehnologiei sale au fost deja testate şi că ele funcţionează. Fizicianul şi inginerul iranian Mehran Keshe a lucrat mai bine de două decenii pentru a înregistra patente în toată lumea, astfel încât atunci când noua tehnologie va fi oferită pe piaţă, să nu fie nevoie de sume colosale pentru a putea fi folosită. Intenţia de bază a membrilor fundaţiei este ca noua tehnologie să fie oferită în mod caritabil tuturor oamenilor de pe această planetă.

După cum era însă din păcate de aşteptat, problema majoră care a apărut în toată această situaţie (atât Illuminati-Follow-TheMoney-Bank-Pyramidde aducătoare de speranţă pentru populaţie), este că inovaţiile cu totul extraordinare propuse de Fundaţia Keshe se lovesc de interesele marilor companii şi ale structurilor de putere existente la ora actuală. Aceste structuri doresc cu disperare să-şi păstreze status quo-ul prezent prin care îşi asigură dominaţia mondială şi din acest motiv sunt gata să distrugă fără milă pe oricine le-ar ameninţa poziţia. Este din această perspectivă cu totul naiv să credem că cei care controlează în prezent lumea doresc ca masele de oameni să aibă de-acum la dispoziţie energie gratuită şi să nu mai poată fi condiţionaţi (controlaţi) prin taxe, impozite şi necesităţi de tot felul.

Tocmai de aceea, punerea la dispoziţia umanităţii a acestor descoperiri este mult mai complicată decât ar putea să pară la prima vedere. Mulţi se aşteaptă să vadă dovezile de eficienţă ale tehnologiei Keshe la programele televizate de ştiri, sau pe Internet, ori în demonstraţii publice, dar nu se întreabă ce consecinţe ar avea aceste demonstraţii. Dacă ne vom gândi mai atent, vom înţelege că situaţia trebuie rezolvată cu o mare prudenţă şi înţelepciune. Impunerea acestei tehnologii printr-o rivalitate arogantă faţă de sistemele convenţionale, nu doar că ar crea uriaşe tensiuni sociale care ar degenera rapid în războaie, dar ar crea şi riscul scăpării de sub control a noii tehnologii şi al folosirii ei în scopuri distructive.

Din aceste motive, chiar dacă pentru unii este destul de greu de înţeles, calea pe care Fundaţia Keshe o urmează pentru a evita haosul social, este aceea a cooperării cu toate guvernele care acceptă să implementeze această tehnologie în mod paşnic pentru naţiunile lor. Este util să ştim că M. Keshe face în mod frecvent următoarea recomandare: „Sfatul meu pentru oameni este foarte simplu: nu acţionaţi împotriva guvernelor voastre. Tehnologia pe care o oferim este aici pentru a sprijini guvernele în trecerea gradată către un alt nivel”. MT Keshe a declarat că nu doreşte să submineze autoritatea guvernelor, pentru că este indispensabil ca acestea să-şi folosească pârghiile de care dispun şi să implementeze noua tehnologie în mod oficial. În acest scop savantul iranian a hotărât să nu ofere cheile operative principale şi dispozitivele efective în mod liber, ci numai cu aprobarea şi protecţia autorităţilor.

Deşi calea colaborării cu autorităţile este singura opţiune viabilă pe care Fundaţia Keshe o ia îna new ahead paradigm considerare, această colaborare este de o dificultate pe care puţini şi-o imaginează. Pentru a fi totuşi sigur că implementarea noii tehnologii va avea loc, Mehran Keshe deja a răspândit principiile de bază ale acesteia prin zeci de conferinţe ţinute în marile oraşe ale lumii, prin zeci de interviuri online şi prin numeroase work-shop-uri. Aceasta face ca acum noua tehnologia Keshe să fie aproape imposibil de suprimat. Chiar dacă – aşa cum a fost de multe ori ameninţat – fondatorul Fundaţiei Keshe ar fi asasinat, tehnologia oferită de el va rămâne.

Datorită promisiunii de a colabora nemijlocit cu guvernele tuturor naţiunilor, pe site-ul Fundaţiei Keshe nu au putut fi încă prezentate rezultatele principale, extraordinare, ale noii tehnologii. Sunt prezentate doar o serie de rezultate experimentale oarecum secundare atât din domeniul fizicii, cât şi din domeniul medical. Acestea dovedesc totuşi că metodele Keshe funcţionează. Cu privire la dovezile şi experimentele principale, membrii Fundaţiei Keshe au declarat categoric că au multiple înregistrări video (de exemplu cu sisteme de zbor operaţionale, capabile să realizeze deplasări extrem de rapide pe verticală sau lateral), dar că deocamdată nu pot să le facă publice. De altfel este de remarcat că MT Keshe a dorit de mai multe ori să prezinte public rezultate foarte concrete ale tehnologiilor sale, dar a fost de fiecare dată în mod prompt blocat de către diferiţi agenţi guvernamentali.

Bineînţeles, lipsa expunerii publice a rezultatelor principale creează numeroase suspiciuni. Unii afirmă că toată această organizaţie nu este decât o farsă de care se lasă amăgiţi doar cei mult prea creduli. Merită totuşi să observăm că dacă ar fi fost aşa, atunci este foarte puţin probabil că savantul iranian Mehran Keshe ar mai fi fost urmărit şi supravegheat permanent de către serviciile secrete din mai multe ţări (casa sa este păzită încontinuu de agenţi, iar familia sa este urmărită peste tot). Dacă Keshe nu ar fi decât un lunatic, atunci este puţin probabil că ar mai fi fost arestat, că ar mai fi fost supus la nenumărate presiuni de către agenţi guvernamentali şi – mai grav – că ar mai fi existat atâtea tentative de asasinat la adresa sa. Dacă toate acestea nu ar fi decât o farsă, atunci ar fi fost de asemenea foarte puţin probabil ca mai mulţi membri ai Fundaţiei Keshe să fi fost ameninţaţi la rândul lor cu moartea, iar site-ul organizaţiei să fi fost atacat şi blocat atât de intensiv. Cu privire la toate acestea, fizicianul iranian spunea: „Multă lume nu înţelege prin ce trece un om de ştiinţă în asemenea situaţii. Ştim ce i s-a întâmplat lui Tesla sau altor savanţi. Noi vrem să rămânem în viaţă”.

O confirmare deosebit de concretă a impactului real pe care tehnologia Keshe deja a început să îl imprime pe plan internaţional, a avut loc la sfârşitul anului 2011. În data de 4 decembrie 2011 numeroase televiziuni ale lumii au dat publicităţii faptul că o navă-spion militară (dronă) americană, folosind o tehnologie high-tech de ultimă generaţie, a fost capturată de forţele militare iraniene. Televiziunile iraniene au difuzat imagini detaliate cu nava de spionaj, care era complet nevătămată. Incidentul a pus administraţia SUA într-o postură foarte delicată, din două motive. În primul rând pentru că asemenea acţiuni de spionaj se plasează împotriva tuturor legilor şi regulamentelor internaţionale, fiind asimilate cu acte de război. În al doilea rând, situaţia concretă a dovedit că cele mai performante şi mai secrete nave high-tech americane nu sunt decât simple jucării faţă de tehnologia iraniană. Această umilitoare constatare a lovit foarte puternic în orgoliul american de „cea mai puternică naţiune a globului”, deşi bineînţeles că mass-media occidentală s-a grăbit să minimalizeze cât mai mult incidentul. Faptul că totuşi lucrurile s-au petrecut exact aşa a fost confirmat de nimeni altul decât Preşedintele SUA, Barack Obama. Acesta a apărut public la postul de televiziune CBS News în ipostaza jenantă de a recunoaşte că a cerut iranienilor să dea drona înapoi (ceea ce de altfel iranienii au refuzat). Puteţi urmări această declaraţie în înregistrarea de mai jos:

Este important să evidenţiem că deşi acea dronă se deplasa la o înălţime de 20.000 de picioare (aproximativ 6 kilometri), iranienii au capturat-o fără să-i producă nicio zgârietură! Aceasta exclude ipoteza că nava s-ar fi putut prăbuşi întâmplător (şi să fie apoi găsită de iranieni), sau că ar fi fost lovită de un proiectil, ori că ar fi fost defectată prin operaţiuni de interferenţă tip hackering. În toate aceste cazuri aparatul ar fi suferit distrugeri majore în urma prăbuşirii. De asemenea, drona era monitorizată de la distanţă de agenţi CIA prin intermediul a opt sateliţi. Era exclus ca ea să se fi rătăcit şi să ajungă în teritoriul iranian dintr-o eroare. În plus, drona era prevăzută cu un sistem de autodistrugere în cazul în care ar fi fost capturată. De fapt, americanii erau absolut siguri că datorită tehnologiei high-tech de ultimă generaţie pe care o considerau imbatabilă, nava lor spion nici măcar nu poate fi detectată de iranieni. Şi totuşi drona a fost detectată şi capturată din zbor de către iranieni şi apoi adusă intactă la sol. În aceste condiţii apare următoarea întrebare foarte bulversantă: „Ce tehnologie a reuşit să realizeze o asemenea performanţă?” Şi încă „De unde au avut iranienii asemenea disponibilităţi atât de avansate?”. Specialiştii au evaluat că o asemenea tehnologie a implicat o navă ce poate dezvolta o viteză uriaşă, ce are totală invizibilitate faţă de radare, a dovedit capacitatea de a bloca fluxul de date ce venea de la sateliţi pentru a ghida drona, precum şi posibilitatea de a genera o undă tractoare!

