Ne îndreptăm către un salt de conştiinţă la nivel planetar


În ultimele decenii, o serie de observaţii convergente, care provin din mai multe domenii ale ştiinţei, indică din ce în ce mai clar că în structura fiziologică a fiinţei umane au început să se producă anumite modificări. Este vorba despre modificări ale funcţionării creierului şi chiar ale moleculei de ADN, cea care conţine informaţia de bază necesară vieţii. Aceste transformări se fac resimţite atât prin apariția a tot mai multe ființe ce manifestă anumite capacităţi extraordinare, latente ale psihicului uman, cât şi – într-un sens mai larg –, prin ceea ce se constată a fi o trezire a conştiinţei colective către o nouă atitudine asupra vieţii în toate aspectele ei, inclusiv în sfera socială.
Vă vom prezenta în cele ce urmează câteva elemente semnificative care ilustrează în mod concret obiectivitatea acestor transformări care se află în plină desfăşurare.  

În data de 11 martie 1979 ziarul chinez „Sichuan Daily” a făcut cunoscut cazul unui băiatme and God de 12 ani, care avea certe puteri paranormale. De exemplu, având ochii legaţi, băiatul pe nume Tang Yu, putea să vadă foarte bine cu urechile. Sau, dacă i se dădea o foaie de hârtie împăturită, pe care fusese scris un text pe care nu îl cunoştea, el o apropia de o ureche şi apoi spunea fără greşeală tot acel text (simple litere sau chiar poezii întregi). Dar capacităţile sale nu se opreau la numai atât. El mai putea, printre altele, să ştie perfect dintr-o altă cameră ce cărţi de joc erau selectate de pe o masă, fără a intra în acea cameră. Reporterul Zhang Naiming şi apoi mai mulţi cercetători i-au aplicat băiatului o mulţime de teste şi au rămas complet uimiţi de corectitudinea percepţiilor sale. Ca urmare, cazul lui Tang Yu a fost rapid popularizat prin intermediul ziarelor din toată China. Însă acesta a fost doar începutul.

Datorită articolelor răspândite în întreaga ţară, mii de alţi copii care aveau puteri paranormale asemănătoare, s-au prezentat la diverse centre pentru a fi şi ei testaţi. Unii dintre ei puteau vedea cu urechile, alţii cu limba, cu nasul, cu axilele, cu părul, cu mâinile sau cu picioarele. Multitudinea de cazuri care au fost identificate a căpătat proporţiile unui fenomen de senzaţie. Puterile paranormale extraordinare ale acestor copii au început să fie mediatizate în întreaga lume.

La finalul anului 1984, câţiva redactori ai cunoscutei reviste americane OMNI au mers în China pentru a verifica autenticitatea fenomenului. După cum au relatat chiar ei, s-au dus acolo convinşi că totul nu este decât o farsă a chinezilor. Au fost întâmpinaţi cu amabilitate şi li s-a permis să realizeze mai multe experimente concepute chiar de ei înşişi, pentru a se evita orice eventual truc de genul camere ascunse sau altceva. La aceste experimente au asistat şi reporterii unei reviste ştiinţifice foarte serioase din Shanghai, Nature Magazine. Într-unul dintre aceste experimente, care s-a făcut cu aproximativ 100 de copii cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani, reporterii rupeau o pagină oarecare (pe care nici ei nu o ştiau), dintr-o carte aleasă aleator, mototoleau pagina în pumn şi îi întrebau pe respectivii copii ce scrie pe foaie. Ei bine, acei copii erau capabili să redea cuvânt cu cuvânt tot textul de pe ambele feţe  ale paginii. În cadrul altor experimente, copiii erau capabili să vadă  prin zid într-o cameră alăturată sau chiar să redea cu precizie informaţii din cărţile (pe care nu le cunoşteau) din biblioteca din acea cameră alăturată. Redactorii de la OMNI au fost uluiţi, iar în luna ianuarie a anului 1985 au publicat un articol despre evenimentele la care au asistat. Iată un link către acel articol: http://www.omnimagonline.com/1985_01omnimag.htm  

Bineînţeles, fenomenul copiilor paranormali din China a stârnit în anii ’80 un uriaş interesPaul Dong - book în toată lumea, ceea ce a făcut ca şi alţi cercetători să meargă la faţa locului pentru a se convinge. Doi dintre aceştia, Paul Dong şi Thomas E. Raffill au publicat în anul 1997 o carte intitulată China’s Super Psychics. În această carte au relatat şi ei evenimentele la care au fost martori în legătură cu copiii paranormali din China, pe care i-au denumit „copiii EHF”, adică „Extra High Functioning”. Autorii descriu că au avut şansa să fie primiţi în anul 1992 la o întâlnire a directorilor executivi din industria americană a petrolului, organizată la Institutul Tianjin de Ştiinţă a Corpului Uman. Demnitarilor americani li s-a acordat privilegiul de a fi martori la anumite fenomene extrasenzoriale la care foarte puţini occidentali avuseseră acces până atunci. Unul dintre cazurile relatate în carte este cel al unei fetiţe de şase ani pe nume Yao Zheng, care s-a aşezat în faţa unor boboci de flori care mai aveau multe zile sau poate chiar săptămâni până să înflorească. După ce s-a rugat timp de un sfert de oră, fetiţa a spus „Gata, acum” şi toţi bobocii au înflorit sub ochii privitorilor. Un alt caz relatat este cel al unui copil care a reuşit să teleporteze mai multe pastile dintr-o sticluţă, fără a o deschide şi chiar fără a se apropia de ea la mai puţin de o jumătate de metru. Paul Dong şi Thomas Raffill au mai descris că au asistat la experimente ştiinţifice controlate în care unii copii au putut face anumite obiecte să plutească în aer, prin puterea minţii lor. Alţii au putut muta obiecte din şi în containere sigilate. Au fost şi doi copii care, spre stupefacţia asistenţei, au putut trece printr-un perete solid. Cartea celor doi autori descrie multe alte experimente care par să fie fapte incredibile de magie. Însă totul a fost riguros documentat ştiinţific, după multiple criterii. Să menţionăm că au mai fost făcute investigaţii, care apoi au condus la publicarea unor articole, şi de către prestigioasele reviste ştiinţifice Science News sau Nature. Studiile efectuate nu au putut explica fenomenul, dar au confirmat că el este absolut real. În orice caz, toate statisticile publicate au indicat că aceşti copii apăreau în numere din ce  în ce mai mari.

