Semnificaţii ale contactului extraterestru


 

earth cosmic

Având în vedere uriaşa cantitate de informaţii ce indică prezenţa  unor civilizaţii extraterestre în zona Pământului, ne putem întreba: „Dacă aceste civilizaţii chiar există, atunci care sunt mai exact intenţiile lor ?” 

Parţial am răspuns deja la această întrebare în articolele precedente. Am văzut că unele dintre aceste civilizaţii sunt mai avansate şi au scopuri altruiste, iar altele, cum ar fi cazul „micilor cenuşii”  sau al „reptilienilor”, sunt preocupate de interese egoiste şi malefice. 

Faptul mai puţin cunoscut, dar evidenţiat mai ales de anumite societăţi secrete şi cercuri esoterice, este că întreaga activitate a diferitelor tipuri de civilizaţii extraterestre care survolează planeta noastră şi au interese aici (numărul lor este estimat la 12 sau 13) se află sub stricta supraveghere a două sau trei civilizaţii extraterestre extrem de avansate tehnologic şi chiar spiritual, care sunt eminamente benefice pentru omenire. Destinul Pământului ar fi fost complet altul în lipsa acestui „serviciu intergalactic de securitate”, care nu permite decât în anumite limite imixtiunea unor civilizaţii mai avansate în viaţa altor civilizaţii mai puţin evoluate. Referinţele la extratereştrii benefici nu sunt prea multe, dar cert este faptul că ei supraveghează planeta noastră încă din timpuri imemoriale, asigurând astfel perpetuarea speciei umane şi progresul ei la toate nivelurile. Acest tip de civilizaţii superioare extrem de avansate au acces direct atât la unele planuri subtile interdimensionale, cât şi la energia timpului. 

În acest sens al supravegherii noastre de către o forţă benefică necunoscută, dar net superioară, este semnificativ să observăm că activitatea OZN a crescut foarte mult după ce oamenii au început să detoneze primele bombe atomice. După bombardamentele de la Nagasaki şi Hiroshima, conform mai multor mărturii venite din partea unor ofiţeri de rang înalt din armata americană, numeroase OZN-uri au survolat şi s-au poziţionat cu exactitate deasupra locurilor implicate în activităţi militare atomice, ca şi când ar fi vrut să se informeze asupra producţiei armelor atomice terestre: începând cu 1946 zona în care se desfăşura Proiectul Manhattan, zonele pentru testarea exploziilor atomice cum ar fi Atholl din Bikini, zona Trinity, Roswell şi bazele din New Mexico în 1947, Albuquerque, Sandia în decembrie 1948, Los Alamos în ianuarie 1949, Camp Hood, Texas, în martie 1949. Toată filiera atomică a fost descoperită: de la zone de cercetare şi testări, până la locurile pentru stocare, inclusiv lanţul centrelor de producţie a bombelor. Niciunul dintre toate aceste locuri secrete nu a fost omis. Spre disperarea serviciilor secrete americane, cele mai secrete instalaţii din ţară erau survolate de OZN-uri. Ar fi fost suficient ca un spion să facă publică harta apariţiilor OZN-urilor între 1946 şi 1950 pentru a se afla cu exactitate situaţia geografică a tuturor instalaţiilor nucleare de care dispunea armata americană. În forurile înalte americane se instalase în acea perioadă starea de panică.

În iulie 1952, Pentagonul şi Casa Albă au fost survolate în două reprize, în plin centrul unei zone sensibile foarte bine protejate, unde circulaţia aeriană era interzisă. Se pare că nimic nu le scapă OZN-urilor, începând de la domeniul militar și continuând cu cel politic. În anul 1954 a fost survolat sediul NSA (Agenţiei Naţionale de Securitate a SUA).

costguardufo1 În 1967 a fost survolată de OZN-uri baza militară de la Malmstrom, Montana, care adăpostea 120 de rachete intercontinentale aparţinând departamentului Strategic Air Comand, departament însărcinat cu arsenalul nuclear strategic. În câteva secunde, opt rachete au fost scoase din funcţiune, apoi zece. Într-o unitate de silozuri situată către nord-est de cea amintită, un alt OZN survola în preajma zonei interzise. În scurt timp, alte zece rachete au fost scoase din funcţiune. Ancheta tehnică a concluzionat că nu există nicio explicaţie raţională pentru defectarea simultană a 20 de rachete.