Acesta este punctul în care în tabloul de ansamblu lucrurile se conexează perfect cu apariţia Captured-US-drone-2tehnologiei Keshe. Nu este un secret că Mehran Keshe a oferit în anul 2008 tehnologia sa guvernului iranian tocmai pentru ca Iranul să se poată apăra şi să rămână o ţară liberă. De altfel membrii Fundaţiei Keshe recunosc că exact tehnologia lor a stat la baza capturării navetei americane. Mai mult, ei avertizează forţele militare americane că dacă ar trimite cele mai avansate prototipuri de avioane de vânătoare pentru a ataca Iranul, atunci acestea vor fi transformate cu cea mai mare uşurinţă (prin declanşarea unor câmpuri magnetice şi gravitaţionale foarte puternice) în simple mormane de fiare vechi. Membrii Fundaţiei Keshe ţin însă să sublinieze că nu vor folosi niciodată această tehnologie pentru a ataca, ci doar pentru a menţine un climat de pace şi securitate.

Mult dincolo de stadiul discuţiilor şi tratativelor, tehnologia Keshe pune într-un mod foarte concret bazele instituirii unui climat de pace mondială pentru că prin adoptarea acestor sisteme, orice naţiune poate avea posibilitatea de a trimite efectiv înapoi la destinatar eventualele rachete nucleare distrugătoare. Acest program este denumit „Return to the sender”. Prin acest program sistemele Keshe nu doar că pot capta din zbor rachetele insurgente (care conform tehnologiei curente au o viteză de aproximativ 2-3 Mach), dar sunt capabile să identifice imediat de unde au fost trimise şi să le returneze cu viteze chiar mult mai mari decât cele cu care au fost expediate iniţial (este vorba de viteze de retur estimate la 35-40 Mach). Mehran Keshe mărturisea cu o tristă ironie că „Mă întreb cine doreşte să testeze asta prima dată”.

Să observăm acum un alt lucru foarte semnificativ: deşi – conform numeroaselor declaraţii prezentate US attack Iranîn mass-media – SUA era într-adevăr pe punctul de a ataca Iranul la sfârşitul anului 2011, americanii s-au abţinut totuşi să mai facă aceasta! Avem acum un argument foarte clar pentru a deduce care a fost motivul real. Scopul atacării Iranului făcea, bineînţeles, parte din politica imperialistă de cucerire şi exploatare a altor state pe care a adoptat-o SUA de zeci de ani. Pretextul folosit era acelaşi ca cel folosit în cazul Irak-ului: că există informaţii că Iranul ar avea arme de distrugere nucleară. Ca o sfidare a jocului politic american, să nu uităm că după invazia Irak-ului s-a anunţat oficial că … totuşi nu au fost găsite arme nucleare. Să mai remarcăm şi că în timp ce Iranul se comportă şi acum exemplar faţă de comisarii IRA veniţi să verifice dacă pe teritoriul iranian există armament nuclear (şi de fiecare dată constată că nu există), Israelul are cu certitudine arme nucleare, dar nicio comisie internaţională nu se alarmează pentru asta.

Revenind la incidentul legat de capturarea dronei, reacţia administraţiei americane a fost că în data de 23 aprilie 2012 Casa Albă a emis un decret (ce poate fi consultat la adresa http://www.keshefoundation.org/media-a-papers/keshe-news/313-us-presidential-decree-and-keshe-foundation-response.html), prin care preşedintele Barack Obama declara că tehnologia informatică iraniană este cea mai distructivă tehnologie creată vreodată de om şi că orice persoane care au legătură cu aceasta nu mai au autorizaţia de a pătrunde în spaţiul SUA. Dincolo de aceste declaraţii oficiale, decretul Casei Albe arăta că administraţia americană a devenit pe deplin conştientă de potenţialul militar al tehnologiei iraniene şi încerca să izoleze Iranul pe plan internaţional, propagând asupra acestei ţări obişnuitul pretext „terorist”. Contrar obiceiurilor sale rele din acest gen de situaţii, SUA nu a mai deranjat totuşi Iranul, ceea ce confirmă indirect puterea obiectivă a tehnologiei Keshe.

Să urmărim în continuare câteva date cronologice marcante ale constituirii şi dezvoltării Fundaţiei Keshe. Aceste date se pot dovedi foarte utile în a ne forma o concluzie bine conturată despre gradul de autenticitate şi eficienţă a acestor tehnologii, cât şi despre semnificaţia conjuncturilor prin care Mehran Keshe şi membrii fundaţiei sale au trecut până acum.

Fizicianul şi inginerul de origine iraniană Mehran Tavakoli Keshe a obţinut specializarea în fizică nucleară absolvind Universitatea Queen Mary din Londra în anul 1981. El a înfiinţat Fundaţia Keshe în anul 2005 cu scopul de a pune bazele unei companii sau organizaţii care să dezvolte o cu totul nouă tehnologie spaţială. Fundaţia este pacifistă, non-profit, non-religioasă şi aspiră doar să aducă noi KesheFoundationcunoştinţe ştiinţifice, tehnologii şi soluţii eficiente la problemele globale majore.

În anul 2004 inginerul Mehran Keshe pusese deja la punct o tehnologie care promitea posibilităţi extraordinare, constituită după modelul funcţionării tuturor structurilor din Univers (atomi, planete, stele, galaxii, etc). Rezultatele experimentale au confirmat pe deplin modelul teoretic, ceea ce ar fi putut reprezenta recunoaşterea unui succes de-a dreptul epocal pentru ştiinţă. Şi totuşi, comunitatea ştiinţifică a ignorat aproape complet rezultatele lui Keshe.

Cu toate acestea, în aprilie 2004 a avut loc un eveniment care reflectă foarte concludent poziţia savanţilor convenţionali faţă de rezultatele savantului iranian. Dorind să comunice o parte din concluziile teoriilor sale, fizicianul iranian a trimis un studiu al său intitulat „Crearea găurilor negreSocietăţii Regale Britanice de Astronomie. Societatea i-a transmis în data de 8 iulie 2004 un răspuns scris în care îl informa că nu îi poate publica studiul, dar că îl va păstra totuşi în bibliotecă pentru eventuale consultaţii. Faptul mai mult decât semnificativ este însă că în exact aceeaşi zi în care a primit răspunsul de la societatea britanică, binecunoscutul savant Stephen Hawking a anunţat public că după 30 de ani în care a crezut că găurile negre nu eliberează energie, s-a răzgândit şi a făcut publică o nouă teorie. Această nouă teorie era însă exact o imitaţie a studiului lui MT Keshe, conform documentului trimis societăţii de astronomie! Obiecţiile lui Keshe adresate Societăţii Britanice de Astronomie au rămas fără răspuns. Mai multe detalii în această direcţie puteţi consulta la adresa: http://forum.keshefoundation.org/forum/keshe-official/31282-stephen-hawking-has-

În urma acestei experienţe Mehran Keshe a decis că nu îşi va mai trimite altoKeshe - The structure of Lightr instituţii rezultatele studiilor, ci şi le va publica direct. Ca urmare, el a publicat trei cărţi în care a explicat pe larg toate aceste noi principii pe care le-a descoperit. Lucrările au fost intitulate „Ordinea universală a creării materiei” (2009), „Structura luminii” (2010) şi „Originea Universului” (2011) şi ele conţin demonstraţii matematice, precum şi descrierea unor modele tehnologice care pot fi verificate atât teoretic cât şi experimental.