După anul 1984 guvernul chinez a luat cercetarea acestor cazuri foarte în serios. Cercetarea a început să fie sponsorizată de către guvern şi să se desfăşoare în şcoli şi centre speciale, larg răspândite în întreaga ţară. Până în anul 1997 fuseseră recunoscuţi şi înregistraţi peste 100.000 de copii cu asemenea capacităţi. După anul 1997 guvernul chinez a devenit însă foarte secretos cu privire la acest gen de informaţii şi nu au mai fost raportate nici un fel de date, dar diferite estimări arată că numărul acestor copii a înregistrat o creştere continuă.

Dar astfel de copii nu au apărut doar în China. Ei au fost semnalaţi în toată lumea. Au fost înfiinţate şcoli şi institute speciale pentru studierea lor şi în Mexic, în Rusia, în SUA, etc.  Rezultatele cercetărilor nu sunt însă oferite publicului şi de aceea destul de puţină lume a auzit câte ceva despre asemenea centre. Unul dintre cei care a popularizat neoficial aceste informaţii este Drunvalo Melchisedek, un cunoscut cercetător şi scriitor, care a lucrat printre altele la Institutele de cercetare parapsihologică Berkeley sau Monroe din SUA.  Vă oferim două fragmente din conferințele sale pe această temă:  

Chiar dacă fenomenul în ansamblu este puţin mediatizat, cazuri izolate de astfel de copii au făcut senzaţie, în mod sporadic, pe la emisiunile de ştiri din toată lumea. Şi în România mai aflăm uneori pe la televizor că apar copii cu puteri paranormale. În anul 2010, de exemplu, a fost făcut cunoscut cazul unui băiat de 10 ani, dintr-un sat din Maramureş, care doar cu puterea minţii putea muta obiecte destul de mari (cum ar fi televizorul), putea sparge orice obiect din sticlă sau putea face să plouă în casă. Ştirile au prezentat însă totul ca pe o ciudăţenie:

http://www.bzi.ro/copilul-paranormal-de-cateva-zile-muta-lucruri-si-aduce-ploaia-in-casa-cu-puterea-mintii-video-188747

Unul dintre indiciile clare că ceva se modifică la noile generaţii de copii este graficul statistic al coeficientului de inteligenţă (IQ). S-a constatat că la nivel mondial IQ-ul noilor generaţii se plasează constant tot mai sus. La fiecare 10 ani IQ creşte cu aproximativ 4,5 – 5 puncte. Tinerele generaţii învaţă mult mai repede decât învăţau oamenii în urmă cu 50 de ani şi asimilează cu mare uşurinţă foarte multe informaţii. Unii cercetători afirmă pe baza studiilor efectuate că se poate spune că generaţiile care s-au născut pe Pământ după anul 1965 au efectiv o altă structură a creierului faţă de generaţiile dinaintea lor. Mai în glumă, mai în serios, mulţi psihologi consideră că dacă evoluţia continuă în acest ritm, peste 50 de ani Pământul va fi locuit de oameni complet diferiţi de cei cu care suntem obişnuiţi acum.

Pentru a evidenţia această modificare ce a început să fie constatată în nivelul general de conştiinţă al umanităţii este semnificativ să remarcăm un studiu realizat de către Enciclopedia Britanică. Acest studiu a evidenţiat că întregul volum de cunoştinţe (măsurat în biţi de informaţie) al omenirii acumulat în ultimii 6000 de ani, s-a dublat în doar 50 de ani! Mai exact, volumul de informaţii care se ştiau începând cu civilizaţia Sumerului (care a existat cam prin anul 4000 î.e.n.) şi până la anul 1900, s-a dublat în intervalul 1900 – 1950. Mai mult, în următorii 20 de ani acest volum de cunoştinţe s-a triplat, iar aceeaşi cantitate de date a fost din nou dobândită de omenire în doar cei 10 ani care au urmat, din 1970 până în 1980. În prezent  ritmul egalării celor 6000 ani de progres  menţionaţi mai sus, creşte din ce în ce mai repede, fiind acum estimat cam la o singură lună!

Ca un exemplu elocvent, să ne amintim că acum 50 de ani un computer era o maşinărie mare cât o cameră, iar pentru a stoca o cantitate de date ce ar încape astăzi pe un CD de 700 MB erau folosite voluminoase memorii cilindrice magnetice.  Acum deja cd-urile obişnuite sunt tot mai puţin folosite pentru că datele memorate pe sute de cd-uri pot fi înregistrate pe un banal stick. Se poate calcula că în 50 de ani capacitatea de stocare a datelor a crescut de 1 miliard de ori!

Însă această accelerare se produce în mai toate domeniile vieţii! Transpunând o largă serie de date într-o expresie grafică, a fost obţinută o curbă exponenţială ascendentă, în care diagrama logaritmică ce transpare din dinamica mai tuturor domeniilor vieţii umane arată că însăşi schimbarea se accelerează. Această realitate poate fi asimilată cu un veritabil salt ce provine din acumularea cantitativă şi care conduce către o nouă treaptă calitativă a conştiinţei umane.