Tot în 1967 au fost dezactivate de către OZN-uri cel puţin şaisprezece rachete nucleare strategice de la bazele din Oscar Flight şi din Echo Flight. Incidentul a fost relatat în cadrul proiectului Disclosure de către locotenet-colonelul Bob Salas.

În noiembrie 1975, OZN-urile revin la baza militară de la Malmstrom, Montana. Şapte OZN-uri lente, care au dejucat interceptoarele lansate împotriva lor, au reprodus scenariul din 1967 şi au deprogramat ogivele nucleare.

Un alt exemplu este cel al rachetei Atlas, care avea ca misiune detonarea unei bombe nucleare în spaţiu. În septembrie 1964, racheta Atlas aparţinând armatei americane a fost însă distrusă de un OZN. Racheta fusese lansată de la Baza aeriană Vanderberg din California pentru un zbor de testare. La viteza de 20.000 km/h racheta a fost lovită de razele luminoase ce proveneau de la un OZN care a realizat multiple mişcări circulare în jurul ei, având în mod evident o viteză mult superioară şi o precizie de lovire fenomenală. Ca urmare, racheta Atlas s-a prăbuşit în largul Oceanului Pacific. La câteva zile după aceea, locotenentul Robert Jacobs, care supraveghease misiunea, a fost chemat la Comandamentul central al Bazei şi i s-a pus cu stricteţe în vedere că îi este complet interzis să divulge chiar şi cel mai mic detaliu din ceea ce văzuse. Abia după 20 de ani el a îndrăznit totuşi să relateze incidentul cu ocazia mişcării de desecretizare iniţiate de Steven Greer. Redăm în continuare relatarea din cadrul proiectului Disclosure, ce vine din partea locotenentului-profesor din Aviaţia Militară a SUA, Robert Jacobs: „Am trimis înregistrarea cu OZN-ul la bază şi după o zi sau două am fost chemat în biroul maiorului Mansmannde la sediul First Stategic Aerospace Division. M-am uitat la ecran şi am văzut lansarea care avusese loc cu o zi sau două în urmă. Am privit etapa a treia de lansare a rachetei. Atunci am putut vedea capul rachetei care zbura, după care în cadru a apărut altceva care a aruncat o rază de lumină în capul rachetei. Nu uitaţi că se zbura cu o viteză de câteva mii de kilometri pe oră. Acel OZN a proiectat o rază de lumină în rachetă, a nimerit-o şi apoi a trecut în cealaltă parte şi a proiectat o altă rază de lumină; s-a deplasat iar şi a proiectat o nouă rază de lumină, apoi a tras din nou, după care a ieşit din cadru pe unde a intrat. Racheta s-a prăbuşit. Racheta avea la acea înălţime o viteză de aproximativ cincisprezece sau douăzeci de mii de kilometri pe oră, când acest OZN a prins-o din urmă, s-a rotit în jurul ei şi apoi s-a îndepărtat. Eu chiar am văzut asta! Nu-mi pasă ce se zice, am văzut asta pe film!”

Există multe mărturii de acest gen, care au fost luate de la diferiţi lucrători şi militari de la mai multe baze nucleare din SUA. Dar în media principală (ziare şi televiziuni) acest subiect nu este luat în discuţie la modul serios, iar guvernele pur şi simplu refuză să stopeze fabricarea de arme nucleare. Toate guvernele implicate în fabricarea armelor de distrugere în masă s-au confruntat cu problema survolării instalaţiilor nucleare de către OZN-uri. Se pare că civilizaţiile extraterestre avansate ne supraveghează pentru că ne consideră ca fiind foarte periculoşi. Şi, într-adevăr, putem să recunoaştem că dacă unii oameni ar merge în spaţiu cu armele şi bombele lor, ar putea face foarte mult rău acolo. Şi orice civilizaţie extraterestră avansată ar fi îngrijorată pentru asta. Tocmai de aceea, apar foarte des OZN‑uri în apropierea bazelor nucleare, care dereglează rapid instalaţiile de lansare a rachetelor nucleare și apoi dispar.

Consemnările despre aceste evenimente ne conduc acum mult mai clar la concluzia că inteligențele extraterestre implicate, care ne depășesc cu mult din punct de vedere tehnologic, sunt în mod evident preocupate pur și simplu de supraviețuirea speciei umane. Ținând cont de posibilitățile tehnice uluitoare pe care au demonstrat în repetate rânduri că le dețin, se poate deduce cu ușurință că dacă intenția lor ar fi fost aceea de a ne ataca și distruge, ar fi putut să o facă demult. Conform declarațiilor realizate chiar de către unii militari de rang foarte înalt, OZN‑urile nu reprezintă de fapt nicio amenințare la adresa securității statelor.

