Desecretizarea OZN este iminentă (IV)


 

Este semnificativ să observăm că în ianuarie 2013 un raport uluitor al Ministerului Afacerilor Externe (MAE) asupra agendei Mevedevprimului ministru Medvedev la Forumul Economic Mondial (FEM) afirmă că Rusia îl va avertiza pe președintele Obama că „a sosit timpul” pentru ca lumea să știe adevărul despre extratereștri, iar dacă Statele Unite nu vor lua parte la acest anunț, Kremlinul va face aceasta de unul singur.

La fel de important de reținut este și faptul că Medvedev, după interviul live pe care l-a acordat la Moscova în data de 7 decembrie 2012 în fața camerelor de televiziune, a continuat să răspundă întrebărilor reporterilor, făcând niște comentarii off-air, fără să-și dea seama că microfonul lui era încă pornit. Fiind întrebat de către unul dintre reporteri dacă „președintele primește rapoarte secrete despre extretareștri atunci când i se înmânează servieta cu codurile de activare ale focoaselor nucleare ale Rusiei” Medvedev a răspuns:
Împreună cu servieta cu codurile nucleare, președintele țării primește și un dosar special top secret. Acest dosar conține în întregime informații despre extratereștrii care ne-au vizitat planeta Pe lângă acesta el primește și informații privind serviciul absolut secret care are în supraveghere extratereștrii de pe teritoriul țării noastre Informații detaliate despre acest subiect puteți găsi în filmul documentar Men In Black… Nu vă voi spune câți extratereștri sunt printre noi, pentru că asta ar putea crea panică.”

 În afară de faptul că prezenţa extratereştrilor în zona planetei noastre a reprezentat o constantă de care atât Guvernul american, cât şi cel rus sunt avizate de multă vreme, în acest documentar se mai spune şi că misterioşii „Men in Black” sunt trimişi pentru blocarea celor care sunt pe punctul de a face anumite dezvăluiri indezirabile şi în acest sens aceştia au de exemplu capacitatea de a şterge printr-o singură privire o parte din memoria celor prea îndrăzneţi sau de a cauza durere prin simpla lor voinţă. Se pot de asemenea teleporta şi au o formă de clarviziune care le permite oricând cunoaşterea secvenţelor ce ţin de viitorul imediat.  Puteţi urmări în continuare  filmul Men in Black :

Această creștere fără precedent a manifestărilor unor prezențe extraterestre la care asistăm în prezent nu este întâmplătoare. Umanitatea se află într-o perioadă de tranziție. Urmează o transformare esențială în conștiința umanității. Dacă aceste civilizații extraterestre ar fi vrut să ne distrugă sau să obțină cu forța ceva de la noi, ar fi putut să o facă foarte ușor, având în vedere uriașul avans tehnologic pe care l-au demonstrat în mod evident, adeseori. Ei sunt aici ca să ne ajute, dar se pare că nu doresc să se impună prin forță în cadrul umanității. Ei sunt aici pentru a ne asista în acest mare salt către o conștiință de nivel cosmic. Dar ei nu pot face treaba în locul nostru. Noi suntem cei care trebuie să facem dovada că suntem suficient de maturi și pregătiți pentru aceasta. Odată ce această tranziție spre o conștiință planetară superioară va începe să se producă – și aceasta, conform tuturor semnalmentelor, este iminentă -, vom descoperi că de fapt nu am fost niciodată singuri pe această planetă, ci am fost mereu asistați și vegheați de către anumiți frați mai mari din dimensiunile cosmice.

În mod clar, aceste aspecte care relevă prezenţa fiinţelor extraterestre pe planeta Pământ reprezintă cel mai important secret al istoriei din toate timpurile. Desecretizarea acestor realităţi ar atrage recunoaşterea faptului că toată istoria noastră a fost marcată de extratereştri încă din cele mai vechi timpuri şi că noi, ca rasă umană, am fost de fapt ajutaţi genetic să evoluăm. Este necesar să cunoaştem adevărul pentru că aceasta este puterea care ne va face liberi. Odată ce adevărul nu va mai putea fi interzis, cu siguranţă că se va realiza un salt atât de mare de perspectivă, încât oamenii viitorului vor privi la actuala concepţie oficială despre istoria omenirii şi ființele extraterestre, la fel cum privim noi acum concepţia celor din Evul Mediu, care afirmau că Pământul este plat şi că se află în centrul Universului.

 

 

4 comentarii la “Desecretizarea OZN este iminentă (IV)

  1. ….si ca o continuare a ideii sustinuta de articol as mai spune ca istoria a fost grosolan falsificata,ca desi nu se vorbeste in articol ,dar trebuie sa stiti ca tara asta cu istoria ei de peste 6000 de ani este pazita de sus de catre lumina celesta a unei inalte constiinte pe care crestinii au confundat-o cu FECIOARA MARIA.Nni se spune nici faptul ca Domnul Nostru ISUS CRISTOS a petrecut o buna bucata de timp in CENTRELE ENERGETICE DE INITIERE din apuseni apoi a plecat in TIBET. Este o perioada de 15 ani pe care istoricii nu o gasesc in biografia lui LORD SANANDA.

  2. Pingback: Desecretizarea OZN este iminentă (IV) | UFO - n ROMANIA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s