Faptul că noile generaţii de copii manifestă pe ansamblu calităţi neobişnuite faţă de cele precedente a fost constatat la nivel mondial de câteva decenii. Sunt deja binecunoscute studiile despre generaţiile de aşa-numiţii copii indigo, copii de cristal sau copii curcubeu. Există deja publicate destul de multe studii foarte serioase care arată că generaLee Carol - Indigo childrenţiile noi de copii au în mod evident un nivel intelectual, psihic şi chiar spiritual din ce în ce mai ridicat. Un exemplu edificator de astfel de studiu este cel publicat în anul 1999 de către cercetătorii Lee Carol şi Jan Tober, în cartea Copiii Indigo. Datele statistice arată că acest tip de copii a început să se nască în număr mare pe toată planeta după anul 1965. Copiii indigo au fost net mai inteligenţi şi mai creativi decât copiii născuţi în generaţiile anterioare. S-au remarcat de exemplu prin rapiditatea deosebită cu care au putut asimila concepte din toate domeniile. Copiii aşa-zişi „de cristal” s-au născut mai ales după anul 1980. Aceşti copii sunt foarte creativi în domeniile artei, sunt înclinaţi către introspecţie şi au o puternică dorinţă de a ajuta umanitatea. Ei pot simţi empatic sentimentele sau percep telepatic gândurile, vindecă prin punerea mâinilor, pot şti dinainte evenimentele viitoare, pot să simtă şi să comunice cu cei care au trecut în „lumea de dincolo” sau cu îngerii. Au uneori experienţe în afara corpului (OBE), simt că nu apartin acestui loc şi că au venit pe Pământ cu misiunea de a ajuta umanitatea.

Unii dintre aceşti copii încep să vorbească mult mai târziu decât copiii obişnuiţi, însă motivul real este acela că ei pur şi simplu nu au nevoie să vorbească pentru că au spontan tendinţa de a comunica telepatic. Fenomenul a scăpat în prezent atenţiei mass-media pentru că a ajuns să fie considerat prea „ciudat”. Concepţia oficială nu poate accepta deocamdată aceste lucruri la scară largă întrucât este dominată de paradigma psihologică ce susţine că umanitatea este un model static, neschimbat. Fenomenul este însă în creștere şi tot mai multe rapoarte continuă să iasă la suprafață.

O serie interesantă de studii a fost coordonată de dr. Ilchi Lee, fondatorul Institutului Dahnhak &Brain Respiration din Coreea. El a realizat experimente mai întâi în Coreea şi apoi în America, prin care a evidenţiat că un procent impresionant dintre copii îşi pot trezi cu uşurinţă capacităţi paranormale dacă sunt antrenaţi în acest sens. Experimentele sale s-au desfăşurat pe loturi de copii cu vârste cuprinse între 3 şi 14 ani. Prin folosirea anumitor tehnici de respiraţie şi concentrare aceşti copii au reuşit să perceapă stimuli externi prin piele. De exemplu, ei au putut să vadă culorile și citească scrisorile cu ochii închiși. În timpul unei demonstrații, o fetiță de 13 ani a surprins publicul prin citirea cu precizie, având ochii legaţi, a unui text scris de către cercetători. S-a constatat că 25% dintre copii au reuşit să identifice culori fără să vadă cu ochii fizici, iar 33% dintre copii au reuşit să îndoaie linguri de metal folosind puterea minţii. Aceste fenomene au fost cercetate la The Institute of Brain Science din Coreea, la Universitatea Irvine din California sau la Universitatea de medicină Cornell din New York. Studiile au indicat că atunci când copiii manifestă aceste capacităţi considerate paranormale, undele lor cerebrale se situează în domeniile alpha şi theta. Din păcare informaţiile disponible pe acest subiect nu sunt doar foarte dificil de găsit, dar cel mai adesea se poate constata că ele sunt deosebit de controversate, mergând până acolo încât unii „experţi” susţin că nimic din toate acestea nu este susţinut de „dovezi ştiinţifice”.

Una dintre cele mai bune prezentări accesibile pe internet cu privire la copiii indigo este realizată în documentarul „Indigo Children and The Indigo Evolution”, din care vă oferim în continuare un scurt fragment: 

Din nefericire aceşti copii au fost adeseori diagnosticaţi cu tulburări psihice şi li s-au administrat medicamente care i-au „normalizat” făcându-i să-şi piardă gradat acele capacităţi. În acest contex merită să ne punem câteva întrebări semnificative. De ce oare s-au răspândit atât de mult în zilele noastre diagnosticele pentru copii de ADD (Atention Deficit Disorder), ADHD (Atention Deficit Hyperactive Disorder), autism şi altele? (Să menţionăm că numai în SUA, de exemplu, peste 4 milioane de copii primesc în prezent medicamente pentru ADD). De ce aerul este acum atât de contaminat cu chemtrails-uri? Este oare posibil că fluorizarea apei din sistemele statului are în mod intenţionat scopul de a calcifia (bloca) glanda pineală? Să fie oare adevărat că hrana modificată genetic care este în prezent tot mai agresiv impusă prin legi (cum ar fi Codex Alimentarius) are tocmai scopul de a ne priva de anumiţi nutrienţi esenţiali? De ce au apărut aceste legi prin care trebuie vaccinaţi obligatoriu toţi copiii sub 5 ani, uneori chiar imediat după naştere, având în vedere că foarte multe voci protestează împotriva efectelor devastatoare ale vaccinurilor, ce au fost deja (neoficial) demonstrate?