Putem să înțelegem că din punctul lor de vedere, o impunere a păcii făcând uz de o tehnologie care să neutralizeze orice tehnostructură militară de pe planetă ar fi privită ca o formă de dictatură venită din spaţiu, care chiar ar putea aduce după sine un etnocid generalizat. Acest remediu ar fi mai rău decât apelul la arme. Pe de altă parte, din partea lor, a nu avea nicio reacție față de imensele dezechilibre și escaladări periculoase ce se produc pe Pământ ar însemna să lase posibilitatea ca umanitatea să se autodistrugă, intenţionat sau nu. Fabricarea armelor cu plasmă constituie un pericol mai mare decât armele nucleare, iar presiunea globală asupra ecosistemului nu mai poate continua mulţi ani. Cel mai înțelept ar fi, aşadar, să se intervină în mod progresiv, prin lansarea unor apeluri din ce în ce mai evidente către trezirea conştiinţei atât la nivel individual, cât şi la nivel de mase. Creşterea, în ultimi ani, a numărului de cercuri din lanurile de cereale este semnificativă în acest sens, acestea fiind în mod evident mesaje ce îndeamnă umanitatea la pace, luciditate și armonie, după cum am descris anterior.

După cum descriu mai multe surse de încredere, în ultima perioadă aceste structuri ale Noii Ordini Mondiale au urmărit să îşi accelereze la maximum planurile de obţinere a unei totale supremaţii mondiale prin exercitarea unei veritabile dictaturi bazate pe manipulare şi genocid.  Sunt semnificative, în acest sens, dezvăluirile făcute de Benjamin Fulford în luna septembrie a anului 2011, într‑un interviu acordat lui David Wilcock, interviu ce a fost amplu difuzat în reţeaua de ştiri alternative de pe Internet. Puteţi audia acest interviu în înregistrarea următoare :

 

Benjamin Fulford a lucrat 30 de ani ca jurnalist financiar pentru revista Forbes si ca editor pentru regiunea Asia Pacifica. Fullford este cât se poate de bine documentat, fiind o persoană publică pe internet încă din anul 1999, câștigând încrederea multor oameni în diverse programe secrete, având astfel contact cu un număr foarte mare de insider-i. Aceste surse l-au informat că, de fapt, cutremurele care au apărut în zonele Colorado și Washington DC, în datele de 22 si 23 August 2011 au fost în realitate atacuri extrem de puternice împotriva unor instalații militare subterane. Redăm în continuare transcrierea unor fragmente din acest interviu.

 „Aceste baze subterane au fost construite de către guvernul Americii de la începutul anilor `60, cu trilioane de dolari din banii contribuabililor nedocumentați, bani care merg către aceste «proiecte negre». Canalele de știri au semnalat, în data de 23 august 2011, cutremure de magnitudinea 5,3 și 5,9, care este o scală neobișnuită pentru un fenomen natural, fiind mai apropiată de manifestare specifică unei bombe atomice. Deși este foarte greu de crezut, membrii «elitei» voiau să reducă populația lumii cu 90%! Aveau de gând să se ascundă în aceste baze subterane după ce ar fi declanșat un holocaust nuclear. Planul original era să pornească un razboi nuclear între Iran și Israel. Există totuși un grup în interiorul Pentagonului și agențiilor sale care a realizat că acest plan este nebunesc. Știau că planul de a elimina 90% dintre ființele umane este o crudă nedreptate. Realizând toate acestea, au aruncat în aer bazele subterane pe care membrii «elitei» aveau de gând să le utilizeze pentru a se ascunde atunci când ar fi realizat holocaustul lor nuclear. Aceste atacuri au fost, se pare, sprijinite și de anumite civilizații extraterestre benefice. Acest sprijin al atacurilor a fost total neașteptat, întrucât cabala satanică a crezut că extratereștrii benefici se supuneau unor legi divine care le interziceau să intervină vreodată, sub orice formă. Extratereștrii au oprit totuși în mod constant rachete și facilități nucleare, de-a lungul timpului. Vom ajunge negreșit la un moment în care totul o să devină public. Aceste informații vor fi prezente pe undele radio, vor ajunge la știri, căci cei răi nu se mai pot ascunde pentru mult timp”.