Tehnologia sa a fost pentru prima dată testată experimental la Universitatea din Brussels (Belgia) în perioada noiembrie 2004 – martie 2005. Raportul final a fost semnat de profesorul doctor Mark Van Overmeire (mare expert al concernului FLAG) (www.flag.be) şi indica faptul că producerea energiei cu această tehnologie este perfect posibilă. Raportul a confirmat totodată şi că „Principiile de funcţionare descriu procese similare cu cele ale producerii de energie în interiorul stelelor”. Raportul poate fi consultat la adresa http://www.keshefoundation.org/pdfs/Prof.Van_Overmeire%28VUB%29.pdf

Din aprilie 2005, ca urmare a raportului profesorului Overmeire, au apărut mai multe facilități de colaborare în vederea dezvoltării sistemelor Keshe. Foarte curând a fost demarat un studiu practic pentru primul prototip. Sistemul a fost examinat de către mai mulţi oameni de ştiinţă universitari belgieni, care l-au descris în raportul lor de fezabilitate ca fiind practic și funcțional. Tot atunci a fost pregătit pentru producție primul „sistem de producere a gravitaţiei și a energiei„. În octombrie 2005 M. Keshe a obţinut de la Oficiul European de Brevete mai multe brevete de invenţie. Patentele acestora pot fi consultate şi downloadate de pe site-ul Oficiului European http://ep.espacenet.com/searchResults?PA=keshe&locale=nl_BE&DB=ep.espacenet.com sau de pe site-ul Fundaţiei Keshe la adresa http://www.keshefoundation.org/applications/licensing/112-licensing-en.html

Tot în anul 2005 MT Keshe a construit primele reactoare statice cu plasmă. Concluziile electric generatorteoretice enunţate anterior au fost confirmate în practică: aceste reactoare produc tensiune și curent la temperatura camerei și la presiunea atmosferică obişnuită. Ulterior au fost construite şi evaluate mai multe prototipuri de asemenea reactoare cu plasmă. Reactoarele au fost testate şi în scopuri medicale, în prezența medicilor. Din nou, brevetele de invenţie au fost înregistrate la Oficiul European de Brevete (http://docs14.chomikuj.pl/3812434735,PL,0,0,Patent-description-werk.doc). Pe ansamblu, în anul 2005 au fost îndosariate patente pentru mai mult de 300 de aplicaţii ale acestei tehnologii.

La sfârşitul anului 2005 au început să apară şi primele problemele cu autorităţile. Mai multe corporaţii industriale i-au cerut lui M Keshe să le cedeze tehnologia, ameninţându-l cu moartea. Inginerul iranian a refuzat, însă curând după aceea au început presiunile asupra lui din partea guvernului belgian.

În anul 2006 Mehran Keshe a fost abordat de către concernul E-Capital (http://www.e-capital.be) pentru o eventuală finanțare. Ei au pus condiţia ca domnul Keshe să semneze un acord de non-divulgare cu principalul său deţinător de acţiuni, IMEC (http://www2.imec.be/be_en/home.html). Profesorul William D’Haeseleer (șeful departamentului nuclear al Universităţii din Leuven) a evaluat tehnologia Keshe şi a fost de acord că aceasta este în proporţie de 95% corectă şi funcţională. La cererea directorilor de la E-Capital, IMEC a făcut o evaluare independentă a producției de nano-materiale SP2 și SP3 prin tehnologia Keshe (denumirile de „SP” se referă la materializarea din câmpul plasmatic a unor straturi de materiale). Ei au emis un raport confidenţial care confirmă producerea de nano-straturi SP2 și SP3 de diamant, în condiții tehnologice care nu mai fuseseră atinse niciodată pe Pământ până atunci. Acest lucru a reprezentat un succes tehnologic major. Printr-o scrisoare trimisă Fundației Keshe, avocatul IMEC a interzis însă prezentarea publică a descoperirii descrisă în raportul lor confidențial. Pretextul acestei interziceri a fost acela că Fundaţia Keshe produce şi utilizează materiale nucleare periculoase. În scrisoarea sa, avocatul IMEC a ameninţat Fundaţia că o va denunţa ca fiind o organizație ilicită. Această situaţie a declanşat acţiuni de forţă ale structurilor de securitate belgiene ce au ajuns până acolo încât – ceva mai târziu, în anul 2010 – Fundaţiei Keshe i-a fost interzisă orice colaborare cu vreo organizație științifică din Belgia. Mai multe detalii la http://projectcamelotportal.com/video-library/2052-keshe-under-threat-now-on-youtube

În anul 2009 Ghent University din Belgia a confirmat că prin tehnologia Keshe au putut fi asimilate în liquid_CO2_and liquid CH4 tubesmod direct gaze din mediul înconjurător (dioxid de carbon-CO2 și metan-CH4) şi că ele au putut fi transformate la temperatura şi presiunea camerei în nano-soluții și nano-solide. Aceste rezultate au fost confirmate experimental prin analiză spectroscopică şi de către Institutul din New York. Rapoartele acestor instituţii au fost publicate în cea de-a doua dintre cărţile lui MT Keshe, „The structure of Light”, ce poate fi consultată în format pdf la adresa http://www.savchev.org/keshe/Book_2_-_The_Structure_of_the_Light.pdf În fotografia alăturată puteţi vedea câteva recipiente cu dioxid de carbon şi metan menţinute în stare lichidă la temperatura şi presiunea camerei.

În data de 8 iunie 2010 MT Keshe, aflându-se doar în tranzit spre Mexic în aeroportul din Toronto (Canada), a fost arestat şi apoi sechestrat timp de 11 zile de către Poliţia canadiană. I s-a spus imediat, fără nici o ambiguitate, că dacă presa va fi informată, va fi pus în închisoare cu acuzaţia că este o persoană atât de periculoasă, încât este pasibilă de pedeapsa cu moartea. Cu acea ocazie poliţiştii canadieni i-au răscolit prin bunuri, i-au copiat fișierele personale şi datele științifice din laptop și i-au furat conținutul de flacoane (recipiente) cu CO2 și CH4 în stare de gans (nano-particule), precum și recipiente conţinând alte nano-materiale. Savantul iranian fost apoi supus unui program intensiv de intimidare, fiind interogat aproape continuu timp de trei zile. MT Keshe susţine că are informaţii care atestă că arestarea sa a fost executată de guvernul canadian cu autorizaţia Casei Albe. Mai multe detalii la http://www.keshefoundation.org/media-a-papers/keshe-news/124-canada.html

În data de 26 noiembrie 2011 MT Keshe a intenţionat să prezinte în cadrul unei conferinţe publice programată să aibă loc la Eindhoven (Olanda), o parte din rezultatele extraordinare ale tehnologiei sale. Printre acestea, un generator de energie liberă de 3 KW şi un automobil care avea capacitatea să leviteze. Cu doar o zi înaintea conferinţei, câţiva agenţi belgieni (cu care mai avusese de-a face) au venit la laboratorul său şi i-au cerut licenţele pentru cele două dispozitive. Cum aceste licenţe nu aveau de unde să existe, cele două modele au fost confiscate. Din păcate, la conferinţa care a urmat, deşi Keshe promisese că va arăta dovezile avansate ale tehnologiei sale, aceasta nu a mai fost posibil. Puteţi viziona în continuare un fragment deosebit de semnificativ din această conferinţă:

Câteva zile după conferinţa din Eindhoven, pe data de 28 noiembrie, a avut loc în Belgia o tentativă de asasinat asupra lui MT Keshe. Sub automobilul său a fost fixat un mic dispozitiv explozibil controlat electronic de la distanţă şi care urma să fie detonat când maşina ar fi ajuns la o viteză mai mare. Spre norocul său, Keshe a scăpat cu viaţă din acest atentat. La puţin timp după aceea, opt agenţi belgieni au venit pentru a înscena un accident în casa din Belgia a lui Mehran Keshe. De asemenea, şi această tentativă de asasinat a eşuat.

Însă problemele nu s-au oprit aici. După aceste atentate, autorităţile belgiene au încercat totul pentru discreditarea inginerului iranian. Mai întâi a fost acuzat că practică medicina fără licenţă. Dl. Keshe a explicat însă că el doar produce aparatură medicală şi are un permis în regulă pentru aceasta. (Se pare că motivul real al acestui atac a fost în realitate acela că dispozitivele Keshe pot trata cancerul, ceea ce deranja teribil pe anumiţi oameni influenţi.) Apoi s-a încercat acuzarea că Mehran Keshe ar fi furat din banii Fundaţiei Keshe. Şi această acuzaţie a dat greş întrucât Keshe nu mai avea niciun fel de cont personal, ceea ce a făcut să nu se poată demonstra nimic de acest gen. S-a încercat apoi crearea unui scandal sexual în legătură cu o femeie. Au fost folosite pentru aceasta câteva dintre mesajele savantului iranian după ce în prealabil i-au fost downloadate toate cele 30.000 de mail-uri de pe adresa personală. Acuzaţia despre relaţia cu femeia respectivă s-a dovedit a fi complet hilară deoarece foarte mulţi oameni din Fundaţia Keshe ştiau că ea este de fapt fiica adoptivă a lui Mehran Keshe, având la rândul ei doi copii.