Din ce în ce mai mulţi oameni realizează că cel mai plauzibil răspuns la aceste întrebări este acela că anumite structuri guvernamentale ce acţionează la nivel mondial percep aceşti copii indigo ca pe o ameninţare. Tot mai mulţi oameni înţeleg în prezent că aproape toate pârghiile politice, economice şi ale mass-media la nivel mondial sunt controlate de anumite structuri trans-naţionale care urmăresc pas cu pas, de multă vreme, anumite planuri secrete de subjugare a populaţiei globului. Este vorba despre planurile de dominare silnică mondială ale aşa-zisului Guvern din umbră, care se află în spatele administraţiei din majoritatea ţărilor. Aceste planuri devin la ora actuală tot mai transparente, fiind demascate prin nenumărate informaţii explozive care circulă mai ales pe internet. Devine acum evident că aceste „elite” guvernamentale nu ar mai putea menţine controlul în societate în condiţiile acestui influx masiv de copii indigo care vin în fiecare zi pe planeta noastră. Aşa că planul lor nebunesc este acela de a încerca să limiteze capacităţile acestor noi oameni prin diagnostice supralicitate, medicaţie, vaccinuri, chemtrails-uri, apă fluorizată sau organisme modificate genetic. Pentru că dacă aceşti copii paranormali ajung adulţi în număr de zeci sau sute de milioane, atunci nimeni şi nimic nu îi mai poate opri să facă pe această planetă tot ceea ce şi-ar propune.

În opinia mai multor cercetători, un criteriu esenţial care evidenţiază aceste transformări cu totulpoza ADN extraordinare care au început să fie observate la noile generaţii este cel al modificărilor la nivelul codului genetic uman (ADN). Se constată că aceşti copii s-au născut cu un potenţial genetic mult mai avansat decât cel al oamenilor obişnuiţi. Anumite studii arată că ADN-ul acestor copii pe care îi numim „paranormali” începe să nu mai prezinte doar două spire, ci trei sau chiar patru.

Informaţiile pe această temă sunt însă extrem de restricţionate accesului public. Se pare că cercetările foarte avansate de această natură au fost încadrate în aşa-numitele U.S.A.P. (Unacknowledged Secret Access Project). Adică, în traducere, Operaţiune ultrasecretă complet închisă recunoaşterii oficiale. Mai pe scurt, este vorba despre acele Black Projects pe care le desfăşoară în secret „Elita” mondială. Miza acestor cercetări ce ţin de Black Projects este mult mai mare decât ar putea să pară la prima vedere. Nu este cazul să fim naivi şi să credem că cei care conduc guvernele abia aşteaptă să ne informeze ce descoperiri minunate a mai făcut ştiinţa. Organizaţiile secrete care conduc omenirea caută să folosească absolut orice pârghie esenţială doar pentru avantajul lor, pentru a-şi consolida puterea.

Din această perspectivă nu mai este surprinzător că cei care au curajul să spună mai mult decât oculta mondială le permite, sunt imediat discreditaţi şi se caută eliminarea lor din spaţiul public. Un exemplu elocvent în acest cadru îl constituie cazul doctoriţei Berrenda Fox, fostă cercetătoare la Wellness Centre din Avalon, California. În anul 2005 Berrenda Fox a acceptat să dea un interviu despre noile şi revoluţionarele descoperiri pe care le făcuse în domeniul transformărilor genetice care au început să aibă loc la nivelul întregii populaţii a planetei. Acest interviu a circulat foarte mult pe Internet. Un exemplu unde îl puteţi găsi este aici:

http://projectavalon.net/forum4/showthread.php?36782-Scientists-Our-DNA-Humans-Are-Mutating-As-We-Speak-

La scurt timp după acordarea acestui interviu dr. Berrenda Fox a fost arestată şi chiar închisă pentru o aşa-zisă fraudă pe care ar fi făcut-o în cercetările despre care tocmai dăduse acel interviu. Cazul ei a provocat o mare agitaţie în American Medical Association, care i-a pus numele pe „lista neagră”, iar presa a atacat cazul ei foarte agresiv. Chiar şi numai această reacţie exagerată pentru o aşa-zisă fraudă arată fără îndoială că aici ceva nu este în regulă şi că a fost atins un punct important. Redăm în continuare un fragment din interviul acordat în 2005 de dr. Fox. „ADN-ul Indigo world. fiecăruia dintre noi are un dublu helix (spirală). Cercetătorii constată însă acum că ne cresc alte spirale, în total urmând ca ADN-ul uman să fie format din 12 spirale. Coroborând cu viteza schimbării, se poate aprecia că într-o perioadă de câteva zeci de ani, toți oamenii vor avea noul ADN (cu 12 spirale). Este o concluzie absolut științifică, bazată pe analize și pe probe. Este clar că au loc mutații în corpul uman, dar nu știm către ce ne îndreptăm, ce forme și ce capacități vom avea în viitorul destul de apropiat. Chiar nu avem habar care va fi rezultatul final. Modificările acestea surprinzătoare nu sunt făcute publice din cauza temerii că ar apărea o puternică reacție de teamă din partea oamenilor. Cu sau fără aceste restricții, celula umană se modifică și noi nu avem altă posibilitate decât să observăm fenomenul. Personal am descoperit la trei copii că ADN-ul lor era format din trei elice de ADN. Aceştia sunt copii care prin concentrare, pot pune în mișcare unele obiecte, fără să le atingă fizic. Sau pot umple cu apă un pahar gol, doar privindu-l cu atenție. Au, de asemenea, însușiri telepatice de comunicare. Știu că doar aceste însușiri și ar fi suficiente pentru a-i considera supraoameni. Eu cred, însă, că sunt primele exemplare ale oamenilor din viitorul foarte apropiat, de peste cel mult câteva decenii.”

Impactul publicării pe internet a acestui interviu a fost uriaş. El a fost preluat şi comentat îndelung. Însă, aşa cum era de aşteptat, curiozitatea oamenilor de a afla mai mult nu a putut fi stopată decât spunându-se că totul a fost o minciună. Imaginea publică a dr. Berrenda Fox a fost compromisă şi adusă la o jenantă lipsă de credibilitate. Dar adevărul începe să iasă pas cu pas la iveală.

Un prim caz recunoscut oficial de copil ce avea prezente în celulele sale ADN cu trei spirale a fost mediatizat în anul 2011. Este vorba despre Alfie Clamp, din Marea Britanie. Un articol ce anunţa această descoperire în presa britanică poate fi consultat aici:

http://www.dailymail.co.uk/health/article-1375697/Alfie-Clamp-2-1st-person-born-extra-strand-DNA.html

Cu toate că şi semnificaţiile acestui caz au fost foarte controversate, insistându-se mai mult pe ideea unei anomalii genetice, este de remarcat totuşi faptul că informaţia ADN-ului cu trei spirale a ajuns în spaţiul public.