Informaţiile prezentate de Benjamin Fulford sunt deosebit de concludente pentru că se bazează pe fapte ce pot fi verificate. Menţionăm că şi alte surse demne de luat în seamă, care au făcut dezvăluiri despre planurile criminale ale „iluminaţilor”, au afirmat că, de fapt, planul acestora a fost să declanşeze încă de acum multă vreme un nou război mondial pe Pământ, cât mai devastator, dar se pare că acest lucru nu le-a mai fost permis de extretereştrii benefici, care le-au blocat toate modalităţile, inclusiv lansarea unor rachete nucleare. Corelând acum toate aceste informaţii cu tabloul de ansamblu, realizăm că toate aceste informaţii sunt convergente şi ele ne fac să înţelegem că, având în vedere situaţia critică în care umanitatea se află datorită derulării planurilor cabalei mondiale aliată cu forţele extraterestre malefice, poziţia civilizaţiilor avansate benefice a devenit din fericire pentru umanitate mult mai fermă în direcţia stopării acestor planuri criminale.

space port Mai multe informaţii în acest sens sunt oferite de Alfred Lambremont Webre, care este directorul Institutului Internațional pentru Cooperare în Spațiu (ICIS) și coautor al „Tratatului de Conservare al Spațiului Cosmic” (Space Preservation Treaty și Space Preservation Act). Alfred Webre este un veteran al mișcării de dezvăluire a prezenţei extraterestre pe Pământ şi ca analist politic senior a prezentat încă din anul 1977 din partea Institului Stanford, un studiu foarte elaborat către administraţia de la Casa Albă despre comunicarea cu posibile inteligenţe extraterestre. Informaţii suplimentare puteţi găsi la adresa : http://exopolitics.blogs.com/exopolitics/2005/01/the_1977_carter.html

 Alfred Webre afirmă că există informaţii foarte credibile conform cărora umanitatea este asistată de un Consiliu Galactic al unor civilizaţii extraterestre benefice foarte avansate, numit Consiliul Andromeda. Această mare Federaţie Galactică urmăreşte să ajute omenirea să realizeze un important salt al nivelului de conştiinţă către o etapă net superioară a evoluţiei. Cunoscând foarte bine ameninţările cu care se confruntă umanitatea, Consiliul Andromeda a decis să intervină în favoarea oamenilor şi a început să distrugă bazele subterane şi submarine ale cabalei masonice realizate în colaborare ascunsă cu extratereştrii din rasa micilor cenuşii şi din rasa reptiliană. Pentru aceasta, a fost aplicată o tehnologie sonică foarte specifică şi punctuală care a generat o serie de cutremure foarte atipice, precum şi anumite sunete imposibil de explicat prin cauze naturale. Aceste efecte au fost prezentate şi la emisiunile de ştiri din mai multe state, nefiind însă însoţite de niciun fel de explicaţii.  Detalii la http://www.examiner.com/article/andromeda-council-east-china-sea-6-9-quake-undersea-reptilian-base-destroyed

 Un nou eveniment care este foarte revelator în privinţa protecţiei şi ajutorului ce pot surveni din partea civilizaţiilor extraterestre benefice foarte avansate (mai ales atunci când – aşa cum menţionam anterior – este realizată o apelare clară a acestui ajutor) a avut loc în data de 15 februarie 2013. Acest eveniment a făcut deja senzaţie în emisiunile de ştiri de pe tot cuprinsul lumii. Asupra Pământului – mai exact în zona munţilor Urali, deasupra oraşului Chelyabinsk din Rusia – s-a îndreptat un meteorit uriaş, care conform estimărilor NASA, a fost cel mai mare din ultimul secol, având aproape 7.000 tone în greutate şi 18 metri în diametru. Potrivit datelor publicate de Agenţia spaţială rusă Roscosmos, viteza cu care a intrat acest meteorit în atmosfera Pământului a fost de peste 35.000 km/h. Energia eliberată la intrarea sa în atmosferă a fost de aproximativ 500 de kilotone, adică de 30 de ori mai mult decât bomba atomică de la Hiroshima, după cum precizează cotidianul american The Wall Street Journal. Dacă acest meteorit ar fi lovit Pământul, efectele sale distrugătoare ar fi fost comparabile cu cele produse de meteoritul care a căzut în Tunguska, Siberia, în anul 1908. După cum a declarat public în faţa Congresului American chiar directorul NASA, Charles Bolden, meteoritul nu a fost detectat dinainte de către observatoarele americane sau ruseşti. Mai mult, directorul NASA a recunoscut neputinţa posibilităţilor ştiinţifice sau militare actuale de a stopa un asemenea meteorit afirmând că şi în cazul în care acesta ar fi fost sesizat chiar şi cu trei săptămâni înainte de apropierea sa de Pământ, singura soluţie pe care ar putea-o recomanda este rugăciunea.