La începutul anului 2012 atât M.T. Keshe cât şi alţi membri ai fundaţiei sale au fost ameninţaţi cu KesheLiveAmoartea de către prinţul Albert II al Belgiei (fost rege al Belgiei, care aparţine grupării satanice Illuminati) şi de către acoliţii săi aflaţi la putere în guvernul belgian. Din informaţiile pe care le-a primit de la anumiţi ofiţeri din serviciul secret belgian (care au dorit să-i spună adevărul), Keshe a aflat că se urmărea răpirea lui şi a familiei sale, urmată de torturarea lor. Înainte ca savantul iranian să fie omorât, planul era ca el să fie martor la uciderea soţiei şi copiilor săi, chiar în faţa sa. Referitor la toate acestea, Keshe a mărturisit că nu avea nicio şansă să reclame ameninţările la Poliţia belgiană, întrucât ştia dinainte că aceasta este coruptă şi pusă în slujba prinţului Albert. Fiind absolut evident că în aceste condiţii nu ar mai dura mult până şi-ar pierde viaţa, M. Keshe a decis să plece din Belgia. Abia după plecarea din această ţară, el a adresat o plângere oficială procurorului-şef din Olanda, Fatou Bensouda, în care a reclamat ameninţările şi abuzurile la care a fost supus şi a solicitat efectuarea unor investigaţii. Actul oficial poate fi consultat la https://www.facebook.com/KesheFoundationSpanish/posts/629219720502981

După plecarea din Belgia, Mehran Keshe a ales să se mute în Italia. Italia este singurul stat din Europa care şi-a manifestat la nivel guvernamental interesul pentru tehnologia inovatoare pe care Fundaţia Keshe o propune. Din data de 2 martie 2012 sediul Fundaţiei Keshe a fost stabilit în Italia. Este de remarcat că şi guvernele altor naţiuni în afară de Italia au primit pe cale oficială planurile complete ale tehnologiei Keshe. Printre acestea se află guvernele din Iran, Brazilia, Rusia, India, China, Japonia, Australia, Taiwan, Armenia, Sudan, Thailanda, Bangladesh, Sierra Leone sau Congo. De fapt, prin ambasadorii lor, toate guvernele lumii au fost deja anunţate de existenţa acestei tehnologii revoluţionare.

Fundaţia Keshe a urmărit să ofere întregii lumi în mod gratuit planurile şi dispozitivele tehnMT Kesheologice pe care le-a proiectat şi dezvoltat. Prima iniţiativă pe această linie a avut loc pe 21 aprilie 2012 la Brussels (Belgia), când fundaţia a invitat toate naţiunile globului la o conferinţă de pace în care se viza printre altele predarea către fiecare guvern al lumii a unui stick-USB cu informaţii esenţiale despre tehnologia Keshe. Însă, datorită presiunilor mari care s-au făcut asupra liderilor lor, relativ puţine state au răspuns pozitiv la invitaţia Fundaţiei. Chiar şi câteva dintre statele care şi-au confirmat participarea s-au răzgândit brusc, cu 48 sau chiar cu 24 de ore înaintea conferinţei (cum a fost cazul SUA). A doua iniţiativă de acest gen a avut loc în tot în Belgia, pe data de 6 septembrie 2012.

Începând cu 21 martie 2013 Fundaţia Keshe a început susţinerea unei serii de conferinţe publice (workshop-uri) referitoare la implementarea cât mai rapidă a tehnologiei sale revoluţionare în viaţa comunităţilor. Aceste work-shop-uri sunt distribuite şi pe internet (inclusiv facebook), având un număr impresionant de accesări. La sfârşitul lunii iulie 2014 s-a ajuns deja la cel de-al 20-lea workshop distribuit prin Internet pe tot globul. Există de asemenea sute de persoane care au confirmat că experimentele simple ce au fost propuse sunt cu adevărat viabile şi funcţionează. Iată o adresă la care puteţi viziona mai multe asemenea workshop-uri: http://www.livestream.com/kesheworkshop

În luna martie 2014, site-ul şi serverul Fundaţiei Keshe au fost atacate aproape non-stop prin acţiuni de hacker. Având mai multe informaţii care îl avertizau că viaţa sa este serios ameninţată, în data de 14 martie 2014 Mehran Keshe, a acordat un interviu emisiunii „Mike Harris Show”, pe care au accesat-o peste 3 milioane de vizitatori. Înregistrarea pe youtube a interviului poate fi consultată aici: http://www.youtube.com/watch?v=t86cWMBOzIA Datorită riscului major ca MT Keshe să fie asasinat şi pentru a preveni pierderea informaţiilor fundamentale despre tehnologia Keshe, în data de 15 martie 2014 a fost distribuit pe internet conţinutul „legendarului” stick USB (ce a fost oferit în aprilie 2012 naţiunilor ce au răspuns invitaţiei Fundaţiei Keshe) cu detalii despre tehnologia MAGRAV. Informaţiile au fost puse la dispoziţia întregii planete prin intermediul filialei din Taiwan a fundaţiei.

În ianuarie 2014 a fost înfiinţat „Spaceship Institute”. Site-ul Institutului este SpaceshipInstitute.org  sau pe facebook https://www.facebook.com/SpaceshipInstitute Practic toate cercetările şi realizările Fundaţiei Keshe sunt orientate pentru concretizare în cadrul Keshe plasma reactorSpaceship Institute. Scopul Institutului este acela de a oferi guvernelor lumii metodele dezvoltării unui Program Spaţial mult mai avansat decât cel actual (decât al NASA, de exemplu) pentru a trimite misiuni cu echipaj uman în spaţiul cosmic. Conform site-ului http://keshefoundation.org/ Programul Spaţial va proteja Pământul şi va conferi Omului libertatea de a călători în Spaţiu şi de a avea noi aşezări pe Lună, pe Marte sau mai departe în Spaţiu. Construirea navelor spaţiale Magrav, pe baza sistemelor de reactoare plasmatice, a sistemelor de sănătate şi a sistemelor de locuit, va aduce o nouă industrie – cea a plasmei -, va crea noi locuri de muncă şi va aduce o mare prosperitate (apă, alimente, sănătate, putere, spaţii de locuit) pentru toţi. Această tehnologie va aduce pace deoarece nu va mai fi nevoie de războaie pentru securitatea lumii şi pentru resurse”. Spaceship Institute oferă cunoaşterea sa cercetătorilor oneşti din întreaga lume pentru ca ei să o poată transmite apoi guvernelor şi naţiunilor lor. Conform programului aflat în derulare, în luna decembrie a acestui an (2014) vor fi acceptaţi 250 de noi membri.

Este interesant să menţionăm că cercetătorii de la Spaceship Institute au evidenţiat prin sistemele pe care le deţin şi apariţia frecventă în atmosfera Pământului a globurilor de lumină ce sunt de obicei numite „UFO” (obiecte zburătoare neidentificate – OZN). Observând aceste apariţii, Mehran Keshe a remarcat că ele folosesc aceleaşi principii ale controlului câmpurilor magnetice şi gravitaţionale, întocmai ca şi tehnologia Keshe. În opinia sa, aceste vehicule aparţin unor fiinţe extraterestre care au venit să ne observe, ceea ce este cumva firesc. Savantul iranian mai spunea – mai în glumă, mai în serios – că destul de curând vom avea şi noi „UFO”-uri şi vom fi consideraţi „aliens” (străini din spaţiu) de către fiinţele de pe alte planete.

 …

Să vedem acum ceva mai în profunzime pe ce se bazează tehnologia Keshe şi care ar fi mai exact aplicaţiile ei.