Recent, în cursul anului 2013, a fost făcută o altă descoperire extraordinară care confirmă afirmaţiile dr. Berrenda Fox. Această descoperire a fost de asemenea recunoscută oficial prin canalele de informare media. Ea a fost realizată de către cercetătorii de la Universitatea Cambridge. Aceştia au declarat că au pus în evidenţă pentru prima dată existența unor secvențe ale codului genetic uman (ADN) ce prezintă nu două spirale, așa cum este general cunoscut, ci patru sau chiar mai multe spirale! Cercetarea a fost publicata în revista Nature Chemistry:

http://www.nature.com/nchem/journal/v5/n3/abs/nchem.1548.html

Ştirea a fost prezentată şi pe site-ul BBC:

http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-21091066

ADN with four stranded structureImaginea alăturată prezintă comparativ o reprezentare teoretică a ADN-ului cu patru spirale (stânga) şi fotografia unor celule umane în care au fost identificate zone ce conţin ADN cu patru spire (dreapta). În partea din dreapta zonele cu ADN cvadruplu au fost marcate cu o substanţă fluorescentă. Deşi modul în care apar aceste componente cu patru spire ADN  a fost calificat de propaganda medicală oficială ca fiind un indicator al cancerului la persoana respectivă, observaţia esenţială este aceea că s-a pus în evidenţă cu probe solide faptul că ADN-ul uman poate avea patru spire. Este demn de menţionat că existaseră anterior şi alte rapoarte ale unor cercetători care puseseră în evidenţă ADN cu mai multe spire la copii, dar ele nu fuseseră luate în considerare, fiind etichetate ca teorii lipsite de fundament practic.

Mai mulţi cercetători estimează că ADN-ul uman este pe cale de a fi reprogramat şi că se vor activa încă 10 lanţuri de ADN prin rearanjarea şi activarea anumitor gene neutilizate în prezent. Ştiinţa de până acum a considerat că ADN-ul are în structura sa pe lângă cele două  componente active, şi mai multe gene ce păreau inutile, aşa-zis „de umplutură” sau „gene balast”. Se pare însă că de fapt acesta a fost până acum doar un material genetic ce rămăsese într-o stare potenţială, încă neactivată şi că acum se apropie momentul deplinei sale activări. Această activare se realizează tocmai datorită multiplelor transformări de ordin cosmic şi energetic  în care este actualmente integrată planeta Pământ. Există studii ştiinţifice foarte serioase care au evidenţiat în mod convergent aceste transformări ale ambianţei energetice planetare. Pot fi consultate în acest sens rezultatele cercetărilor efectuate de Mike Lockwood, Aleksei N. Dimitriev, Michael Mandeville, Barbara Hand Clow sau Gregg Braden. Suportul energetic şi informaţional al modificărilor ambianţei planetare este intermediat în cazul oamenilor exact de codul nostru genetic, ADN. Descoperiri de ultimă oră au evidenţiat faptul că ADN-ul reprezintă o interfaţă cu un câmp energetic invizibil care nu este de natură electromagnetică, dar care poate controla energia electromagnetică. Cu alte cuvinte, ADN-ul are un rol de receptor foarte fin, ca o antenă pentru aceste energii foarte mari care vin spre noi şi care sunt totodată şi foarte elevate ca frecvenţă de vibraţie. Frecvenţele genomului uman şi ale ADN-ului sunt foarte înalte şi tocmai de aceea ADN-ul este considerat uneori ca fiind un fel de structură de lumină condensată. Ca urmare a ieşirii care se constată a ADN-lui din starea de potenţialitate, se poate spune că efectul global al acestei activări colective va fi un salt în evoluţia umanităţii !

Dincolo de observarea ridicării nivelului global de conştiinţă, este important să înţelegem mai exact cum se răsfrâng aceste transformări la nivelul conştiinţei umane colective şi, mai ales, care ar fi modalităţile prin care ele se pot accelera.

Este deosebit de semnificativ în acest sens să menţionăm că a fost deja dovedit ştiinţific faptul căconsciousness noi, cu toţii, de fapt „ne împărtăşim” conştiinţa cu semenii noştri. Mai mult decât atât, a fost pus în evidenţă faptul că întreaga lume vie, de la cele mai simple bacterii până la oameni, comunică instantaneu, într-un mod non-verbal şi cel mai adesea inconştient. Primele observaţii ştiinţifice sistematice în direcţia aceasta au fost făcute în anul 1966 de către un psiholog american, Cleve Backster, care  lucra pentru CIA. Backster a testat cu metoda poligrafului (folosit de obicei pe subiecţii umani ca detector de minciuni) reacţiile unei plante din biroul său. El a constatat uluit că aceasta reacţionează extrem de clar la gândurile lui! Chiar dacă el nu schiţa nicio mişcare, diagrama poligrafului arăta fără niciun dubiu că planta îi simte gândurile. Mai mult decât atât, această sui-generis comunicare avea loc chiar şi la distanţe de mai mulţi kilometri. Experimentele au fost repetate şi diversificate şi au condus la concluzii cu totul revoluţionare: lumea vie comunică la un nivel mult mai complex decât se bănuia. Această comunicare se realizează într-o manieră cu totul surprinzătoare, transcenzând noţiunile de spaţiu şi timp aşa cum le înţelegeam noi până acum.