 Şi totuşi, impactul devastator nu s-a produs pentru că într-un mod spectaculos, meteoritul a explodat în atmosferă, iar peste oraşul Chelyabinsk nu au căzut decât fragmente relativ mici, astfel încât nu s-a înregistrat nici măcar o singură victimă! Chiar şi aşa, boom-ul sonic declanşat de meteorit a spart geamurile clădirilor pe o suprafaţă de 100.000 de metri pătraţi, afectând aproximativ 3.000 de clădiri din oraşul Chelyabinsk, iar pagubele materiale produse au fost estimate la circa 33 milioane de dolari.

Mai mulţi specialişti, printre care Ghenadi Belimov, menţionat de săptămânalul rus Argumentî i Faktî, au afirmat însă că explozia acestui meteorit nu poate avea o cauză naturală. Pe baza analizelor mineralografice realizate s-a constatat că acest meteorit a fost alcătuit dintr-o rocă spaţială foarte dură, ce are mult fier în compoziţie,  ceea ce face ca ipoteza ca el să fi explodat pur şi simplu în atmosferă să fie extrem de puţin probabilă. În sprijinul acestei concluzii se află mai multe înregistrări video, postate pe Internet, realizate de către cei care au reuşit să filmeze evenimentul. Aceste filmări arată destul de clar un obiect neidentificat luminos, nu foarte mare, care lovește meteoritul, după care meteoritul explodează.

În aceste condiţii, concluzia că acest meteorit a fost de fapt distrus de către o navă aparţinând unei civilizaţii extraterestre avansate este evidentă. Chiar dacă mass-media a trecut cu foarte mare superficialitate peste cauzele dezintegrării acestui meteorit, dacă vom privi cu luciditate aceste aspecte vom înţelege că în această situaţie am fost salvaţi de la o catastrofă inevitabilă pentru planeta Pământ.

Iată o înregistare video a acestui eveniment :

Sau, dintr-un alt unghi :

 Concluzia la care ne conduc aceste situaţii care au fost prezentate este aceea că – din fericire pentru noi – civilizaţiile benefice avansate care ne asistă nu vor să permită ca Pământul să fie distrus printr‑un război nuclear sau prin cataclisme naturale. Tocmai de aceea, după cum se vede, veghează permanent pentru a menţine echilibrul general şi pentru a ne proteja. S-ar putea spune că suntem monitorizaţi ca şi copiii pe un teren de joacă. O întrebare naivă care poate să apară multora este următoarea : dacă aceşti extratereştri benefici sunt aşa de buni şi de puternici, atunci de ce nu vin mai repede să ne salveze de toate aceste rele imense care ne înconjoară şi de care ne-am săturat ? Un răspuns înţelept la această întrebare este acela că rasele extraterestre benefice foarte avansate înţeleg să ne ajute nu prin a acţiona în locul nostru, ci mai ales prin a urmări să ne facă să conştientizăm cât mai clar situaţia în care ne aflăm pentru ca în felul acesta să ne exercităm în cunoştinţă de cauză liberul arbitru. Aceste civilizaţii extraterestre benefice foarte avansate sunt oricând disProtectors of the Earthpuse să ne ajute într-un mod  decisiv şi radical cu singura condiţie ca prin liberul nostru arbitru noi să le solicităm ajutorul. (De altfel, toate entităţile superioare, inclusiv îngerii, acţionează în felul acesta). Tocmai de aceea, cunoscând aceste lucruri, structurile întunecate ale „elitei” conducătoare ascund cu stricteţe informaţiile cu privire la civilizaţiile extraterestre benefice care se află în zona Pământului (şi în general la toate posibilităţile benefice uluitoare pe care umanitatea le are) pentru a bloca în felul acesta „din faşă” posibilitatea oamenilor de a-i apela. 

După cum este sugerat în mai multe medii, umanitatea se află acum într-o perioadă de tranziție, după care urmează o transformare esențială în conștiința umanității. Este foarte probabil că membrii civilizațiilor extraterestre benefice se află aici pentru a ne veghea în acest mare salt către un nivel cosmic de conștiință. Ei nu pot realiza însă acest salt în locul nostru. Dar ne pot totuşi ajuta în mod substanţial dacă le cerem cu sinceritate ajutorul.

Un comentariu la “Semnificaţii ale contactului extraterestru

Lasă un comentariu