Cercetările lui Mehran Tavakoli Keshe au pornit de la efortul de a înţelege cum este posibil ca mişcarea tuturor planetelor, stelelor, galaxiilor şi a celorlalte structuri din Univers să se auto-întreţină timp de miliarde de ani. După aproape 20 de ani de studii, el a elaborat un nou model teoretic despre natura gravitaţiei şi a celorlalte forţe fundamentale din Univers. Unul dintre principiile fundamentale ale teoriei sale este acela că orice entitate din Univers – fie ea un atom, o planetă, o stea sau o galaxie – are gravitaţie şi un câmp magnetic. Acestea două (gravitaţia şi magnetismul) formează unKeshe-zonnestelsel-vs-atomen1 sistem unitar. Gravitaţia este atracţia, iar magnetismul este repulsia. De asemenea, fizicianul iranian afirmă că ceea ce produce efectele gravitaţionale ale planetelor, stelelor, precum şi dinamica de la nivelul atomilor este interacţiunea a două câmpuri magnetice care sunt produse de nucleele acestor corpuri. În cazul Pământului, de exemplu, teoria oficială în prezent acceptată descrie existenţa doar a unui singur câmp magnetic generat de nucleul planetei. În studiile sale, Keshe a ajuns totuşi la concluzia că există un dublu-câmp magnetic emanat de nucleul Pământului şi că tocmai interacţiunea continuă dintre aceste două câmpuri interioare generează apariţia gravitaţiei şi a magnetismului planetar. Mehran Keshe arată că partea cea mai interioară a nucleului Pământului posedă hidrogen şi alte câteva elemente care intră în anumite reacţii de fuziune plasmatică nucleară. Curenţii care se creează în acest proces generează un câmp magnetic de bază, care este suprapus peste câmpul magnetic (deja cunoscut) al nucleului.

Teoria lui Keshe arată că atunci când două câmpuri magnetice de intensităţi similarethe decay from neutron interacţionează, ele devin „înlănţuite” într-o sferă dinamică mai mare, iar când asemenea sfere dinamice interacţionează între ele, se produc câmpuri magnetice şi gravitaţionale. Fiecare câmp magnetic conţine componente plasmatice ale celor trei tipuri de bază ale materiei: materie, antimaterie şi materie neagră. Interacţiunea dintre aceste trei forme de materie se regăseşte sub forma unui sistem mai mare de integrare dinamică, numit de Keshe „Plasma iniţială fundamentală” sau „Neutron”. Din neutron se disociază atomul (cu componentele sale – protonul şi electronul), procesul fiind însoţit de eliberarea unor mici fragmente de câmp magnetic sub formă de energie sau lumină.

Aspectul practic fundamental care a condus la crearea tehnologiei Keshe este bazat pe dinamica plasmei încărcate electric care devine sursă a câmpurilor magnetice şi gravitaţionale. Inginerul iranian Mehran Keshe a anunţat că pe baza noii înţelegeri a creării gravitaţiei şi a câmpurilor magnetice a reuşit să reproducă tipul de sisteme care se auto-alimentează în mod natural. El a construit un reactor plasmatic care reproduce fenomenele ce au loc în nucleul Pământului. Acest tip de reactor (care are cam 15-20 de cm în diametru) are capacitatea să îşi creeze propriile câmpuri magnetice şi gravitaţionale şi nu necesită combustibili convenţionali (fosili), funcţionând doar pe baza unei anumite utilizări a hidrogenului (care este cel mai răspândit element din Univers).

Au fost realizate numeroase teste cu reactoare plasmatice simple sau chiar cu banale sticle de plastic de Coca-Cola. Un experiment foarte simplu care evidenţiază producerea unei forme de energie electrică din plasmă, într-o sticlă de Coca-Cola, a fost realizat de MT Keshe în anul 2007. Înregistrarea acestui experiment este accesibilă la adresa: https://www.youtube.com/watch?v=h34Wyjo7L-8

Descoperirea acestor noi principii a făcut posibile foarte multe aplicaţii extraordinar de eficiente. Keshe aplicationsCercetările şi experimentele realizate au demonstrat în mod clar că acest tip de tehnologie este fezabilă și de încredere și că energia și materia pot fi generate ieftin şi curat (fără poluare), într-un mod extrem de performant, care a fost până acum total necunoscut științei oficiale. Au fost îndosariate patente pentru sute de aplicaţii ale acestei tehnologii, cum ar fi generatoare super-eficiente de energie, sisteme anti-gravitație, purificarea mediului ambiant, nanotehnologia, multiple aplicaţii în domeniul medical, etc.

Una dintre aplicaţii este un generator care prin intermediul rotaţiei unui câmp de plasmă magnetizată într-o bobină de sârmă de cupru are capacitatea să inducă un curent de electroni prin acea bobină, care poate genera astfel energie electrică oriunde în Univers, în orice moment. Mehran Keshe a explicat că întocmai cum electronii se rotesc în mod natural în interiorul atomilor, la fel se rotește şi miezul generatorului său, în virtutea legilor naturii.

Rezultatele experimentale obţinute de M. Keshe, arată că s-a reuşit ca prin modificarea câmpurilor magnetice şi gravitaţionale ale elementelor, acestea să poată fi trecute dintr-o stare de agregare în alta la temperatura şi presiunea camerei (adică în condiţiile obişnuite de mediu). În mod obişnuit trecerea materiei dintr-o stare în alta se face prin modificarea temperaturii sau presiunii. Mehran Keshe a extras prin noile metode, direct din aer, gaze precum dioxid de carbon (CO2) sau metan (CH4) şi a reuşit să le menţină sub formă de nano-particule în stare lichidă, de gel, sau de pudră.

Deşi poate să pară de necrezut, există rezultate foarte concrete care arată că prin reproducereaplasma anumitor condiţii plasmatice în reactoare de tip Keshe pot fi produse direct orice fel de materiale, oriunde în spaţiu. Se creează mai întâi plasma (starea de plasmă) – să zicem – a cuprului din câmpul magnetic al Universului şi apoi acea plasmă poate fi convertită în materie. La fel se poate proceda şi pentru a produce aur, diamante, mercur, sau orice alt element pe frecvenţa căruia sunt acordate câmpurile generatorului.

Este util să amintim că plasma este cea de-a patra stare de agregare a materiei, celelalte trei fiind starea solidă, lichidă şi cea gazoasă. Plasma este starea principală a materiei din care sunt constituite stelele, ceea ce înseamnă că aceasta este starea preponderentă a materiei din întregul Univers.

O altă aplicaţie a sistemelor Keshe este aceea că prin modificarea câmpului magnetic şi gravitaţional al elementelor pot fi create (la presiunea şi temperatura camerei) nano-materiale şi super-conductori. Acest gen de materiale au fost evaluate şi confirmate de către mai multe universităţi. Super-conductorii obţinuţi prin tehnologia Keshe au o rezistenţă de aproape zero ohmi, ceea ce înseamnă că practic ele ar putea conferi computerelor viteze de mii de ori mai mari chiar şi decât ale celor mai rapide computere actuale, cum ar fi cele ale serviciilor secrete americane (de tip Cray 5). Un alt avantaj major al acestor calculatoare ar fi acela că ele nu se vor supra-încălzi.

Fundaţia Keshe anunţă că prin descifrarea legilor magnetismului a fost înţeleasă proprietatea naturală a magneţilor de a atrage anumite metale. Membrii fundaţiei arată că prin crearea altor câmpuri magnetice specifice se pot crea materiale magnetice care să atragă de exemplu doar lemn sau doar plastic. Folosind astfel principiile atracţiei magnetice paralele, sistemele Keshe pot decontamina mediul înconjurător de infestările chimice şi nucleare, pot îndepărta eficient emisiile de CO2 din atmosferă sau pot să purifice apa. Pot fi de asemenea îndepărtate şi radiaţiile din sol şi aer. În vederea realizării unei aplicaţii foarte necesare în acest sens, Fundaţia Keshe a luat legătura cu autorităţile oraşului Fukushima (afectat în anul 2013 de scurgeri de material radioactiv de la un reactor nuclear) pentru a extrage radiaţiile din sol, în mod gratuit. De menţionat că această decontaminare ar permite ca noile generaţii de copii care se nasc în zona Fukushima să nu fie afectate de malformaţii degenerative. Din nefericire, există o rezistenţă îndârjită din partea anumitor persoane din guvernul japonez faţă de aplicarea acestor metode (se pare că pentru a nu se ajunge la recunoaşterea publică a eficienţei lor).

Noua înţelegere a producerii forţei gravitaţionale a condus şi la capacitatea de a o replica. Mai exact, prin intermediul reactoarelor plasmatice cu câmp magnetic dublu se poate genera magnetism şi gravitaţie. Este vorba de aşa-numitele Reactoare MAGRAV. Aceasta conduce la o adevărată revoluţie în domeniul transporturilor de orice tip, devenind foarte uşor să fie făcute să leviteze vehicule şi aeronave, indiferent de greutatea lor.