În acelaşi sens, iată şi un alt experiment deosebit de elocvent, ce a fost realizat la Institutul HeartMath din SUA.  S-a recoltat sânge de la un grup de militari, după care au fost izolate leucocitele. Din nucleele leucocitelor s-au izolat câteva mostre de ADN, care au fost introduse în containere în care se puteau efectua măsurători electrice. Militarii au fost apoi supuşi unor stimulări emoţionale folosindu-se videoclipuri, iar efectele electrice ale stimulărilor au fost monitorizate. Curiozitatea a constat în faptul că vârful modificărilor electrice înregistrate pe donori a fost oglindit în exact acelaşi timp prin modificări similare asupra mostrelor ADN recoltate. S-a repetat apoi experienţa, dar de această dată donorii au fost duşi la distante de până la 50 de km. Ei bine, modificările electrice au continuat să fie înregistrate exact în acelaşi timp, ca şi când mostrele ADN ar fi făcut în continuare corp comun cu donorii. Nu a existat nici un timp de transmisie! Răspunsul a fost după fiecare stimulare instantaneu. Şi mai impresionant este faptul că aceste rezultate s-au menţinut chiar şi atunci când subiectul analizat se afla izolat într-o cameră cu pereţii de plumb sau într-o cuşcă Faraday (ecranată de orice radiaţie electromagnetică).

Semnificaţia acestor experimente este uriaşă. Aceasta arată că celule organismului comunică între ele printr-o formă de energie care nu este de natură electromagnetică şi care nu este afectată de factorul timp sau de distanţă. Concluzia este că întreaga lume vie comunică permanent într-o manieră non-locală, ceea ce ne permite să deducem că la un nivel profund al conştiinţei totul comunică şi este în felul acesta unificat.

Alte rezultate foarte interesante pe această linie a comunicării realizată direct de la nivelul ADN-ului au fost obţinute prin descoperirile recente ale savanţilor ruși Grazyna Fosar și Franz Bludorf. În cartea lor Vernetzte Intelligenz, ei au afirmat că „ADN-ul uman este un fel de Internet biologic„, susţinând cu dovezi că „ADN-ul poate fi influenţat şi reprogramat prin cuvinte şi frecvenţe”. Cei doi oameni de ştiinţă ruşi au descoperit că ADN-ul nostru nu este responsabil doar pentru construirea corpului nostru, ci, de asemenea, servește ca bancă de stocare a datelor și ca instrument esenţial de comunicare.

Dr. Glen Rein, un biochimist care a absolvit Universitatea din Londra, a făcut o altă serie de descoperiri uimitoare, care arată că ADN-ul reacţionează în strânsă legătură cu conştiinţa umană. S-a evidenţiat faptul că prin concentrarea mentală asupra unor secvenţe ADN-mostră s-a reuşit influenţarea lor evidentă, chiar şi de la mii de km distanţă. Potrivit concluziei lui Rein, principala calitate a energiei psihice care poate genera acest tip de efecte este coerenţa undelor cerebrale, care are loc cel mai intens în cazul stărilor de iubire.

loving the natureCercetările au mers mai departe şi în anul 1996 s-a descoperit faptul uimitor că aminoacizii ce formează dublul helix al ADN-ului sunt activaţi sau dez-activaţi în funcţie tocmai de emoţiile noastre! Descoperirile realizate de Bruce Lipton sunt deosebit de edificatoare în această direcţie. O emoţie pozitivă, de iubire de exemplu, potenţează reacţia genetică din ADN, pe când o emoţie negativă o inhibă. S-a demonstrat chiar experimental că o convingere emoţională benefică, pozitivă, puternică, are un efect de vindecare uimitor de rapid şi eficient. Aceasta este calea de a ne armoniza şi eleva în primul rând pe noi înşine şi apoi, prin influenţă, calea de a armoniza tot ceea ce ne înconjoară. În acest context putem înţelege într-un mod mult mai obiectiv de ce cu adevărat Iubirea este calea ce poate oferi starea de Armonie în lume. Tradiţiile spirituale au pus mereu accentul pe Înţelepciunea Inimii, pe Iubire ca şi Cale de unificare între oameni şi apoi de unificare a acestora cu Natura şi cu întregul Univers.

Putem constata acum că această prevalenţă a gândurilor coerente şi în special a celor de iubire explică foarte bine din punct de vedere ştiinţific de ce toate căile spirituale ale omenirii au acordat dintotdeauna o atât de mare importanță stărilor de meditaţie profundă și aspirație către un ideal.

Studiile ştiinţifice au mers mai departe şi au condus la concluzii şi mai revoluţionare. Începând din anul 1979 dr. Robert Jahn de la Universitatea din Princetown-SUA a început un studiu de laborator referitor la anomaliile inginereşti pentru a afla „în ce măsură sunt afectate aparatele electronice de stările speciale de conştiinţă, inclusiv de emoţiile puternice şi de intenţiile focalizate”. Acest proiect a primit numele de „Global Consciousness Project”, iar din anul 1980 în această cercetare s-a alăturat şi dr. Roger Nelson. Cei doi cercetători au elaborat şi construit un aparat care genera numere aleatorii şi care punea în evidenţă cât de lin circulă curentul electric printr-un circuit electronic. Pe baza unei bănci masive de date, acumulate timp de mai bine de un deceniu, s-a putut pune în evidenţă matematic faptul că oamenii obişnuiţi, mai ales dacă sunt asociaţi în grupuri mai mari, pot modifica numerele aleatorii generate de un computer de tip REG (Random Event Generator), creând astfel aşa-numitele „tipare în interiorul haosului”.

La sfârşitul anului 1997 s-a început construirea unei reţele mondiale de REG-uri care să poată funcţiona non-stop. Datele puse în evidenţă au arătat fără dubii că stările de coerenţă (rezonanţă) ale conştiinţelor unor grupuri mari de oameni sunt cu fidelitate înregistrate de REG-uri, în special atunci când e vorba de momente spirituale colective, cum ar fi rugăciunile colective pentru pace. James Twyman, care a organizat mai multe rugăciuni colective pentru pace, la nivel mondial, a făcut o observaţie care exprimă într-un mod foarte sugestiv modalitatea de acţiune a acestor angrenări colective: „Conflictele din întreaga lume sunt consecinţa conflictelor noastre interioare. Războaiele din întreaga istorie a umanităţii s-au datorat incapacităţii oamenilor de a-şi rezolva propriile conflicte lăuntrice”.