Cea mai importantă dintre aplicaţiile tehnologiei Keshe este cea referitoare la Programul Spaţial, în cadrul căruia se are în vedere construirea unor nave destinate călătoriilor în spaţiul cosmic. Capacităţile acestor nave construite prin tehnologia Keshe devin atât de net superioare celor convenţionale, încât ele pur şi simplu par să fie de domeniul SF. Aceste nave ar putea depăşi viteza luminii şi în consecinţă ar traversa foarte rapid sistemul solar. De menţionat că prin intermediul unui scut energetic creat în jurul navei, ocupanţii săi ar fi protejaţi în mod implicit de forţele inerţiale (care sunt uriaşe la acceleraţii mari), precum şi de radiaţiile sau obiectele care ar putea lovi nava. Acest câmp energetic din jurul navei face, de asemenea, ca ea să nu mai poată fi detectată de radar. Pentru ochiul liber, o navă care utilizează această tehnologie va arăta ca o lumină strălucitoare. În plus, va fi eliminată problema majoră pe care o au navele şi rachetele actuale legată de încălzirea pereţilor exteriori din cauza frecării atmosferice.

Dar tehnologia Keshe vizează şi inovarea transportului „local”, cel de lKeshe-vervoer-bus-en-auto-1024x302a suprafaţa planetei. Introdusă în transportul public, noua tehnologie ar face ca orice tip de autovehicul să se poată deplasa prin levitaţie şi să nu mai necesite roți. În acelaşi mod s-ar deplasa şi trenurile, tramvaiele sau metrourile, fără să mai fie nevoie de şine sau linii de tensiune.

Unitățile reactoarelor MAGRAV ar putea fi aplicate şi autovehiculelor electrice, care ar obține în acest fel o rază de autonomie de mişcare practic nelimitată (milioane de kilometri). Produsele de uz casnic și electronice pot beneficia şi ele de această tehnologie. Prin punerea în aplicare a unei versiuni micro-scară a reactoarelor cu plasmă de tip Keshe, aceste produse ar putea funcţiona independent de o sursă exterioară de alimentare chiar şi pentru perioade foarte lungi de timp (o sută ani). Patentul pentru un astfel de Reactor micro-plasmatic (Micro-plasma-reactor) a fost deja eliberat de Biroul European de Patente şi poate fi consultat la adresa http://worldwide.espacenet.com/publicationDetails/originalDocument?CC=EP&NR=1770715A1&KC=A1&FT=D&date=20070404&DB=EPODOC&locale=en_EP

Aplicaţii deosebit de eficiente au fost realizate în domeniul vindecării diferitelor tipuri de boli. Aspectul esenţial este că metodele Keshe operează direct la nivelul structurilor plasmatice şi atomice ale corpului uman. Odată ce o boala este diagnosticată, reactorul plasmatic este calibrat pe configuraţia şi frecvenţa necesară a organului afectat. Sistemul poate stimula organismul prin intermediul câmpurilor energetice în direcţia inversării unor procese maladive, sau pentru deschiderea unor blocaje, pentru a dizolva/resorbi anumite structuri materiale (inflamaţii, pietre, nisip, polipi, celule canceroase) sau pentru a stimula creşterea unor zone afectate. În acest mod celulele bolnave sau deteriorate ale organelor pot fi aduse înapoi la starea de sănătate. Câmpurile energetice care acţionează la nivel informaţional sunt resetate permanent, iar informațiile eronate din organism sunt complet șterse și înlocuite cu informațiile corecte.

Procedura nu presupune pastile, injecţii şi nici efecte secundare, precum în cazul medicinii actuale.Consulting the health of the Earth Testarea pe mulți voluntari (care epuizaseră toate opţiunile de tratament convenţionale!) a demonstrat în mod clar că rezultatele sunt certe. Pe site-ul Fundaţiei Keshe puteţi consulta mai multe mărturii şi probe video (http://keshefoundation.org/media-a-papers/health-kt-videos-all.html) în cazuri de cancer, scleroză multiplă, Parkinson, cangrenă, A.L.S., fibromialgie, alergii, epilepsie şi altele, care au fost cu succes anulate definitiv.

Într-un mod deschis şi sugestiv, membrii Fundaţiei Keshe ne transmit că: „Tot ceea ce vă prezentăm poate părea mult prea frumos ca să fie adevărat. Dar cu toate acestea este vorba despre nişte fapte”. Ei consideră că este important ca toţi oamenii să ştie că este dreptul lor legitim să beneficieze de această tehnologie care poate transforma radical lumea. După cum este specificat şi în videoclipul promoţional al Fundaţiei, pentru a ajuta la implementarea noilor sisteme este util ca toţi cei interesaţi să distribuie informaţiile despre aceste perspective revoluţionare, să caute să se informeze cât mai bine în continuare ei înşişi şi chiar să solicite guvernelor lor informaţii oficiale despre tehnologia Keshe.

Cu privire la ceea ce va urma în viitorul apropiat, opinia lui Mehran Keshe este că „Aplicarea noii tehnologii pe scena mondială trebuie decisă acum de către guverne. Însă guvernele marilor ţări trebuie să înveţe să ofere şi să ajute şi nu să jefuiască aşa cum au făcut timp de secole”.

Vă oferim în încheiere o prezentare mai detaliată a Fundaţiei Keshe dintr-un interviu acordat de către fondatorul acesteia:

Articole şi cărţi de Mehran Tavakoli Keshe

 1. Book Excerpt The Universal Order of Creation of MATTERS ShopMyBook
 2. Book Excerpt The Structure of the Light ShopMyBook
 3. Mehran Keshe The quest for the holy grail of free energy Message in the Bottle, Elektor Magazine, Netherlands, issue 364 April 2007
 4. Mehran Keshe Technische en Medische Revolutie? / Technical and Medical Revolution? Frontier Magazine, Netherlands p.14, September 2011
 5. Keshe Foundation mission statement: http://www.keshefoundation.org
 6. Simple Solutions for Fukushima from the Keshe Foundation http://www.wakingtimes.com/2014/01/31/simple-solutions-fukushima-keshe-foundation
 7. http://www.transients.info/2014/03/mt-keshe-releases-free-technology-to.html

Alte referinţe

  1. [i-TRIXX] Close encounters with new technologies Elektor Magazine, Netherlands, 13 August 2009
  2. Boeken Beschrijving The Universal Order of Creation of MATTERS Selexyz, Netherlands, 15 juni 2009
  3. Kim Greenhouse magnetic fields power breakthrough solutions it’s rainmaking time!, 27 April 2011
  4. http://www.qandawithmj.com/index.php/news-and-info/keshe-free-energy-healing-transport/item/882-the-unknown-truth-and-history-of-the-keshe-foundation-m
  5. Keshe Foundation – INTRODUCTION – by Founder Mehran T Keshe (video)
  6. An audio interview by It’s Rainmaking Time! host Kim Greenhouse on 27 April 2011. Keshe discusses his expertise, insights and experience as a nuclear engineer and talks about his current research.[14]
  7. Presentation at Elektor Live! Session (video) held in Eindhoven, Netherlands on 26 November 2011. Keshe talks about future of technology and application of plasma reactors as an alternative method for generating electricity
  8. Online interview Project Camelot http://www.livestream.com/projectcamelotlive/video?clipId=pla_4ba7f7aa-d447-46d1-9664-a005464f0f48&utm_source=lslibrary&utm_medium=ui-thumb
  9. http://ro.scribd.com/doc/118388996/Reproducerea-Generatorului-Plasmatic-Keshe

 

 

 

 

33 comentarii la “Tehnologia Keshe – o posibilă cale de a revoluţiona umanitatea

  • ESTE F ADEVARAT! TOT CEEA CE AFIRMA SAVANTUL POATE REVOLUTIONA LUMEA… ESTE DE CREZUT PT CA SI TOMHSON A AVUT F MULTE DESCOPERIRI CARE AR FI PUTUT PUNE CAPAT MARILOR CORPORATII PRIN FOLOSIREA CURENTULUI ELECTRIC GRATIS PRIN METODA WI-FI PE CARE DE ALTFEL A DESCOPERIT-O. SUNT CONVINS CA ILUMINATII VOR SABOTA ACEST PROIECT EXTRAORDINAR. DACA STAM SA ANALIZAM TOT CEEA CE OFERA SAVANTUL. SEAMANA CU TEHNOLOGIA FOLOSITA DE POPULATIA DIN INTERIORUL PAMANTULUI.