Acest gen de observaţii a condus în timp la mai multe iniţiative de creare la scară mare a unor grupuri de meditaţie pentru pace şi armonie pe Pământ. Rezultatele obţinute au fost cu atenţie analizate. Începând cu anul 1993 au existat peste 50 de studii ştiinţifice riguroase, ce au fost publicate în cunoscute reviste de specialitate, care au arătat că meditaţiile făcute de grupuri mari de oameni au condus la o îmbunătăţire reală a calităţii vieţii locuitorilor din zona unde au fost desfăşurate, precum şi la o reducere a accidentelor, conflictelor şi a oricăror fapte anti-sociale.

De exemplu, în vara anului 1993, în condiţiile în care criminalitatea înregistrase o rată mereu în creştere în oraşul Washington, au fost realizate timp de două luni meditaţii colective în care s-au angrenat un număr cuprins între 800 şi 4000 de persoane. Ca urmare, toate faptele violente au înregistrat o semnificativă scădere de  23,6%.

Într-un alt experiment, ale cărui date au fost publicate de revista „Journal of Offenderplanet of love Rehabilitation” (Jurnalul Reabilitării Criminalilor) s-a consemnat faptul că de-a lungul a doi ani au fost realizate mai multe întâlniri ale unor grupuri alcătuite din aproximativ 7000 de persoane care au meditat împreună emiţând gânduri colective de iubire şi pace. Acest experiment a fost făcut în cadrul unui studiu ştiinţific care a exclus cu cea mai mare atenţie factori precum diferite cicluri, trenduri, condiţii atmosferice, sărbători şi alte variabile. Cercetătorii au ajuns la concluzia clară că datorită acelor meditaţii s-au redus cu 72% actele de terorism la nivel mondial. Pentru mai multe detalii puteţi accesa site-ul http://www.invincibledefense.org/research.html

Iată un extras din concluziile studiului: „Eficacitatea unică a Defense Technology Invincible (tehnicilor de meditaţie n.n.) în prevenirea violenței sociale, a terorismului şi a războaielor a fost confirmată de mai mult de 50 de demonstraţii şi 23 de studii științifice. Aceste studii au fost examinate cu atenție de către cercetători independenți și au fost acceptate spre publicare în reviste academice de top”.

Puteţi consulta o parte dintre aceste referințe la adresa

http://www.invincibledefense.org/references.html

Este semnificativ să luăm acum în considerare un experiment celebru, cunoscut sub numele de  „Experimentul celor 100 de maimuţe”. În acest experiment s-a observat că pentru influenţarea subconştientă a unei întregi populaţii este suficient să se depăşească o anumită valoare-prag ce este reprezentată de un număr minim de indivizi ce fac parte din acea populaţie. Dacă o anumită stare sau o anumită înţelegere depăşeşete la nivel de grup acea „masă critică”, se constată că ulterior apare un salt de conştiinţă care face ca întreaga populaţie de referinţă să asimileze incomparabil mai uşor respectivele informaţii sau stări. Pe baza repetatelor experimente practice realizate, a fost determinată estimativ chiar şi o formulă de calcul a numărului-prag de oameni care ar fi minim necesar pentru a se realiza o transformare sensibilă, o elevare netă, a nivelului de conştiinţă al unei comunităţi. Formula indică această valoare prag ca fiind radical de ordinul doi din un procent al numărului total. Adică X=√1%×N, în care X este valoarea prag, iar N este numărul total al membrilor comunităţii. De exemplu, dacă ne raportăm la o populaţie de un milion de locuitori, atunci pentru a produce o armonizare psihică a acelei comunităţi este necesar să acţioneze eficient prin gânduri coerente de pace şi iubire doar 100 de persoane. Raportat la un oraş cu un milion de oameni, trebuie să recunoaştem că valoarea prag de 100 de persoane este foarte mică şi – am putea spune – uşor accesibilă. Putem calcula prin această formulă şi numărul-prag de oameni care ar fi minim necesar pentru a se realiza o îmbunătăţire vizibilă a calităţii ambianţei psihice la nivel planetar. Estimând întreaga populaţie a globului la şase miliarde de oameni, deducem prin această formulă că ar fi suficient ca doar aproximativ 8000 de persoane să menţină constant o profundă stare de pace sufletească, iubire şi armonie pentru a influenţa binefăcător, într-un mod net perceptibil, întreaga planetă. Ajungem astfel la concluzia esenţială că pe măsură ce tot mai mulţi oameni  ar reuşi să înţeleagă şi să participe la acest gen de acţiuni, cu atât mai rapidă ar deveni ridicarea colectivă a frecvenţei de vibraţie a conştiinţei umanităţii, văzută în ansamblu. O foarte bună prezentare pe acestă temă a fost realizată de cunoscutul scriitor şi om de ştiinţă, Gregg Braden:

Aşa cum aţi putut urmări în prezentarea lui Gregg Braden, o confirmare foarte concretă a acestor angrenări colective a avut loc în Australia, în anul 2007. În urma unei perioade de secetă prelungită (în care râurile secaseră, nu mai era apă pentru culturile de cereale, pentru irigaţii sau pentru vite) autorităţile în frunte cu primul ministru John Howard au apelat populaţia, în disperare de cauză, să realizeze rugăciuni pentru venirea ploii. Această soluţie a fost inspirată chiar de seminariile ţinute în Australia de Gregg Bradden şi Bruce Lipton. Ziua de 8 mai 2007 a fost declarată „Ziua naţională a ploii”. Mii de oameni s-au rugat în acea zi în acelaşi timp şi au vizualizat că în Australia plouă. Bineînţeles, la câteva zile după aceea minunea s-a produs şi ploaia s-a revărsat din abundenţă. Corelaţia dintre rugăciunile colective şi ploaia care a urmat este mai mult decât semnificativă.