 1. SUUPER, INSA AR TREBUI TRADUSE ACELE INFO SI VIDEO IN L. ROMANA PT ACCESUL LARG AL POPORULUI ROMAN.IAR O OPERA CARITABILA CA ACEASTA AR TREBUI CONTINUATA DE PERSOANE LA ACELASI NIVEL INTERIOR CA AL SAVANTULUI KESHE -CARITABIL – PRIN TRADUCEREA MATERIALELOR IN LIMBA NOASTRA.CINEVA CU INIMA MARE AR TREBUI SA LE TRADUCA, CA TOT E VACANTA IN ANUL SCOLAR, APOI SA GASIM PIESELE SI UN GRUP DE PROFESORI SA INCEAPA ASAMBLAREA PT EI INSASI INTAI, CACI NICI EI NU SE POT LAUDA CU UN VENIT MULTUMITOR SI FACANDU-SI LOR, SA NE PUNA SI PE NOI PE CALEA DESCHISA DE EI. LEGEA NU INTERZICE SA AI TU IN CASA TA CE VREI SI NU OBLIGA SA DECLARI CE TEHNOLOGIE AI ALES SA FOLOSESTI. TOTI ROMANII AR VREA, LA SALARIILE MICI SI PENSIILE DIN TARA SA SCAPE DE COSTURILE INCALZIRII SI ELECTRICITATII ZILNICE MACAR. APOI VOR VREA SA FIE SANATOSI SI INCET- INCET VOR VREA SI MASINI CE SA CIRCULE FARA COSTURI. ASA S-AR DESCHIDE OCHII POPOREANULUI SI AR INTELEGE CA E VREMEA SA SE TREZEASCA DIN SOMNUL CU OCHII DESCHISI IMPUS ARTIFICIAL PANA ACUM. EU AS VREA SA IMI INCALZESC CASA CU ACEASTA TEHNOLOGIE, INSA NU CUNOSC NICI FIZICA SI NICI ENGLEZA.SUNT TREAZA SI DESCHISA MENTAL INSA NU AJUNG UNDE VREAU DIN CAUZA ACESTEI BARIERE INFORMATIONALE PERSONALE SI MA GANDESC CA ASA CA MINE E MULTA LUME IN TARA ASTA SI PESTE TOT IN LUME

 2. Cred ca, intr-adevăr, daca s-ar recunoaste public ideea (faptul) ca aceasta tehnologie exista, atunci următorul pas ar fi ca principalii furnizori actuali de energie (petrol, gaz si industriile aferente) ar fi imediat fortati sa dea faliment. Oamenii ar cere insistent inlocuirea vechilor sisteme energetice cu cele noi. Asta poate conduce la anarhie si haos: daca nu s-ar rezolva repede ar iesi in strada, ar deveni chiar agresivi si i-ar da jos pe toti cei care se opun. Iar cand lucrurile se precipita apare mult mai usor posibilitatea sa apara oricand o gasca de „smecheri” care se cred mai destepti decat toti si care daca nu ar fi ascultati nu s-ar da inapoi sa aplice tehnologia asta intr-un sens distructiv. Sa nu pierdem din vedere ca puterea mult mai mare a dispozitivelor free energy poate fi folosita si in rau. Care ar fi consecintele atunci?
  Concluzie: lucrurile astea trebuie controlate extrem de strict si din fericire cei de la Keshe se pare ca isi dau seama de asta (altfel oricum nu ar mai fi in viata!). Controlul situatiei incepe cu modul in care se face publica informatia mergand pana la implementarea efectiva a tehnologiei in cadrul societatii. Bineinteles, asta nu inseamna sa nu dai deloc, asa cum gandesc „iluminatii” (care vor totul doar pentru ei), ci sa dai, dar gradat si cu o imensa perseverenta (gen Gandhi). Iar asta se poate numai prin colaborare cu guvernele, chiar daca sansele sa accepte de buna-voie par infime. Cred ca ceea ce este foarte mult de apreciat in toata aceasta situatie cu Keshe, chiar mai mult decat tehnologia, este intelepciunea de a intelege cum poti depasi barierele care incorseteaza societatea. Sa vedem ce va mai fi.

 3. Multi oameni spun cu naivitate: „Eu nu cred ca daca acesta tehnologie a free-energy ar fi fost descoperita ea nu s-ar fi facut publica. Cine vorbeste de asa ceva bate campii”. Ceea ce vreau sa va spun este nu doar ca free-energy a fost intr-adevar descoperita si aplicata de Nikola Tesla inca de acum 100 de ani – asa cum se spune si in acest articol -, dar dispozitivele de acest gen au fost pe larg dezvoltate si diversificate de „elita din umbra”. Exista foarte multe marturii in sensul asta. De exemplu, in cadrul proiectului „The Disclojure Project”, Steven Greer a strans marturiile a zeci de persoane credibile ce au fost implicate in asa-numitele „black projects” (proiecte secrete). Aceste proiecte sunt mult mai avansate decat ne putem noi imagina. Se spune, de exemplu, ca exista peste 30 de tipuri de dispozitive free-energy care sunt demult operationale in vestitele baze subterane de la mare adancime (DUB).

 4. Daca inca mai aveti indoieli ca suntem mintiti de guvernantii de la nivelurile cele mai inalte, mai ganditi-va o data ca prima aselenizare oficiala cu echipaj uman a fost in anul 1969, pe vremea magnetofoanelor si a televizoarelor alb-negru. Astazi aproape oricine poate avea un telefon cu microprocesoare sofisticate si internet, ceea ce parea SF in 1969. Putem fi absolut siguri ca pentru tehnologia cu adevarat disponibila un zbor spre Luna este acum „floare la ureche”. Si totusi, oficial ni se spune ca nu au mai avut loc zboruri spre Luna. Puteti sa credeti asa ceva?

  • Luna si Marte sunt de mult ocupate de civilizatii extra. Acestea …au interzis de fapt accesul pe Luna si Marte.

 5. Foarte tare documentariul! Am ramas fara cuvinte sa aflu ca vine tocmai din iran acest inginer si fizician numit mesah kesher. Stiam ca exista multe tehnologii sf dar cand am aflat ca SUA este mica pe langa ce a descoperit el am ramas masca, oare unde se va ajunge?

 6. Se va ajunge draga B3staz tot acolo unde s-a ajuns cu electricitatea gratuita (pe degeaba) a inventatorului Nicolae Tesla la inceputul secolului XX, adica in sertarele FBI, sau unde s-a ajuns cu automobilele electrice Toyota, etc, obligate sa fie scoase din functiune, sau chiar cel electric al lui Tesla care functioneaza si acum si nu cu motor cu benzina ci motor nepoluant. Asemenea inventii sunt cu gramada dar stau inchise in sertare ca cei bogati (vezi marii magnati ai petrolului in frunte cu regina Angliei, etc) sa nu falimenteze, saracutii

 7. Daca s-ar fi vrut cu adevarat sa se scape de Keshe, avionul in care zbura s-ar fi prabusit (nu se tine cont de pasagerii din avion, sunt doar niste statistici…nu-i asa?!). Altul e motivul pentru care este in viata. Poate vom putea sa-l aflam.
  Oricum, Nicolae Teslea (acesta era adevaratul nume al motului sibiani, nu stiu de ce se incearca se i se denatureze adevarata identitate, doar Henry Coanda i-a fost prieten si discipol!) a last omenirii mosteniri fabuloase, furate de elita. Keshe este un geniu, continuator al li Teslea pe o directie originala.

 8. Descoperire capitala, inegalabila. Trebuie facuta cunoscuta umanitatii. Numai asa, sub presiunea imensa a omenirii, adevarul ar putea iesi la lumina. Fortele raului sunt in stare sa grabeasca al treilea razboi mondial si apocalipsa, doar ca sa impiedice saltul civilizatiei terestre, gratie unor astfel de descoperiri. Majoritatea guvernelor lumii sunt marionete ale structurilor raului.

 9. Cred ca ar trebui sa infiintam un grup si sa incercam sa construim niste modele experimentale functionale bazate pe aceasta tehnologie

 10. Pingback: Rușii au mizat prea mult pe sistemul de bruiaj L-175V montat pe Su-24M. Greșeala s-a dovedit letală – SOIM Press

 11. Daca este cineva din Bucuresti care are mai multa experienta in aceasta tehnologie as dori sa imi lase un nr de tel sau o adresa de e-mail si sa discutam. Eu am inceput sa vad filmele in care dl Sandor explica, in mod sistematic, incepind cu cel din 02 oct. Se pare ca au mai fost si altele. adr mea de e-mail bica_marin@yahoo.com
  Va multumesc!