Cunoaşterea este putere. Cunoscând şi aplicând aceste legităţi întreaga ambianţă a planetei Pământ ar putea fi extraordinar de mult elevată în cel mai scurt timp. Poate că pentru unii oameni aceste concluzii pot să apară ca fiind surprinzătoare prin eficienţa şi simplitatea cu care pot fi aplicate. Cu atât mai paradoxal poate să apară faptul că aceste lucruri de o asemenea importanţă nu sunt deloc mediatizate. Mai mult decât atât, este semnificativ să ştim că toate tradiţiile spirituale autentice ale omenirii au cunoscut aceste legităţi, iar pe unele căi ezoterice se ştia chiar foarte exact că principiul care acţionează în acest caz este cel al Rezonanţei. Aceasta este cheia care explică fenomenele de amplificare ce au la bază puterea conştiinţei. Într-o formă sau alta, această putere a conştiinţei focalizate constituie esenţa oricărei căi iniţiatice.

Din aceste motive centrele (locurile special destinate) pentru meditaţie erau foarte respectate în trecut. Un centru de meditaţie reprezintă un focar benefic fundamental pentru armonizarea psihică şi socială a unei colectivităţi şi chiar în ceea ce priveşte armonizarea factorilor de mediu ambiant (starea vremii, cutremure, inundaţii, etc). Constatăm însă că în prezent aceste tradiţii nu mai sunt înţelese şi cu atât mai puţin respectate. Dimpotrivă, atitudinea dominantă în societatea actuală este aceea de a considera căile spirituale ca fiind ceva anacronic, perimat. Există chiar o puternică tendinţă în multe ţări de a fi subminată puterea mişcărilor spirituale autentice chiar prin influenţa statului. Au fost chiar create anumite departamente guvernamentale speciale care sub paravanul „luptei împotriva sectelor” urmăresc să discrediteze şi chiar să scoată în afara legii tot ceea ce are potenţialul de a trezi foarte mulţi oameni din letargia în care sunt de fapt intenţionat menţinuţi.

„Elita” Guvernului mondial din umbră este conştientă de posibilitatea amorsării acestui salt către libertatea spirituală şi tocmai de aceea  caută cu disperare să îl împiedice prin blocarea căilor de acces ale oamenilor către aceste adevăruri fundamentale. Dacă oamenii ar deveni conştienţi în număr mare că puterea conştiinţei nu poate fi oprită de nimic şi că avem cu toţii puterea aceasta, atunci forţa binelui şi armoniei în lume ar deveni uriaşă. Singura armă de care dispun cei din umbră este aceea de a ne ascunde aceste adevăruri şi de a ne face să credem că suntem neputincioşi.

Chiar dacă pentru mulţi poate să pară greu de crezut, această etapă de ascensiune a conştiinţeicounting-down-time globale a omenirii, cât şi dificultăţile care se manifestă în prezent, au fost prevăzute de multă vreme în mai toate tradiţiile spirituale ale planetei. Scrierile iniţiatice ale tradiţiei maya au anunţat de peste cinci mii de ani că după anul 2012 umanitatea va intra într-un cu totul alt ciclu de evoluţie. În Apocalipsa din Biblie se spune că „Va fi un Nou Cer şi un Nou Pământ” şi că această trecere va fi precedată de apariţia unor sunete ca de „trâmbiţă”, care la ora actuală au fost deja semnalate în foarte multe ţări, sub forma unor sunete stranii, pe care nimeni nu le-a putut explica prin prisma ştiinţei materialiste. Previziuni asemănătoare despre o nouă vârstă, mult mai elevată, a umanităţii au fost făcute şi în tradiţia chineză I Ching, în tradiţia tibetană Kalachakra, în cea egipteană, a indienilor Hopi, precum şi în tradiţia vedică. Sistemul vedic de măsurare şi previziune a ciclurilor temporale indică de mii de ani faptul că această perioadă în care noi ne aflăm chiar acum reprezintă sfârşitul  epocii de maximă decadenţă spirituală (kali yuga), şi începutul epocii de transformare şi înălţare în lumina divină (satya yuga). Referindu-se la acest nou ciclu care este în prezent pe punctul să înceapă, marele iniţiat indian Sri Aurobindo spunea în urmă cu 100 de ani că „Acum se pregăteşte pătrunderea Supramentalului pe această planetă, care va transforma umanitatea într-o rasă supraumană. Această transformare este inevitabilă şi va avea loc cu sau fără noi”.

 

 

13 comentarii la “Ne îndreptăm către un salt de conştiinţă la nivel planetar

  1. Daca s-ar forma grupuri de 40 de persoane ,care la unison s-ar ruga -asa cum o spun si inaltele civilizatii de inalta constiinta si avansata tehnologie, a se vedea mesajul din ARCTURUS,lumea ar resimti instantaneu pasul in lumina.Haideti sa ne auzim pe reteaua net si sa alcatuim aceste grupuri al caror efort nu e altul decat de a vizualiza cu aceeasi intensitate anumite aspecte pe care umanitatea doreste sa se schimbe.Temele de meditatie si vizualizare sant numeroase. Va astept.

  2. Da, schimbări sunt,dar de extremă bună sau rea, nu în masă. În masă se observă depresie şi strres, diminuare de intelect. Probabil, „Minunea” nu poate lucra de sine însuşi. E necesară o nouă Teorie. Vezi: Conştiinţa olanetară e în criză, facebook

  3. Pingback: Salt la nivel planetar | Nicoleta Doina Radu

  4. numesc mihai din republica Moldova recent am aflat o chestiune cu plaoia care mi se aplica mie daca ar fi cineva interest sa ma ajute ma puteti contacta la tel +373 062149163 ca recent mia am metat tel si voi fi disponibil pe 30 09

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s