 12. Exceptional !!! Nu am cuvinte, acest om a preluat si dus mai departe decoperirile lui N Tesla. Personal experimentez cu bobine tip Tesla creerea de campuri eletromagnetlce ln incercarea de a mari capacitatea sangelui in achizitia si transportul oxigenului cat si in restructurarea lichidelor.Acum am s incerc si cu bobinele lui Keshe

 13. Pingback: Rușii Au Mizat Prea Mult Pe Sistemul De Bruiaj L-175V Montat Pe Su-24M. Greșeala S-A Dovedit Letală | Lupul Dacic

  • Corect ar fi fost ca administratorul site-lui ”Lupul Dacic” să menționeze măcar că a preluat de aici respectivele articole. Nu a făcut altceva decât să dea copy/paste și să schimbe titlul…

 14. Pingback: Tehnologia americană învinsă de Tehnologia Keshe. Portavioanele americane vor deveni simple căzi plutitoare… | Lupul Dacic

 15. Lumea este confruntata cu explozie demografica fara precedent….Daca inventatorul dispune de mijloace care sa franeza aceasta adevarata catastrofa,atunci dece n-o face?Cine s-ar putea opune la o astfel de actiune?Cu privire la impotrivirile fortelor ,,oculte”,mereu conspirative,am mari indoeli.Nimeni pe lumea asta nu poate nega dezastrul exploziei populatiilor lumii a treia.Nu e vorba de nimicirea vietiilor existente.Dar ,,un planing” al familiei ,mai ales al aharhiei familiale la popoarelor slab desvoltate, se impune.Louis Amstrong ii spunea papei Ioan Paul al doielea ,,nu-mi plac copiiii,dar imi face mare placetare ,,travaliul de a-i produce!”Bine bine,daca societatea actuala este guvernata de sex,atunci urmeaza dezastrul terei,fara doar si poate!Dece franarea proliferarii populatiei este totdeaune inteleasa ca o ,,crima”?Nu e vorba de reprimarea semenilor in viata,ci de diminuare actuiui procreativ.
  Poate savantul iranian sa dea o solutie,poate mai importanta decat toate ,,descoperirile”insirate….!Sa nu-mi spuna cineva ,,lasa,dom’le chestiile astea.ce legatura are asta cu problemele discutate aici?”.Dupa mine, are.De aproape trei sferturi de secol nu aud decat ,,vai!,cospiratii peste conspiratii,trusturile,fortele oculte….”,etc.Dar atunci dece ii alegem de voe si nesiliti pe acesti imperialisti,criminali ,si ce mai vreti?Cine poate face ordine in acest haos milenar?Asa stand faptele,cred,ca nici Dumnezeu nu poate sa faca ceva…
  Cat priveste temele discutate,o spun cu sinceritate, ma depasesc.

  • Domnule Stoian, sunteţi foarte simpatic. Ca un răspuns sintetic la chestiunile ridicate de dvs. (şi anume explozia demografică, teoria conspiraţiei, forţele oculte şi tehnologia Keshe), aş menţiona că Fundaţia Keshe are în vedere programe foarte serioase prin care civilizaţia umană să se extindă şi pe alte corpuri cereşti sau pe mari staţii interplanetare. Dar forţele oculte nu prea sunt deocamdată de acord cu aşa ceva şi avem motive obiective să credem că în această privinţă nu este vorba despre o simplă teorie a conspiraţiei. Situaţia este destul de complicată, dar – ca să mă exprim în termenii dvs. – travaliul continuă şi să sperăm totuşi că se va putea face ceva.

   • Nu se va mai face nimic! Lumea trebuie sa se sfârșească iar acest sistem rău trebuie să piară! Cum credeți ca, bunăoară, Dumnezeu permite ca Raul absolut sa emigreze pe alte planete…! Înțelegeti? Va rog csutati sa integeti!

 16. Pingback: Tehnologia americană învinsă de Tehnologia Keshe. | Lupii Daciei

 17. Pingback: Tehnologia americană învinsă de Tehnologia Keshe. Portavioanele americane vor deveni simple căzi plutitoare… | Apa De Gans

 18. Pingback: Tehnologia Keshe – o posibilă cale de a revoluţiona umanitatea - 24 PH Arte

 19. Am niste nelamuriri.
  Afirmi in articol ca si Japonia ” a primit pe cale oficială planurile complete ale tehnologiei Keshe”.
  Mai jos, in legatura cu dezastrul de la Fukushima si inlaturarea efectelor radioactive, afirmi ca: „Din nefericire, există o rezistenţă îndârjită din partea anumitor persoane din guvernul japonez faţă de aplicarea acestor metode (se pare că pentru a nu se ajunge la recunoaşterea publică a eficienţei lor).”
  Cum se impaca aceste 2 afirmatii?
  Cand au primit planurile planurile complete ale tehnologiilor Keshe nu a fost nici un fel de „rezistenta indarjita” iar atunci cand aveau nevoie disperata de asa ceva i-a apucat un refuz categoric?
  Sugerezi, cumva, ca au primit ordine sa n-o foloseasca si sa-si lase oamenii sa moara in urma efectelor contaminarii? Ce oameni normali la cap ar face asa ceva?
  Daca asta ar fi un posibil raspuns, atunci raspunsul la cine putea sa la dea ordine este destul de clar: numai SUA! E clar.
  Nici in varianta asta, care nu este o ipoteza fara argumente posibile, lucrurile tot nu sunt clare.
  Se stie foarte clar ca SUA a declarat ca tehnologiile Keshe folosesc energie nucleară periculoasă pentru omenire şi ar trebui oprită producerea dispozitivelor, chiar si a celor experimentale. Chiar tu ai mentionat asta in articolul acesta sau in cel in care descrii cum dispozitivele Keshe neutralizeaza echipamentele miltare. Deci pozitia SUA e f clara!
  Atunci iar apare o intrebare:
  Daca SUA, sau oricine altcineva, i-a oprit sa foloseasca tehnologiile Keshe atunci cand aveau nevoie vitala de asa ceva, de ce acel „cineva” nu i-a oprit inainte cand au acceptat sa primeasca planurile? Caci se pare, nu, ca acel „cineva” are puterea sa opreasca Japonia sa ia anumite decizii atunci cand doreste!
  Deci cum e? Cum se explica contradictiile astea (poate aparente sau nu) din text?
  Oricum, articolul e bun si aduce multe lamuriri despre ce se intampla in realitatea care incearca sa ni se ascunda.

  • Salut! Scuze pentru întârzierea cu care răspund. Când m-am referit la „oficialii din Japonia”, aceasta nu înseamnă că ei reprezintă o unitate omogenă. Știm foarte bine că pe ansamblu Japonia e sub papucul SUA. Așa că gruparea dominantă din guvernul japonez (obedientă Americii) a găsit metodele să îi blocheze pe „oficialii minoritari” care primiseră date și mijloace despre cum să folosească tehnologia.
   Nu am pretenția că dețin informații detaliate despre asta. Dar urmăresc ca din „piesele de puzzle” găsite să deduc imaginea de ansamblu.
   Uite un exemplu simplu: în România (colonie americană) guvernul a primit nenumărate planuri și proiecte despre aplicarea unor invenții geniale. În domeniul sănătății, agriculturii, energiei, etc. Tehnologia există, guvernul o are, a primit-o pe cale oficială (cu semnătură și înregistrare) de la „bieții” inventatori care credeau naiv că vor fi sprijiniți. Dar guvernul nu doar că nu o aplică, ci îi înfundă urgent pe cei care măcar ar încerca să pună în practică așa ceva.

 20. Oricat ar vrea guvernele sa opreasca stiinta si informatiile ca sa ajunga in mase, nu le poate opri. Exista You-Tube, exista rețele de socializare prin care se pot distribui informatiile, dar nu se face nimic. De ce nu se transmit informatiile necesare de exemplu, prin care as putea sa-mi construiesc un generator Free Energy, pentru a-mi alimenta locuinta cu energie gratuita ?
  Pe You-Tube, din pacate traducereile sunt aiurea si nu ai putea construi un generator decat daca ai avea textul informatiilor printat si sa-l traduci cu Google trafucere,
  De ce in format PDF un text nu poate fi tradus cu GT.
  Poate fi tradus doar daca iei textul prin copy si-l transferi prin paste in formularul de la Google traducere, dar asta este foarte incomod si ia si foarte mult timp.baclav

 21. Extraordinar! Cum pot și eu sa ajut la aceasta minune? Sunt total de acord cu principiile prof. Keshe, prin care omul poate scăpa de frica razboaielor, de foamete, de sete, de boli, alimentație otrăvită generatoare de cancer… Să scapam de ideile exterminatoare de om ale „iluminatilor”, care vor să vindece planeta Pământ de virusul OM…Va felicit din toata inima, fie ca Dumnezeu sa va protejeze și sa va ajute la salvarea omenirii.

 22. Sint cu voi,mergeti mai departe,cel care a fost lenes na facut un magrav dar putea sal cumpere,studiati mai mult si veti iubi tehnologia keshe

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s